Home » , » Μητσοτάκης: Ενας άνθρωπος που βύθισε στα χρέη το κόμμα του, θα ανορθώσει τα οικονομικά της Ελλάδας;

Μητσοτάκης: Ενας άνθρωπος που βύθισε στα χρέη το κόμμα του, θα ανορθώσει τα οικονομικά της Ελλάδας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 | 11:48 μ.μ.

Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή, μόλις τέσσερα χρόνια πίσω.
Ηταν η εποχή που ο σημερινός πρωθυπουργός επικρατούσε -με την στήριξη του Αδωνι Γεωργιάδη- στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ, υπερτερώντας καθαρά του αντιπάλου του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Μια απ' τις πρώτες φιέστες που οργάνωσε σαν αρχηγός της Ν.Δ., o Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Εκεί απευθυνόμενος στο κομματικό του ακροατήριο ανέλυσε το όραμά του και τους στόχους που είχε θέσει σαν προτεραιότητα. Ενας απ' αυτούς, σύμφωνα με τις τότε δηλώσεις του, ήταν η εξυγίανση των οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας.

 "Τα χρέη της ΝΔ είναι ασφυκτικά, καθώς ξεπερνούν τα 200 εκατ. ευρώ περίπου", μας είχε πει τότε και άρχισε να εφαρμόζει το "νοικοκύρεμα"  των οικονομικών της παράταξης του.
Μετακόμισε τα κεντρικά γραφεία της από τη Συγγρού στο Μοσχάτο, για να υπάρχει χαμηλότερο ενοίκιο, απέλυσε 120 υπαλλήλους της, έθεσε σε εφαρμογή την συνδρομή μελών της.

Το φινάλε που είχαν όλες αυτές οι κινήσεις του "καταλληλότερου" μας το λέει σήμερα από την ιστοσελίδα του ο jodi.graphics.
Παρέλαβε χρέη περίπου 200 εκατομμυρίων και όχι απλά δεν τα μείωσε, αλλά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα εκτόξευσε σε πάνω από 300.000.000.

Και εδώ αναρωτιέται κανείς. Εναν άνθρωπος που δεν μπόρεσε να τακτοποιήσει τα οικονομικά του κόμματος του, ναι αντί να τα μειώσει τα μεγέθυνε σε τέτοιο βαθμό, υπάρχει κόσμος που τον θεωρεί σαν το κατάλληλο πρόσωπο να ανορθώσει τα οικονομικά της Ελλάδας;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger