Home » , » Αντε επιτέλους να ρθει και η σειρά Σίλα και Μπουμτζή για να αποκτήσουν την αργομισθία τους ...

Αντε επιτέλους να ρθει και η σειρά Σίλα και Μπουμτζή για να αποκτήσουν την αργομισθία τους ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019 | 6:16 μ.μ.

Οταν η κυβέρνηση τοποθέτησε στην προεδρία της ΕΡΤ τον Κωνσταντίνο Ζούλα, στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και για χρόνια διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.Δ., γράφαμε ότι ο πρωθυπουργός γνωρίζει ότι για να υπάρξει παλινόρθωση του σκληρού δεξιού κράτους, όπως ονειρεύεται αυτός και η στενή κλίκα του, ο έλεγχος όσων περισσοτέρων ΜΜΕ είναι απαραίτητος.
Και φυσικά, πέρα απ' το ότι η ΕΡΤ πρέπει να συνεχίσει να είναι ένα κυβερνητικό, προπαγανδιστικό φερέφωνο, το διαχρονικό και προκλητικό πλιάτσικο του δημοσίου χρήματος που γίνετε στα κρατικά ΜΜΕ πρέπει να προσαρμοστεί κι αυτό στην "κανονικότητα" των "αρίστων".

Βλέπουμε λοιπόν, δεκάδες, «συμβούλους» που παίρνουν αργομισθίες -σαν τον αποτυχημένο υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ., Γρηγόρη Ψαριανό- να δίνονται αστρονομικές αμοιβές σε γαλάζιους δημοσιογράφους και παραγωγούς τηλεοπτικών εκπομπών, (διαβάστε εδώ μια χαρακτηριστική μας ανάρτηση με επίκεντρο τον διορισμό της Ολγας Τρέμη), ενώ συναντάμε "ήθη" και "πρακτικές" που εισάγει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στην ΕΡΤ, που ανάλογες δεν θυμόμαστε να έχουμε ξανασυναντήσει τουλάχιστον στο πρόσφατο παρελθόν!
Π.χ να απολύεται στέλεχος της αλλά να εξακολουθεί να του πληρώνει κανονικά τους μισθούς του μέχρι τον Μάη του 2020, να βγάζει καταδικαστική ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ για ένα σχόλιο που έγραψε εργαζόμενος της, μέλος του ΠΑΜΕ στα social media! 
Απίστευτες καταστάσεις δηλαδή!

Και το πιο κωμικοτραγικό είναι άλλο. Θυμάστε, κάποια εποχή που στελέχη της Ν.Δ., χαρακτήριζαν "Πράβδα" την ΕΡΤ και μάλιστα ορισμένα επιθυμούσαν να ανατινάξουν το ραδιομεγαρο της Αγίας Παρασκευής ενώ άλλα στελέχη πρότειναν να το καταλάβουν με τανκς;

Είναι γνωστή μάλιστα η φάση κατά την οποία η τότε εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μαρίας Σπυράκη, θεώρησε "ξένες συμπεριφορές προς την Ν.Δ", την προτροπή Μπογδάνου σε οπαδό της Χρυσής Αυγής να "ψηφίσει σωστά", ώστε μετά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών και την ενδεχόμενη επικράτηση της Ν.Δ., να εμφανιστούν τανκς στο ραδιομέγαρο, της ΕΡΤ.

Ε, από τότε κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι. Η Ν.Δ., έγινε κυβέρνηση και η ΕΡΤ είναι μια χαρά μαγαζί να βολέψει πολλά δικά της παιδιά και να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα αποκτώντας το παντεσπάνι τους από τον κρατικό κορβανά.

Οπως, λοιπόν διαβάζουμε, αναμένεται σύντομα απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για να υπάρξει "απένταξη της ΕΡΤ από το καθεστώς των ΔΕΚΟ" κάτι που "θα επιτρέψει στην ΕΡΤ να λειτουργήσει με μεγαλύτερη ευελιξία και να αυξήσει τους μισθούς και να προσελκύσει στελέχη από τα ιδιωτικά κανάλια".   

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται κάποιο σχόλιο η είδηση, πέρα απ΄την προφανή διαπίστωση:


Ουρά περιμένουν τα γαλάζια δημοσιολογούντα γατόνια να διοριστούν. Εξάλλου είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη.
Τόση προσπάθεια κάνουν καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άτομα σαν τον Σίλα και τον Μουμτζή ...
Αδικία δεν είναι να περιμένουν ακόμα στην σειρά για διορισμό; Αλλωστε θα τους πιάνει και το παράπονο. Περισσότερο αγώνα απ' αυτούς, για το "καλό της παράταξης" έχει κάνει ο Ψαριανός που ήδη καβάτζαρε πόστο στην ΕΡΤ;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger