Home » , » Τα «παιδιά με τις μαύρες μπλούζες», από εκεί που ήταν το «καμάρι» της Χ.Α μεταμορφώνονται σε "πιο βλάκες κι απ’ τα βλήτα"

Τα «παιδιά με τις μαύρες μπλούζες», από εκεί που ήταν το «καμάρι» της Χ.Α μεταμορφώνονται σε "πιο βλάκες κι απ’ τα βλήτα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 | 9:12 μ.μ.

Τα «παιδιά με τις μαύρες μπλούζες», από εκεί που ήταν το «καμάρι» της ηγεσίας της οργάνωσης ως μέλη των ταγμάτων εφόδου της, απαξιώθηκαν πλήρως και μεταλλάχτηκαν - τουλάχιστον για τις ανάγκες της δίκης - σε «τσίρκο Medrano», «συνονθύλευμα», «ΑμεΑ», «ευτραφείς», «αθλητές σούμο» και «υπέρβαρους»  , ακόμη και σε «Εβραίους» και «τρανσέξουαλ» (!), αναφέραμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Και πραγματικά θα έπρεπε να προκαλούν γέλιο τα όσα κατά καιρούς ακούμε, στην δίκη της εγκληματικής συμμορίας, από τα στελέχη του ναζιστικού μορφώματος, αν δεν είχαμε να κάνουμε με άτομα που αποτελούν μέρος της σαπίλας της ελληνικής κοινωνίας.

Τα γράφουμε αυτά με αφορμή το σχετικό ρεπορτάζ που διαβάζουμε στην ιστοσελίδα jailgoldendawn για την χθεσινή ακροαματική διαδικασία της δίκης.

Κάποια στιγμή στην απολογία του κατηγορούμενου Ι. Άγγου, όταν αναφερόταν αυτός στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τον  συγκατηγορούμενο του Νίκο  Αποστόλου -από τις οποίες προκύπτει η στοχοποίηση του Παύλου Φύσσα (“το ψάχναμε το μπαστάρδι”)- γίνεται ο παρακάτω διάλογος:

– Τσουλφόγλου (σύνεδρος): Τον Αποστόλου τον γνωρίζετε, μιας και είστε και στο Σωματείο;

– Άγγος: Ναι.

– Τσουλφόγλου (σύνεδρος): Για τις συνομιλίες του και τα όσα αναφέρει για τη στοχοποίηση του Παύλου Φύσσα τι λέτε;

– Άγγος: Αυτός, κυρία πρόεδρε, είναι πιο βλάκας κι απ’ τα βλήτα!

– Τσουλφόγλου (σύνεδρος): Για τον πρόεδρο του Σωματείου σας μιλάτε έτσι;

– Άγγος: Δεν είναι πρόεδρος, γραμματέας είναι.

Μιλάμε δηλαδή για το αποκορύφωμα της αλληλοεκτίμησης και του αλληλοσεβασμού που δείχνουν αναμεταξύ τους τα δικαζόμενα μέλη της ναζιστικής συμμορίας.

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες του Αποστόλου, πάντως, είναι αποκαλυπτικές για τις εγκληματικές δράσεις της Χρυσής Αυγής.

>
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger