Home » , » Δημοσκόπηση έκπληξη: Ποιος ο καταλληλότερος;

Δημοσκόπηση έκπληξη: Ποιος ο καταλληλότερος;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 | 6:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο ηγέτης της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν θεωρείται ο καταλληλότερος να διαδεχθεί στην πρωθυπουργία τον αποτυχημένο Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό πιστεύει η πλειοψηφία σε ποσοστό 79,8%! Ακολουθεί ο δεξιός ψάλτης Σωτήρης Τσιόρδας με ποσοστό 9,5%, ενώ “μετά το Μητσοτάκη κλείνουμε ως κόμμα” απάντησε μόλις το 1,6%. Το υπόλοιπο 9,1% είναι διάφορες απαντήσεις, όπως “δεν ξέρω”, “δεν με ενδιαφέρει”, “θα την κάνω για εξωτερικό όταν τελειώσει η επιδημία” κα.

Το ποσοστό του Κιμ θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό, αφού η Βόρειος Κορέα είναι η μοναδική χώρα στην οποία δεν υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού.
Κι αφού τα ΜΜΕ επιμένουν πως πάμε καλά, στη Βόρειο Κορέα πάνε πολύ καλύτερα. Καλύτερα επίσης πάνε στη γειτονική Βουλγαρία, την Κούβα, τη Βενεζουέλα, τη Φιλανδία και ένα σωρό άλλες χώρες.

Στην ίδια δημοσκόπηση πάνω από το 60% (60,8%) λέει πως δεν θέλει να υπάρξουν απολύσεις. Το 25% περίπου (24,6%) έχουν ήδη απολυθεί, ενώ το 9,9% δηλώνουν ανθρωποφάγοι νεοδημοκράτες, ή βολεμένοι κηφήνες κι επιθυμούν επαναφορά της δουλειάς. Το 4,7% λέει “καλύτερα να μη βρίσω Μεγάλη Βδομάδα”.

Πάνω 6.000.000 είναι τα χρήματα από τα πρόστιμα που μάζεψε η κυβέρνηση. Έτσι ρωτήσαμε, αν χειροκροτούνε τους μπάτσους που μαζεύουν χρήματα για τους κουμπάρους του Μητσοτάκη.
Το 18,3% χειροκροτεί με πάθος. Το 1,7% δηλώνει πως αυτό καρφώνει στην αστυνομία τους παραβάτες το 0,2 % είναι αυτοί έφαγαν το πρόστιμο. Το 79,8% πιστεύει πως ο Κορονοϊός σκοτώνει και δεν πληρώνει.

Το 13,1% δηλώνει πως φοράει μάσκα. Το 48,5% μας λέει πως θα φορούσε, αν έβρισκε. Το 18,6% μας λέει πως θέλει και στολές βιολογικού πολέμου, για να αισθάνεται ασφαλές, το 4,3% πως θα φορέσει οπωσδήποτε μάσκα στο καρναβάλι, ενώ μόλις το 15,5% πιστεύει αυτά που λέει ο Τσιόδρας πως τάχα δεν θέλουμε μάσκες, αλλά μπάτσους. Οι ίδιοι ψεκασμένοι με Αγιασμό πιστεύουν πως από τη Θεία Κοινωνία κολλάνε Χριστό και όχι Κορονοϊό.

Το SSTAR έκανε δημοσκόπηση από τα Lidl. Ρώτησε προφανώς στο Next Top Model όπου οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες είπαν πως το πρώτο που θα κάνουν άμα τελειώσει η καραντίνα θα είναι να πάνε στο κομμωτήριο!

Εμείς πιστεύουμε πως το πρώτο που θα κάνει η πλειοψηφία όταν αποφυλακιστεί είναι να μαζέψει τα συντρίμμια που άφησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οι άνεργοι πχ θα ψάχνουμε για δουλειά. Θα έχουμε μαζί 250.000 νέους απολυμένους. Κάποιοι θα πάνε να ανοίξουν τα καταστήματα τους, όσα απέμειναν, για να μαζέψουν κάνα φράγκο ώστε να πληρώσουν τα νέα χαράτσια του επόμενου Μνημονίου και τα έξοδα καραντίνας των κουμπάρων.

Οι σύντροφοι θα κατέβουν στους δρόμους να αγωνιστούν για Δημόσια Υγεία και Παιδεία.

Οι συνταξιούχοι θα τρέξουν στην Τράπεζα να δούνε τι απέμεινε από τη σύνταξη τους, ενώ θα πάρουν μέχρι και το τελευταίο σεντ.

Βλέπετε τα γκάλοπ είναι απλά παραμύθια. Η απάντηση που θα πάρεις είναι ανάλογη με το ποιον θα ρωτήσεις. Τα βολεμένα ΜΜΕ σίγουρα είναι πολύ ευχαριστημένα με τα εκατομμύρια που τσέπωσαν. Οι υπόλοιποι που θα πληρώσουμε πάλι το λογαριασμό έχουμε εντελώς διαφορετική γνώμη.

Τώρα στο ερώτημα αν θα γίνουν εκλογές λέμε “μακάρι”. Να απαλλαγούμε από το Μητσοτάκη μια ώρα αρχύτερα. Ένα καλό έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ: Το δημοψήφισμα. Εκεί η διαφορά αλήθειας στημένων δημοσκοπήσεων ήταν πάνω από 20%. Αν δεν είχαμε την ευκαιρία να πούμε τη γνώμη μας, θα μας είχαν πρήξει πως τάχα “όλες οι κοινωνικές ομάδες τάσσονταν υπέρ του ναι”!

Έτσι και τώρα η ΝΔ έχει το μισό ποσοστό από όσο τις δίνουν. Αν όμως ο Μητσοτάκης θελήσει, εμείς με χαρά να περιμένουμε τις εκλογές, ώστε μετά να καθίσει στο σκαμνί μια ώρα αρχύτερα και να δώσει λόγο για τα σκάνδαλα της ΝΔ και τη νέα χρεοκοπία.

Βεβαίως από ξενέρωτους ρεφορμιστές μην περιμένετε χαΐρι. Εδώ χρειάζεται ένας Στάλιν, να ρίξει κλοτσιά στο πισινό των φασιστών. Και να στείλει τα λαμόγια φυλακή να κάνουν τις γκόμενες του κάθε ισοβίτη εγκληματία.
Άμα κοπούν τα χεράκια που κλέβουν, θα βρεθούν χρήματα και για τους ανέργους και για τα ΑΜΕΑ και για όλους. Οπότε πάλι τον Κιμ θέλουμε.
Που εδώ που τα λέμε πιο σέξι είναι από Κούλη και Χαρδαλιά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger