Home » , » "Η τσεπούλα τους"

"Η τσεπούλα τους"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Απριλίου 2020 | 9:17 μ.μ.

Του Σ.Λ.

Την Τρίτη το πρωί ακούγοντας σε τηλεοπτική εκπομπή την βουλευτή ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη να απαντάει στην ερώτηση αν πρέπει να παραχωρήσουν οι βουλευτές μέρος του μισθού τους, στο ταμείο γα την αντιμετώπιση του κωρονιϊού, ένιωσα στομαχικές διαταραχές. Ετοιμος ήμουν να πάω στο φαρμακείο της γειτονιάς μου και να προμηθευτώ  Zantac.

Απέφυγα να εξωτερικεύσω τις σκέψεις μου, γιατί είχα φορτιστεί και κάποιοι αναγνώστες/ιες μας πιθανόν να μου απέδιδαν ότι με διακατέχει  εμπάθεια απέναντι στο ΚΚΕ.

Για όποιους δεν θα μπουν την διαδικασία να παρακολουθήσουν το βιντεάκι που παραθέτουμε σε σύνδεσμο, αντιγράφω κάποια αποσπάσματα από τις δηλώσεις τις κ. Κανέλλη:
"Αυτό το αστειάκι οι βουλευτές να γίνονται μονίμως οι χορηγοί των ψηφοφόρων τους, είναι ένα επικοινωνιακό τρικάκι ... Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο, για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που έχει φέρει τον κόσμο σε αυτήν τη δεινότητα ... Δεν μας ψηφίζετε για τα λεφτά που σας δίνουμε, μας ψηφίζετε για τις πολιτικές αποφάσεις που παίρνουμε.,,,".

Πολιτικά το όλο θέμα, προφανώς και μπορεί να το συζητήσουμε, γιατί όντως είναι υποκριτική αυτή η ενέργεια της κυβέρνησης.

Αυτό όμως το "τσεπούλα τους", -διάβαζε τραπεζικούς λογαριασμούς-, δεν μπορώ να το ξεπεράσω με τίποτα!!!

Και ξέρετε γιατί επανέρχομαι σ' αυτό; Είναι γιατί διάβασα την προηγούμενη ανάρτηση για την κίνηση αλληλεγγύης που κάναν σήμερα τα παιδιά του Αστέρα Εξαρχείων.
Είναι γιατί γνωρίζω τις πρωτοβουλίες που έχουν πάρει τα ¨Κωλόπαιδα του Ρουβίκωνα" σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό που τους έδωσε "μοβ συντρόφισσα", βουλευτής του ΚΚΕ, για να βοηθήσουν τον δοκιμαζόμενο κόσμο της τάξης μας..

Είναι γιατί πριν λίγο ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε έναν κατάλογο για το ποιοι σύντροφοι/ιες μπορεί να βοηθήσουν απ' την "τσεπούλα τους" για να κάνουμε μια πρωτότυπη κίνηση αλληλεγγύης.
Να προμηθευτούμε από αγρότες και κτηνοτρόφους της Λέσβου, αγαθά παραγωγής τους. Απ' αυτά που πουλάνε στους εμπόρους σε εξευτελιστικές τιμές. Τενεκέδες με ελαιόλαδο και τυριά, καθώς και αρνάκια και κατσίκια.
Να μας τα στείλουν με φορτηγό, και να αναλάβουν σύντροφοι εκπαιδευτικοί που γνωρίζουν ποιες οικογένειες μαθητών τους, ελλήνων και μεταναστών, έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα και να τους τα παραδώσουν.

Είναι μια σκέψη που ακόμα την επεξεργαζόμαστε. Σ' αυτό θα θέλαμε την συμβολή σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του blog μας.   
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

5 Απριλίου 2020 στις 10:45 μ.μ.

Η εμπάθεια σας στο κκε είναι γνωστή τοις πάσι συνεχίστε το δρόμο σας κι ο λαός που συσπειρώνεται με το κόμμα αυτό κάνει αυτό που ξέρει μια ζωή. Όρθιοι στον αγώνα για μια άλλη κοινωνία και γκρέμισμα αυτού του σστήματος, δίνουμε το χέρι σε όποιον σηκώνεται και σ όποιον θέλει ν αγωνιστούμε αντάμα.

5 Απριλίου 2020 στις 11:07 μ.μ.

το ορθό θα ηταν να κανεις αντιπολίτευση στην πολίτικη του ΚΚΕ ευθέως
 Αυτά τωρα που κανεις με την Κανέλλη ειναι δικαιολογίες ..
Παραβιάζει ανοιχτές πόρτες με κάποιον που δεν ειπε ποτε πως ειναι κομμουνιστής/τρια

6 Απριλίου 2020 στις 1:57 π.μ.

Δεν νομίζω ότι το άρθρο του Σ.Λ. στρέφεται αποκλειστικά εναντίον του "ΚΚΕ",αλλά μάλλον εναντίον μιας γενικότερης νοοτροπίας των βουλευτών,όλων των αστικών και ρεφορμιστικών κομματων,που λένε -με ένα στόμα μια φωνή- ότι είναι"λαϊκισμός" το να ζητάμε τη δική τους τη φορολόγηση αντί για το δικό μας το διαρκές στύψιμο. Όσο για το περιστατικό στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ,ο δεξιός συνομιλητής της,ξέροντας ότι η Κανέλλη δεν είναι ψύχραιμη και συχνά, όταν νευριάζει, δεν ξέρει τι λέει, έντεχνα την προβοκάρισε,για να διαφημίσει τη "γενναιοδωρία" του Μητσοτάκη και της ΝΔ,που τώρα "δίνουν το μισό μισθό τους". Η Κανέλλη, σα σίφουνας που είναι και οξύθυμη στο έπακρο,έπεσε αμέσως στην παγίδα και αρπάχτηκε μαζί του,με τον τρόπο που περιγράφει το άρθρο, υπερασπίζοντας την ...τσεπούλα των βουλευτών. Έτσι το "ΚΚΕ"μάλλον ζημιωμένο βγήκε και από το ξέσπασμα αυτό της Κανέλλη.Αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που η Κανέλλη κάνει ζημιά με τα ξεσπάσματα και τις κραυγές της στο κόμμα που την εκλέγει.Μολις χτες το ΒΑΘΥ ΚΌΚΚΙΝΟ μάς θύμισε τις απαράδεκτες κουβέντες της Κανέλλη για το συνταξιούχο Δημήτρη Χριστούλα που αυτοκτόνησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γδάρσιμο του λαού μας το 2012.Αυτή η στάση της κυρίας τηλεπερσόνας του Περισσού (ταύρος σε υαλοπωλειο κι όποιον πάρει ο χάρος, δίκαιους και άδικους!) ήταν τρισχειρότερη από τις τωρινές της κραυγές για την ποθητή βουλευτική "τσεπούλα",και την πλήρωσε άσχημα,(μαζί με πολλά άλλα ατοπήματα ηγετικών στελεχών του) το "ΚΚΕ"από το 2012 και δώθε.Πάντως,για να μένει στο απυρόβλητο και πάντα υπερπροβεβλημένη η Κανέλλη στο χώρο αυτό, πάει να πει ότι έχει πολύ γερές πλάτες σε στελέχη που έχουν το πραγματικό κουμάντο στον Περισσό.

6 Απριλίου 2020 στις 9:09 π.μ.

Δεν ειναι και πολυ λεβέντικο να εχεις πρόβλημα με το ΚΚΕ και να κανεις κριτικη στην Κανελλη ,,ωστε να γινεται η αναγωγή 

Γιατι αυτο συμβαίνει 

6 Απριλίου 2020 στις 9:24 π.μ.

Την απάντηση της Κανέλλη θα την Βάλετε.Ακομα μια παπάρα του Βαθύ κόκκινο .Σε λίγο καιρό θα πιστέψουμε πώς το ΚΚΕ κυβερνά.

6 Απριλίου 2020 στις 9:26 π.μ.

Η διαφήμιση του Ρουβίκωνα κακό του κάνει πάρα καλό

6 Απριλίου 2020 στις 10:12 π.μ.

🇺🇦😊(Νικο Βολος).

6 Απριλίου 2020 στις 4:01 μ.μ.

https://www.kke.gr/article/Sxetika-me-tis-protaseis-tis-ND-kai-toy-SYRIZA-gia-tin-meiosi-misthon-boyleyton-kai-kratikon-aksiomatoyxon/
Ρε παλιονούμερα, είστε χαζοί ή παριστάνετε τους χαζούς;

6 Απριλίου 2020 στις 5:51 μ.μ.

Δεν σου αποδίδουν εμπάθεια. Σου βγαίνει ρε παιδί μου. Την πάγια θέση του ΚΚΕ για την μείωση του μισθού δεν την ξέρεις; Αποκλείεται. Την ξέρεις και πολύ καλά μάλιστα. Πολλές φορές και εμένα δεν μου αρέσει το στυλάκι - δες αλαζονικό ύφος - της Κανέλλη και η "τσεπούλα μας" δεν μου άρεσε αλλά εσύ - και δεν είναι η πρώτη φορά - η "κριτική" που κάνεις - φωνάζει από μακριά σε τι αποσκοπεί.

6 Απριλίου 2020 στις 8:23 μ.μ.

Πάει,έχουν ξεφύγει ολότελα ορισμένοι.Ειναι και τα νεύρα τσατάλια από την κλεισούρα και χάνουν το μέτρο.Παθαινουν ... όπως η Κανέλλη,άμα νευριάσει.

6 Απριλίου 2020 στις 8:57 μ.μ.

Αρχικά κλείνουμε τις τηλεοράσεις. Στη συνέχεια τις αποσύρουμε εντελώς. Να δυσκολεύονται να μας κατευθύνουν

7 Απριλίου 2020 στις 1:54 π.μ.

Τα είπαμε, να μην τα ξαναλέμε. Κάποιοι είδαν τη σκιά τους νωρίς το πρωί και νόμιζαν ότι είναι μεγάλοι. Νομίζουν ότι η ζωή περιστρέφεται γύρω από αυτούς και χωρίζουν τις ιστορικές περιόδους του ΚΚΕ με βάση πότε αποχώρησαν από αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger