Home » , » Σαν σήμερα 1998. Χαροπαλεύοντας ο Δ. Κουσουρής από δολοφονική επίθεση τάγματος εφόδου της Χ.Α

Σαν σήμερα 1998. Χαροπαλεύοντας ο Δ. Κουσουρής από δολοφονική επίθεση τάγματος εφόδου της Χ.Α

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 | 7:11 π.μ.

Ηταν σαν χτες το 1998 όταν τάγμα εφόδου της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου, επιτίθεται με δολοφονικές διαθέσεις στους φοιτητές τότε Δημήτρη Κουσουρή και Ηλία Φωτιάδη καθώς και στον αδιόριστος φιλόλογος Γιάννης Καραμπατσόλης, σε καφενείο απέναντι από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων.

Επικεφαλής της επίθεσης των ναζιστών ο περίφημος «Περίανδρος», κατά κόσμον Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, -πρώην στέλεχος της Χ.Α., ο οποίος σήμερα διαθέτει δική του ναζιστική οργάνωση-, με άγνωστο άντρα.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε σ’ αυτό το δημοσίευμα της εποχής, αλλά και να παρακολουθήσετε sτο βίντεο που παραθέτουμε, ο Δ. Ανδρουτσόπουλος αποκαλύπτει ότι ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος του είχε δώσει εντολή για την δολοφονική επίθεση στον Δ. Κουσουρή, ενώ στην εγκληματική ομάδα του συμμετείχε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος.

Οι Καραμπατσόλης και Φωτιάδης καταφέρνουν να ξεφύγουν, αλλά ο  Κουσουρής βρίσκεται εγκλωβισμένος από τους χρυσαυγίτες οι οποίοι τον χτυπούν ανελέητα με ρόπαλα στο κεφάλι. Τον εγκαταλείπουν μόνο όταν τον βλέπουν να πέφτει κάτω και να παραμένει ακίνητος! Ο Δ. Κουσουρής καταλήγει στην εντατική νοσοκομείου και για ένα μήνα χαροπαλεύει.
«Τον έσωσε η έγκαιρη μεταφορά στο νοσοκομείο και το νεαρό της ηλικίας του», θα πει ο θεράπων ιατρός του.

Ο Ανδρουτσόπουλος δεν συνελήφθη, έφυγε από τη χώρα και παρέμεινε στη Λατινική Αμερική έως τον Σεπτέμβριο του 2005, οπότε επέστρεψε και παραδόθηκε στη Δικαιοσύνη, από την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη δώδεκα ετών. Οταν βγήκε απ’ την φυλακή αποκήρυξε την δράση της Χ.Α «λούζοντας» με καθόλου τιμητικά κοσμητικά επίθετα τον φυρερίσκο Ν. Μιχαλολιάκου.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger