Home » , » Πήξαμε στα "άριστα" πρόσωπα που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ

Πήξαμε στα "άριστα" πρόσωπα που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 | 12:23 π.μ.


Για άλλο ένα "άριστο" πρόσωπο που στελεχώνει τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., μαθαίνουμε σήμερα.
Πρόκειται για την υποψήφια βουλευτή Τόνια Μοροπούλου. Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα Documento που κυκλοφορεί και τα στοιχεία που παραθέτει κάνουν αναμφισβήτητο το γεγονός που αναφέρει.

Συγκεκριμένα από το έγγραφο που δημοσιεύει προκύπτει ότι η Τ. Μοροπούλου, καθηγήτρια του ΕΜΠ λάμβανε από το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων, παρανόμως σύνταξη άγαμης θυγατέρας από τον Αύγουστο του 2010 μέχρι και τον Φλεβάρη του 1017.

Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ., στα Δωδεκάνησα όπως προκύπτει από το έγγραφο του ΕΤΑΑ έχει εισπράξει το ανωτέρω διάστημα το συνολικό ποσό των 71.051 ευρώ, και τώρα μετά την αποκάλυψη καλείται να το επιστρέψει. (Να σημειώσουμε ότι η αποκάλυψη είχε γίνει το 2017 και ότι τώρα έρχεται στην δημοσιότητα είναι κάτι που δεν μπορεί να το θεωρήσουμε τυχαίο.

Η ίδια πάντως ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε ότι λάμβανε παράνομα αυτά τα χρήματα έχει προσφύγει στα δικαστήρια και η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει τον Δεκέμβρη του 2019.

Δυο επισημάνσεις. Οταν πριν λίγους μήνες αποκαλύφτηκε ότι η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοϊζου εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη της πεθαμένης μητέρας της έγινε ένας χαμός και η ίδια αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτησή της. Η Τόνια Μοροπούλου πως θα αντιδράσει;

Είναι αλήθεια ότι η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ υπήρξε μια απ' τις φωνές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Ποιοι είναι οι λόγοι που την οδήγησαν να βρεθεί στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν είναι δυνατόν να ξέρουμε, αλλά μπορεί να υποθέσουμε. 
Ισως είναι οι ίδιοι που οδήγησαν άλλον ένα υποψήφιο βουλευτή της συντηρητικής παράταξης του οποίου η πολιτική δραστηριότητα είχε αριστερή αφετηρία να βρεθεί συνοδοιπόρος του Βορίδη και του Πλεύρη.

Με την ευκαιρία, φίλος και πιστός αναγνώστης του ιστότοπου μας, με ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλε και στο οποίο σχολιάζει περασμένη ανάρτησή μας η οποία αναφερόταν στην υποψηφιότητα του Ανάργυρου Μαριόλη -είχαμε αποφύγει τότε να τον κατονομάσουμε-  μας γνωστοποιεί έναν σχετικό σχολιασμό που έκανε στο διαδίκτυο ο πανεπιστημιακός Παναγιώτης Σωτήρης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Ιουνίου 2019 στις 7:50 μ.μ.

Οι δεξιοι ειναι μεγαλοαπατεωνες .Οι αριστεροι ειναι εντελως ψιλικατζηδες οπως βλεπουνε κ στις περιπτωσεις Μοροπολου κ Λοιζου.Ειναι δε κ ανικανοι για αυτο πιανονται συνεχεια με την γιδα στο σβερκο.Ο γκαγκα ο Μητσοτακης το πληρωσε το αριστερο ανοιγμαενω αν ειχε εναν δεξιο "αητο"θα ειχε φαει πολλα κ δεν θα τον παιρναμε χαμπαρι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger