Home » , » O Κορωνιός κάνει κοπάνες από την σχολική τάξη και πάει πλατείες

O Κορωνιός κάνει κοπάνες από την σχολική τάξη και πάει πλατείες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 | 5:27 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Υπάρχουν τα ψέματα, τα καταραμένα ψέματα, οι δημοσκοπήσεις και η προπαγάνδα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο καταλληλότερος λήσταρχος κατόρθωσε να κάνει νέα κλίμακα ψεμάτων σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

Στα σχολεία 15 μαθητές μπήκαν μπουλούκι στην τάξη όπου θα μείνουν ώρες, ώστε να κολλήσουν τους παππούδες, που περιμένουν τα αναδρομικά στις συντάξεις.

Εδώ πάει ο στίχος
“Κι ακαρτέρει, κι ακαρτέρει, φιλελεύθερη λαλιά,
Το 'να εκτύπαε τ' άλλο χέρι από την απελπισιά”.

Όσοι πιστεύουν στη μετεμψύχωση, θα πάρουν αυξήσεις κι αναδρομικά σε μια άλλη ζωή. Χωρίς νεοφιλελέ βρικόλακες να τους ρουφούν το αίμα.

Όλα αυτό φυσικά γίνεται για το κέρδος. Για τη βαριά βιομηχανία μας, τον τουρισμό.

Στην ΕΕ και Αμερική κόλλησαν επειδή δεν έκαναν τίποτε για να προλάβουν. Κι όταν οι πλούσιοι Κινέζοι αγκαλιάζονταν με τους Ευρωπαίους κηφήνες ανταλλάσσοντας σάλια και ιό σκορπώντας την αρρώστια στα εργοστάσια, έκριναν πως η ανοησία της αγέλης, από την οποία θα πέθαιναν μερικές χιλιάδες, ήταν πιο κερδοφόρα από το να κλείσουν τα εργοστάσια.

Στην Ελλάδα δεν έχουμε εργοστάσια, αλλά ξενοδοχεία. Τα οποία, αν δε γεμίσουν, έστω με αρρώστους, η ύφεση θα φτάσει το 10% - 15%, αντί για 5% - 10% αναλόγως και πόσα θα κλέψουν τα γαλάζια λαμόγια.

Για να έρθει όμως ο τουρίστας, πρέπει να νιώσει ασφάλεια. Κι ας είναι ο ίδιος άρρωστος χωρίς να το ξέρει. Ο τουρισμός μας φέτος θα είναι σαν τα λουκάνικα. Τα τρως, αλλά δεν θες να ξέρεις, πως φτιάχνονται και τι έχουν μέσα.

Έτσι τα ψέματα που οι ίδιοι απέρριπταν μετά βδελυγμίας πριν αρχίσει η τουριστική περίοδος, τώρα λανσάρονται σαν επιστημονικές αλήθειες.
35 βαθμούς θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο. Καλέ, τι 35; 60! Και μετά ένα σιδέρωμα και καθαρίσαμε από τον κορονοϊό. Μόνο που ο Κορονοϊός μεταδίδεται και στη Σαχάρα, αν βήχει άρρωστος πάνω σου. Ρώτα στις χώρες του Περσικού Κόλπου και την Αφρική.

Μην πάμε στις πλατείες τώρα, να πάνε οι τουρίστες μετά. Φυσικά και τον χρειαζόμαστε τον τουρισμό. Χωρίς αυτόν με τα Μνημόνια θα είχαμε λιμό, δηλαδή πείνα. Όμως τώρα θα έχουμε λοιμό γιατί δεν παίρνεται κανένα ουσιαστικό μέτρο προφύλαξης.
Θα αρκεί ένα διαβατήριο ανοησίας. Μα αν ένας στο αεροπλάνο είναι φορέας του, ιού τους κόλλησε όλους! Θυμάστε τι λέγανε για τα κλιματιστικά; Δεν είδα ποτέ αεροπλάνο να πετά με ανοικτά παράθυρα για ευνόητους λόγους.

Όλα όμως για να έρθουν τουρίστες, να τους μαδήσουμε. Δημοσιεύματα, διαφημίσεις, προπαγάνδα. “Ελάτε στην Ελλάδα. Δεν έχει ιό. Ο Κρεμαστινός πέθανε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη”!

Ο σιχαμένος κλαψιάρης βιάστηκε. Κάρφωσε όλο το σχέδιο της κυβέρνησης. Στο εξής τέρμα τα κρούσματα και οι θάνατοι από τον Κορονοϊό.
Ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, καρδιά, ζάχαρο, πτώση μετεωρίτη, κάτι που δεν τρομάζει τον τουρίστα, ώστε κι αν κολλήσει να μην το ξέρει και ανησυχήσει.
Δεν χαλάνε οι διακοπές για μια πανδημία, όπως δεν χαλάνε οι φιλίες για μια γυναίκα. Σε κάτι φίλους μου λέω το τελευταίο, επειδή πλακώθηκαν στο ξύλο, γιατί η γυναίκα τους ενός έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις με τον κολλητό του. Όταν κάνεις σεξ, πάντα προσέχεις μην έρθει ο/η σύζυγος.

Αφού είπαμε το κίνητρο του καλοκαιρινού εγκλήματος, ας πούμε τώρα κάτι για τους επιστήμονες.
Όσοι είναι κομματόσκυλα για τη ΝΔ έχουν 10 πτυχία, ακόμα κι αν δεν έχουν κανένα.
Οι κομπογιαννίτες που μας λένε σαχλαμάρες, μπορεί να έχουν πτυχία. Όμως τα πτυχία δεν τα χρησιμοποιείς πάντοτε. Οι τύποι που κάνουν τα πτυχία τους δόλωμα σε αγκίστρι για να στηρίξουν την κομματική προπαγάνδα, δεν είναι επιστήμονες, είναι τσαρλατάνοι.
Πχ Τσιόρδας. Προσπάθησαν να τον κάνουν άγιο. Δεν μας κάνει εντύπωση, έχουν αγιοποιήσει χειρότερους.
Είχαμε σχετικά άρθρα. Όμως ο ίδιος αναίρεσε τον εαυτό του. Χθες λοιπόν δεν εμφανίστηκε και στη θέση του κάποιος αεροπόρος μας έλεγε πως δεν κολλάνε οι μαθητές στα σχολεία. Στις πλατείες όμως κολλάνε! Άρα ο Κορωνιός κάνει κοπάνες από την τάξη...

Μας έπεισε όσο εκείνη η “επιστήμονας” που έλεγε πως δεν κολλάει ο ιός από την Θεία Κοινωνία.
Σε όλους αυτούς λέμε “Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα”. Δεν πιστεύουμε λέξη από όσα λένε.
Προσέχετε στις εκλογές, για να έχετε την υγεία σας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger