Home » , » Πώς και αυτό τον ψαλμό δεν τον σκέφτηκαν ακόμα οι θρησκευτικοί ποιμενάρχες μας;

Πώς και αυτό τον ψαλμό δεν τον σκέφτηκαν ακόμα οι θρησκευτικοί ποιμενάρχες μας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 | 4:12 μ.μ.

Του Σ. Λ.

Αρκετές φορές οι καλές ιδέες έχουν και οικονομική ανταλλακτική αξία. Αυτή την έμπνευση μου όμως θα την κάνω προσφορά στους άγιους πατέρες μας. Ελπίζω να τους ενθουσιάσει.

Εγραφε χτες σύντροφος ότι όπως έλεγε το θεόπνευστο κήρυγμα από τον άμβωνα της Μητρόπολης του Πειραιά, "Ο Θεός επειδή μας αγαπά μας έστειλε έναν ιό!"

Η ενέργεια του Πάνσοφου και Παντοδύναμου όμως αυτή, είχε και ορισμένες παρενέργειες που έπληξαν την λειτουργία των οίκων του και συγκεκριμένα την οικονομική τους ευρωστία.
Αντιλαμβάνεσθε πόσο σοβαρό είναι αυτό το πλήγμα ειδικά αυτές τις άγιες ημέρες που οι προσέλευση πελατών, συγνώμη πιστών ήθελα να γράφω, στους ναούς της Εκκλησίας μας, γνωρίζει πιένες.

Μπορεί ο Αμερικάνος ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης Woody Allen να ζητούσε από τον θεό ένα ξεκάθαρο σημάδι ύπαρξης του "Κάτι σαν μια μεγάλη κατάθεση στον τραπεζικό μου λογαριασμός στην Ελβετία", όπως έγραφε, αλλά λησμονούσε το χριστιανικό δόγμα "πίστευε και μη ερεύνα"..

Και δυστυχώς ενώ ο θεός είναι πανταχού παρόν, μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί τρόπος διακτινισμού των παγκαριών που υπάρχουν στις κατοικίες του.
Παρακολουθώντας, λοιπόν, τον προβληματισμό που υπάρχει στους εκπροσώπους επί γης του Θεού, επειδή η επιδρομή του δημιουργήματός του, του κορονοϊού, αποβαίνει τροχοπέδη στα έσοδα τους, τους βρήκα λύση.

Στην εποχή της Τηλεργασία και του Live Streaming οι ιερείς μας μπορεί να επιτελούν τις θείες λειτουργίες τους και να τις μεταδίδουν μέσω υπολογιστών. Πως κάνουμε αγορές από το διαδίκτυο; Κάτι ανάλογο. Οποιος πιστός θέλει να αισθανθεί την κατάνυξη των αγίων ημερών πληρώνει μέσω της τραπεζικής του κάρτας από το Ιντερνέτ και το προϊόν της μαγνητοσκοπημένης θείας λειτουργίας, έρχεται αμέσως στην οθόνη του υπολογιστή σας.

 Πώς και αυτό τον ψαλμό δεν τον σκέφτηκαν ακόμα οι θρησκευτικοί ποιμενάρχες μας;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

9 Απριλίου 2020 στις 6:57 μ.μ.

Σήμερα το μάτι μου πήρε φευγαλέα, σε κάποιο δελτίο του BBC, ένα "κορδόνι" που πέρναγε κάτω από το δελτίο ειδήσεων και έγραφε για καποιο αριθμό κατοίκων της Βρετανίας που λαμβάνουν ήδη από το Διαδίκτυο church services! Μάλλον οι Εγγλέζοι παπάδες είναι ήδη πιο προχωρημένοι από τους εδώ και ήδη άρχισαν να πουλάνε... ψαλμούς και κηρύγματα μέσω e-banking με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες!

9 Απριλίου 2020 στις 8:19 μ.μ.

Αδειο το παγκαρι Νικο αδειο...

10 Απριλίου 2020 στις 12:19 π.μ.

Αλάργα μην υποβάλουν και καμιά μήνυση για ...διαφυγόντα κέρδη! Αν ήταν καμιά άλλη κυβέρνηση, που δεν θα τη γουστάριζαν, οι παπάδες θά χαν ήδη χαλάσει τον κόσμο!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger