Home » , » Ανταμώνοντας τον θάνατο κυνηγώντας το δικαίωμα στην ζωή.

Ανταμώνοντας τον θάνατο κυνηγώντας το δικαίωμα στην ζωή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019 | 7:31 μ.μ.

Ούτε να διανοηθούμε δεν μπορούμε το τι Γολγοθά βίωσαν, και τι περιπέτειες πέρασαν δυο νέα παιδιά που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους κυνηγημένα απ' τις σφαίρες του ιμπεριαλισμού και καπιταλισμού. για να καταλήξουν στην χώρα μας, με όνειρα και ελπίδες για μια καλύτερη ζωή.
Το αποτέλεσμα ήταν κυνηγώντας το δικαίωμα στην ζωή να καταλήξουν να επιλέξουν το θάνατο γινόμενοι αυτόχειρες.

Την είδηση πιθανόν να την συναντήσουμε σε κάποιο μονόστηλο εφημερίδας. Για τα αίτια και τους θύτες αυτών των δολοφονιών όμως δεν θα μιλήσει κανένας.
Δεν έκαψαν βλέπετε κανένα Χριστουγεννιάτικο δεντράκι στα Εξάρχεια οι αναρχικοί, για να γίνει θέμα στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. "Απλώς" δυο νέοι συνάνθρωποι μας. απ' τους κολασμένους αυτής της γης. που πήραν τον δρόμο της προσφυγιάς. δεν άντεξαν τα όσα συνάντησαν στο ταξίδι της ελπίδας και πήραν ένα δρόμο χωρίς γυρισμό.
Δεν θα λείψουν σε κανέναν, ο θάνατός τους δεν θα χαλάσει το γιορτινό πνεύμα των "νοικοκυραίων".

Οσο για μας, άλλο ένα σφίξιμο στην καρδιά, για τα ταξικά αδέλφια μας που καθημερινά δολοφονούνται σε "ανύπαρκτα" και ατιμώρητα για το κράτος εγκλήματα.

Αντιγράφουμε από την παρουσία που διατηρεί στο facebook το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων:

Οδυνηρές ειδήσεις από το Κιλκίς και την περιοχή των Μουριών.

Σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου φιλοξενούνται 350 - 400 πρόσφυγες, δύο νέοι άνδρες αυτοκτόνησαν, ο ένας χθες κι ο άλλος σήμερα.

Ο πρώτος, Αφγανικής καταγωγής, πατέρας δύο παιδιών, 32 - 33 ετών, βρέθηκε σε μία γέφυρα κρεμασμένος, έξω από το ξενοδοχείο.

Ο δεύτερος άνθρωπος, Ιρακινής καταγωγής, κοντά στα 30 χρονών, βρέθηκε κρεμασμένος στο διάδρομο του ξενοδοχείου από το συγκάτοικό του, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει περισυλλέξει, ήδη, τα πτώματα των δύο ανθρώπων.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger