Home » , , » Ο "τετραπέρατος" Τράγκας, ο "νοσηρός εγκέφαλος" του Μητσοτάκη και ο εκβιαζόμενος Κουρτάκης!

Ο "τετραπέρατος" Τράγκας, ο "νοσηρός εγκέφαλος" του Μητσοτάκη και ο εκβιαζόμενος Κουρτάκης!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 | 10:08 μ.μ.

Του Σ. Λ.

Ο Γιώργος Τράγκας ή Τράμπας ή Φράγκας, όπως είναι γνωστός στο δημοσιοκαφρικό σινάφι, ένα μόνο "θεό" έχει. Το χρήμα.
Ανάλογα με τα προσωπικά του συμφέροντα, καθώς και τις επιθυμίες των κατά καιρούς εργοδοτών του, άλλαζε και αλλάζει τις θέσεις του.
Θα συναντήσεις εκπομπές και κείμενα του, να υποστηρίζουν την Ν.Δ., τον Καρατζαφέρη, τον Καμμένο, τον ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι να γίνεται "πλυντήριο" της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου.

Ανατρέχοντας στο αρχείο του blog συναντάμε ένα κείμενο στο οποίο διαβάζουμε:

 Ο Γιώργος Τράγκας είναι αναμφίβολα ένα μοναδικό φαινόμενο. Η μοναδικότητα του δεν αφορά μόνο το ύφος και την πληθωρικότητά του, αλλά και την ικανότητα στη χρηματοδότηση. Παρότι εμφανίζεται ως αντιμνημονιακός και αντιμερκελικός, έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να συλλέγει χρήμα από διαφημίσεις αλλά και από πώληση Μέσων Ενημέρωσης που στην πιάτσα χαρακτηρίζονται «σαπάκια». Ο Γιώργος Τράγκας αγόρασε Μέσα, τα οποία πούλησε στη συνέχεια σε μεγάλους επιχειρηματίες, τα οποία όμως δεν έκαναν τίποτα. Παράδειγμα είναι το Κανάλι 10, που πήγε στον Λαυρεντιάδη.

Την εποχή της παντοδυναμίας του Θόδωρου Ρουσόπουλου στη ΝΔ, ο Γιώργος Τράγκας κατάφερνε να παίρνει κρατική διαφήμιση που δεν κατάφερναν μεγάλοι εκδότες. Για την εφημερίδα του "Η Χώρα," η οποία δεν πουλούσε πάνω από 600 φύλλα την ημέρα, ο Τράγκας συγκέντρωνε διαφήμιση 1,5 εκατομμυρίου τον χρόνο. Δηλαδή ποσό μεγαλύτερο από αυτό που κατάφερναν να εισπράξουν οι εφημερίδες Πρώτο θέμα και Βήμα, με κυκλοφορία 200.000 φύλλων η καθεμία. Με την ίδια ευκολία ο Γιώργος Τράγκας παίρνει σήμερα διαφήμιση τραπεζών, αλλά και δάνεια.

Είναι δεκάδες οι αναφορές που υπάρχουν στον "θησαυρό" μας -στο αρχείο του blog μας- για τον "τετραπέρατο", (αυτό ήταν το κωδικό του όνομα όταν εργαζόταν για λογαριασμό της ΚΥΠ) που θα σας συνιστούσαμε,  αν έχετε διάθεση και χρόνο, κάνε μια αναζήτηση στον ιστότοπο μας με το όνομα του.

Ισως το μόνο που μπορεί να προσθέσουμε ακόμα είναι ότι στις παρασκηνιακές βοθρώδεις υποθέσεις που συμμετέχει κάποια στιγμή προφανώς λόγω ενδοκαπιταλιστικών αντιπαραθέσεων βρέθηκε να κατηγορείτε από το ΣΔΟΕ  για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες γιατί από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, πάνω από 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες του.
Γάτα με πέταλα ο Τράγκας στην πορεία κατέληξε πεντακαθαρίδης.

Κάναμε τις προηγούμενες αναφορές για να καταλήξουμε στην σημερινή εξέλιξη. Αυτός ο εκδότης - τηλεοπτικός παραγωγός, πάνω απ' όλα είναι ένας άριστος έμπορας. Εχει τον τρόπο να κατορθώνει να πουλάει πανάκριβα την "πραμάτεια" του.
Πριν καταλήξει να εργάζεται στον ρ/σ "Παραπολιτικά" των Μαρινάκη-Κουρτάκη, ήταν μισθοδοτούμενος από την εταιρεία Real Group των Χατζηνικολάου - Κουρή. Εργάστηκε για 10 χρόνια στον Real Fm. Κάθε ανανέωση του συμβολαίου του ο Γ. Τράγκας απαιτούσε και μεγαλύτερο μισθό.

Εμείς δεν μπορεί να γνωρίζουμε αν τα λεφτά, που κατέληγαν στο ταμείο του Τράγκα ήταν στο μεγαλύτερο ποσό τους "μαύρα", ούτε αν είναι αλήθεια ότι τα "έσπασε" με τον Χατζηνικολάου στα τέλη του 2016, όταν ζήτησε, για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ο μηνιαίος μισθός του να ανέλθει από 20.000 ευρώ στις 22.000. 

Ομιχλώδεις είναι οι πληροφορίες που υπάρχουν για τις διαβουλεύσεις που υπήρξαν για να βρεθεί στον ρ/σ "Παραπολιτικά" ο Τράγκας. Επίσης είναι αντιφατικές οι φήμες γιατί επέλεξε να ασκεί δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
(Σ' αυτό θα επανέλθουμε αφού αξιόπιστη πηγή μας, υποσχέθηκε να το "ψάξει").

Αυτό όμως που είναι αναμφισβήτητο γεγονός είναι οι χαρακτηρισμοί που αποδίδει στον πρώην εργοδότη του.  Αναφέρει μεταξύ άλλων  ανακοινώνοντας την λήξη της συνεργασίας, του με την εταιρεία του Κουρτάκη: "Λόγω πολύχρονης εμπειρίας στο Ελληνικό ραδιόφωνο, αντιλαμβάνομαι πάντοτε άμεσα πότε μια ιδιοκτησία, προκειμένου να συντηρηθεί και να επιβιώσει, αποδέχεται τους εκβιασμούς και τις αφόρητες πιέσεις της εκτελεστικής εξουσίας".

Μας λέει δηλαδή ξεκάθαρα το Τράγκας, ότι ο "νοσηρός εγκέφαλος του Μητσοτάκη" -έτσι θεωρεί το πνευματικό επίπεδο του πρωθυπουργού- εκβίασε τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού που δούλευε και αυτοί ενέδωσαν στον εκβιασμό, απολύοντας τον.

Ασχετα τι παρασκηνιακές ίντριγκες υπάρχουν. Εδώ έχουμε μια σοβαρότατη καταγγελία. 
Και αναρωτιόμαστε: Υπάρχει ακόμα ΕΣΗΕΑ;  Πριν κάποιους μήνες παρουσιάστηκε ο δημοσιογράφος -εκδότης Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος μας είπε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  "θυμίζοντας ενωματάρχη του '60"", "τηλεφωνεί σε επιχειρηματίες από τους οποίους ζητά εκβιαστικά να κόψουν τη διαφημιστική σχέση με το Documento". 
Περεταίρω στοιχεία δεν έδωσε -γιατί άραγε- και κατά ένα περίεργο τρόπο αυτή την τόσο σοβαρή καταγγελία την έφαγε το σκοτάδι.

Τώρα εμφανίζεται το Τράγκας για να μας πληροφορήσει ότι ο Μητσοτάκης εκβιάζει και οι ιδιοκτήτες ΜΜΕ υποκύπτουν στον εκβιασμό.
Εξ' ίσου σημαντικό είναι ότι ο Κουρτάκης ποιεί την νήσσαν και αποδέχεται χωρίς να ψελλίσει το παραμικρό, τα όσα του αποδίδονται.
Δεν είναι εντυπωσιακό;

Εξοχα. Βρισκόμαστε σε  μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, που θα 'λεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger