Home » , » Η ΝΔ δεν αφήνει τα παιδιά να δουν ακατάλληλα (;) έργα. Τα αφήνει όμως να πεθάνουν, αν αρρωστήσουν, και τα πετάει στο δρόμο, αν είναι προσφυγόπουλα.

Η ΝΔ δεν αφήνει τα παιδιά να δουν ακατάλληλα (;) έργα. Τα αφήνει όμως να πεθάνουν, αν αρρωστήσουν, και τα πετάει στο δρόμο, αν είναι προσφυγόπουλα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 | 11:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Batman, Robin, Joker, Cat woman, Poison Ivy... και άλλοι φανταστικοί χαρακτήρες. Που αρχικά φτιάχτηκαν για παιδιά. Μετά κάποιοι είπαν "οι μεγάλοι έχουν τα φράγκα, γιατί δε φτιάχνουμε έργα κυρίως γι αυτούς";
Μα καμία φαντασία πια; Τα παραμύθια μετατράπηκαν σε τσόντες. Και δόθηκε επιτέλους λογική εξήγηση γιατί πχ οι νάνοι δέχτηκαν τη Χιονάτη και πως περνούσαν τον καιρό τους. Άλλα έγιναν θρίλερ. Η κοκκινοσκουφίτσα σκοτώνει το λυκάνθρωπο, κι ο Joker συναγωνίζεται το Batman ποιος θα σκοτώσει τους περισσότερους.
Το σεξ πουλάει, η βία πουλάει περισσότερο, ο συνδυασμός πουλάει σαν τρελός.

Σαν να μην έφταναν αυτά οι νεοδημοκράτες στήνουν τα δικά τους παραμύθια. Μπορούν να πηδάνε παιδιά, δεν μπορούν όμως τα παιδιά να βλέπουν ότι θέλουν. Έτσι απαγορεύεται ο ανήλικος να δει το Joker ή ακόμα και να παίξει το παιχνίδι του ΟΠΑΠ.
Μπορεί όμως να βλέπει το "νοικοκύρη" να χτυπάει μέχρι θανάτου έναν ομοφυλόφιλο και να μην τιμωρείται, ενώ μπορεί να παίξει διάφορα "παιχνίδια" με τους παιδεραστές της γαλάζιας συμμορίας.

Μπορούμε να καπνίζουμε στο σπίτι. Στο δρόμο τρώμε πρόστιμο.
Εμείς, όχι όσοι πουλάνε τα τσιγάρα και θησαυρίζουν. Σαν τους εμπόρους ναρκωτικών, που ξεφορτώνουν ανενόχλητοι τόνους σκληρών, ενώ αν βρουν μερικά γραμμάρια φούντα στα πρεζάκια, τα χώνουν στη ψειρού, αφού τους ρημάζουν στο ξύλο.

Ζήσε κι εσύ το παραμύθι σου. Γίνε ένας από το 80% που είναι ευχαριστημένος με το να σου μειωθεί ο μισθός, να γίνει αόρατη η σύνταξη σου, τα επιδόματα σου να δοθούν στους βιομηχάνους, τους εφοπλιστές και τους υπόλοιπους φτωχούς δισεκατομμυριούχους.

Γίνε από αυτούς που κοιμούνται με ανοιχτά παράθυρα όχι λόγο ζέστης, αλλά γιατί οι μπάτσοι κυνηγάνε το Joker, το Lotto και φυσικά τους μετανάστες. Που θα προτιμούσαν χίλιες φορές να συγκατοικήσουν στο διαμέρισμα του εγκληματία στο Gotham, παρά στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Μόρια.
Κι αν με ρωτήσεις, εγώ δε γουστάρω το Batman, γιατί είναι ένας πλούσιος βλάκας, που ξοδεύει φράγκα, για να βρει τρόπους να βαράει καλύτερα τους άλλους. Γουστάρω την Cat woman. Δεν είναι κι ο καλύτερος χαρακτήρας, έχει όμως την καλύτερη στολή.

Παραμύθια λοιπόν με μπάτσους και βουλευτές στη θέση των κακών και των δράκων. Οι δράκοι φυλάνε τους κακούς μάγους. Και ποιος θα μας σώσει; Ούτε υπερήρωας, ούτε καν νεράιδα. Μόνοι μας είμαστε και θα καταφέρουμε όλοι μαζί. 
Όπως καταφέραμε να πάει μικρός Παναγιώτης στην Αμερική, εκεί που ήθελε να επιστρέψει η μικρή Ντόροθι.
Κανένας μάγος, κανένας υπουργός δεν βοήθησε, κι ας λένε οι απατεώνες των ΜΜΕ ό,τι θέλουν. Η Αλληλεγγύη έκανε το θαύμα της, ενώ ο θλιβερός Κικίλιας προσπαθεί να διαστρέψει και να καπηλευθεί τα γεγονότα. 

Η ΝΔ δεν αφήνει τα παιδιά να δουν ακατάλληλα (;)  έργα. Τα αφήνει όμως να πεθάνουν, αν αρρωστήσουν, και τα πετάει στο δρόμο, αν είναι προσφυγόπουλα.

Το πρόβλημα με τη ΝΔ δεν είναι μόνο τα ψέματά της. Είναι πως επιμένει στις ανοησίες. Και ξεφτιλίζεται ακόμα περισσότερο. Αφού τους έκραξαν μέχρι και οι φανταστικοί κάτοικοι του Gotham, βγήκαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
"Θα δει ο υπουργός το έργο με το 15χρονο γιο του". Γι αυτό μας έτρωγαν τα μέζεα, διότι θέλαμε να δει ο Χρυσοχοίδης το Joker.

Μας πείραξε η προσπάθεια αστυνόμευσης των πάντων. Πράγμα που θύμισε άλλες γελοίες αλλά και σκοτεινές εποχές. Το θέμα είναι πως η χούντα ήρθε ξανά. Με τις ίδιες αντιλήψεις και τις ίδιες βλακείες.
Από τις φούστες που ασχολούνταν ο Πάγκαλος, από τα τραγούδια που απαγόρευε ο Μεταξάς, από τους δίσκους και τα βιβλία που λογόκρινε ο Παπαδόπουλος, ως τις ταινίες που αστυνομεύει ο Μητσοτάκης. Κι είναι χρέος μας να αντισταθούμε στον παραλογισμό του φασισμού. Όσο για τα παιδιά έχουν γονείς, που φροντίζουν γι αυτά. Δεν χρειάζονται μπαμπούλες με στολή.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Οκτωβρίου 2019 στις 12:14 π.μ.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ygeia/274498/akkel-emmoni-kikilia-stin-talaiporia-mikron-paidion-kataggellei-ton-ypourgo-ygeias-kai-ti-eurobank-gia-anaisthisia-enantion-10xronou-karkinopathoys

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger