Home » , » Οι ηλίθιοι έχουν πλάκα. Μέχρι που παίρνουν την εξουσία.

Οι ηλίθιοι έχουν πλάκα. Μέχρι που παίρνουν την εξουσία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 | 5:12 μ.μ.


Γράφει ο  mitsos175

Χαμός γίνεται από τις απίστευτες δηλώσεις που κάνουν κάποιοι δεξιοί πολιτικοί. Είναι αιτία για να στηθεί πραγματικό γλέντι στο διαδίκτυο. Οι μπούρδες τους διασκεδάζουν αφανάτιστα τον κόσμο. Απόλυτα λογικό: Συν τοις άλλοις έχουμε και τους πιο γελοίους κηφήνες που κυκλοφορούν. Ταυτόχρονα οι πιο ανόητοι απ' αυτούς είναι και οι πιο διεφθαρμένοι.

Οι ηλίθιοι πολιτικοί έχουν πράγματι πλάκα. Όχι μόνο με τα λόγια τους, αλλά και με οι πράξεις τους, κάποιες φορές και με τον συνδυασμό λόγων και έργων.
Είναι γνωστά πχ τα video με τις θέσεις του Άδωνη πριν πάει στη ΝΔ, όπου έβριζε το Σαμαρά, το Μητσοτάκη και η μετέπειτα δουλική στάση του απέναντι τους.
Γνωστές κι οι χαζομάρες του Μπογδάνου, της Άννας Μισέλ, της Βούλτεψη, του Λοβέρδου, του Ψαριανού (φυσικά) του Τατσόπουλου και όλων των υπολοίπων. Εκτός από βλάκες όλοι αυτοί είναι και κάτι άλλο: Αδίστακτοι. Αυτό τους κάνει εξαιρετικά επικινδύνους.

Διότι τι είναι στην ουσία ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι, ο Παπαδόπουλος, κάθε δικτάτορας; Ένας μαλάκας με δύναμη. Θυμάμαι τα όσα λέγονταν και γίνονταν στη Χούντα. Αν τα δούμε τώρα, που τα καθάρματα έχασαν την εξουσία, θα γελάσουμε.
Δεν μπορεί πχ να μην γελάσω όταν θυμάμαι τα τσιρότα στους δίσκους και τότε μικρός που έβγαλα το χανζαπλάστ, γιατί μου φάνηκε μεγάλη ανοησία να υπάρχει κάτι τέτοιο. Όμως τότε δεν γέλασε κανένας, περισσότερο ανησύχησαν.

Ακόμα κι ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει πόσο λάθος είναι κάποιοι τύποι. Σαν τον Αυτοκράτορα του παραμυθιού χωρίς τα ρούχα. Όμως όταν οι τέτοιοι έχουν δύναμη, τα πράγματα δεν είναι για γέλια, είναι για κλάματα. Όσοι τα έζησαν, όσοι διώχθηκαν, το ξέρουμε καλά. Τα γέλια βγαίνουν ξινά, όταν οι διεφθαρμένοι, οι ανίκανοι και οι βλάκες αποκτούν εξουσία.

Στη δημόσια συζήτηση (debate) θα δούμε ποιους ψηφίσαμε να είναι στη Βουλή. Κακώς λείπει ο Βελόπουλος, θα είχε περισσότερο γέλιο, καθώς μπορεί να πούλαγε καμιά νέα επιστολή του Ιησού κατευθείαν από τον Παράδεισο! Ή ο Καμμένος. Θα είχε πράγματι πλάκα να εμφανίζονταν με θώρακα, περικεφαλαία και μάσκα οξυγόνου, γιατί μας ψεκάζουν. Όντως! Για να ήταν υπουργός και μάλιστα Άμυνας...

Παρατηρήστε τους υποψηφίους καλά. Αν κάποιος έχει πει ψέματα, λέει κουταμάρες, ή απλά σας φαίνεται ανίκανος, ή λαμόγιο, ΜΗΝ τον ψηφίσετε. Σκεφτείτε πχ πως ο Λεβέντης, που σήμερα δεν έχει παρά μόνο την ψήφο του, μπήκε στο Κοινοβούλιο. Και πως, αν ήταν στο χέρι του, θα έκοβε 300 ευρώ από κάθε συνταξιούχο για να πάρει αόρατα αεροπλάνα.

Δείτε τη Φώφη πως θα στηρίζει με λύσσα το Μητσοτάκη μπας και πάρει καρέκλα υπουργού. Μπορείτε να γελάσετε με την ψυχή σας, αλλά να ξέρετε, πως αν πάρει υπουργείο, πολλοί θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ.
Σίγουρα, αν δεν αγανακτήσετε, θα γελάσετε με αυτά που ισχυρίζεται ο Τσίπρας, ιδιαίτερα αν κάνετε αντιπαράθεση με όσα υποσχέθηκε όταν θα έσκιζε δήθεν τα Μνημόνια, όταν θα τα καταργούσε με ένα νόμο.

Σκεφτείτε τέλος, τι θα γίνει, αν ένας κομπλεξικός αλαζόνας, ένα κάθαρμα με καβαλιστικές τάσεις, όπως ο Μητσοτάκης, πλαισιωμένος από μια συμμορία φασιστών, λωποδυτών και εγκληματιών, πάρει την εξουσία.
Πληρώσαμε ακριβά το "ζαβό", το Γιωργάκη. Που δεν ήταν και τόσο ζαβός, όσο αυτοί που τον ψήφισαν. Φανταστείτε με τον Κούλη τι έχει να γίνει.
Ο μόνος λόγος να γελάσουμε με δαύτους είναι όταν παν στα τσακίδια.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger