Home » , , » Ο Βαξεβάνης έκανε τον Πέτσα να χάσει τον ύπνο του (Βίντεο)

Ο Βαξεβάνης έκανε τον Πέτσα να χάσει τον ύπνο του (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 | 10:10 μ.μ.

Τις ίδιες απόψεις που γράφαμε πριν χρόνια διατηρούμε στο ακέραιο και σήμερα.

Αυτή την στιγμή όμως δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε απόλυτα στα όσα ισχυρίζεται και έχουν να κάνουν σχετική με την πολεμική που υπάρχει μεταξύ του εντύπου τους και της κυβέρνησης.

Τα όσα ακούμε να μας λέει στο παρακάτω βίντεο είναι απόλυτα λογικά και τα τεκμηριώνει. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αποκάλυψη για τους δημοσιογράφους παπαγαλάκια και πώς στήνονται οι ενημερώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

 Από και και πέρα, δεν είναι απλώς το πολιτικό κόστος που θα εισπράξει συνολικά η κυβέρνηση για το σκάνδαλο με την κατανομή της διαφημιστικής δαπάνης σχετικά με το σκάνδαλο κατανομής του δημόσιου χρήματος στην καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό.
Οι αγωγές και οι μηνύσεις που έχει κάνει στον Σ. Πέτσα θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τον κυβερνητικό εκπρόσωπο με δεδομένο ότι δεν διαθέτει ασυλία.

Πιστεύουμε ότι η συνέχεια στο θέμα θα είναι εξ ίσου ενδιαφέρουσα

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Ιουνίου 2020 στις 8:17 π.μ.

Ο Πέτσας πρέπει να πάει φυλακή. Βεβαίως πίσω του κρύβεται όλη η ΝΔ, η άθλια νοοτροπία των πλιατσικολόγων, των καταχραστών δημοσίου χρήματος, των απατεώνων, εγκληματιών κλπ, που πιστεύουν πως μπορούν να λεηλατούν τα χρήματά μας γιατί πήραν την εξουσία χάρη στην ενισχυμένη νοθεία των εκλογών.
Όμως ειδικά για τον Πέτσα υπάρχουν στοιχεία.
Παρανομία πρώτη: Δεν μας λέει πόσα χρήματα δόθηκαν ακριβώς σε κάθε μέσο, όπως οφείλει να κάνει σύμφωνα με τη νομοθεσία. Μας λέει πως θα δώσει τα στοιχεία στο μέλλον. Και τίθεται το ερώτημα γιατί όχι τώρα;
Ο Βαξεβάνης κατάγγειλε σε video την πρόθεση να μαγειρευτούν τα ποσά. Ακόμα και έτσι όμως, αν πουν οι βολεμένοι πως πήραν λιγότερα, θα λείπουν από το συνολικό ποσό των 20.000.000. Και τότε ο Πέτσας θα εμφανιστεί ως καταχραστής!
Παρανομία δεύτερη και διπλή: Τα κριτήρια. Γιατί πήραν ορισμένα site που όλως “τυχαίως” λιβανίζουν τη ΝΔ και αποκλείστηκαν κάποια άλλα που ασκούν κριτική στην κυβέρνησης; Το σκάνδαλο αυτό είναι χειρότερο κι από “σκοιλ ελικικού”, τα Κέντρα Επαγγελματική Κατάρτισης δηλαδή που επρόκειτο να πάρουν εκατομμύρια χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα.
Επιπλέον αφού πρόκειται για διαφήμιση – κοινωνικό μήνυμα κατά του ιού, θα έπρεπε να μεταδίδεται από όλα τα ΜΜΕ δωρεάν.
Τα 20.000.000, κάποιοι μιλάνε για πολλά περισσότερα γι αυτό δεν δίνονται επίσημα στοιχεία, πρέπει να επιστραφούν αμέσως. Γιατί πρόκειται ουσιαστικά περί ληστείας. Τα χρήματα δεν είναι της ΝΔ. Αυτή χρωστάει εκατομμύρια. Ούτε του Μητσοτάκη ή του Πέτσα. Είναι δικά μας. Είναι οι συντάξεις που κόπηκαν, όπως η 13η και 14η σύνταξη, τα επιδόματα που καταργήθηκαν, οι μισθοί που μειώθηκαν.
Αποτελεί τεράστια διπλή πρόκληση “ανύπαρκτοι” να παίρνουν χιλιάδες ευρώ, για να λιβανίζουν τον πρωθυπουργό, ενώ εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους ή το 20% του μισθού τους. 20.000.000 είναι 50.000 Κοινωνικά Μερίσματα. Είναι παραπάνω από το μισθό 30.000 εργαζομένων.
Η λεηλασία της ΝΔ έχει ξεπεράσει συνολικά τα 62.500.000.000! Είναι τα 37 δις του ματωμένου μαξιλαριού που καταβρόχθισαν, τα 18 δις της ύφεσης και τα 7,5 δις του Ελλείμματος.
Σε αυτά πρέπει να προστεθεί η δραματική αύξηση των χρεών. Το “βιώσιμο” πάει ολοταχώς για 300% του ΑΕΠ!
Η ανεργία αυξήθηκε τρομερά, ενώ χιλιάδες ακόμα επιχειρήσεις πρόκειται να βάλουν λουκέτο! Κι όλα αυτά για να έρθουν χωρίς κανένα ελέγχο τουρίστες, οπότε να γυρίσουμε στην κατάσταση του Φεβρουαρίου! Χωρίς τεστ στις υπόλοιπες περιοχές πλην της Ξάνθης δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των πραγματικών κρουσμάτων του ιού.
Η κυβέρνηση δίνει τα χρήματά μας για να κουκουλώσει το χάλι που η ίδια δημιούργησε.
Πριν λίγες μέρες, όταν πανηγύριζαν τα φερέφωνα για τα λεφτά που δήθεν θα μας έδιναν οι “γαλαντόμοι” Ευρωπαίοι, είπαμε πως έρχεται νέο Μνημόνιο. Θα είναι χειρότερο από τα προηγούμενα λόγω της απελπιστικής κατάστασης της Οικονομίας. Αυτή τη φορά, όλα δείχνουν πως δεν θα έχουμε την ανάσα του Τουρισμού παρά τα καραγκιοζιλίκια και τις θριαμβολογίες της ΝΔ.
Μια και το έφερε η κουβέντα 40.000 ευρώ τουλάχιστο στοίχισε η φιέστα του Μητσοτάκη στη Σαντορίνη, όπου κρατικοδίαιτοι παπαγάλοι έκαναν τζάμπα διακοπές.
Μια φωτογραφία της Σαντορίνης με ένα γαϊδούρι, αντί για τον Γκαντέμη, θα έκανε πολύ περισσότερα like.
Η ΝΔ παντού επιλέγει επικοινωνιακά κόλπα αντί να προσπαθήσει να λύσει τα σοβαρότατα προβλήματα. Το κάνει, γιατί δεν ήρθε ως κυβέρνηση, ήρθε ως συμμορία ληστών.
Στις μαγκιές του Φλώρου, τις φιέστες της οικογένειας Μητσοτάκη, στην ψεύτικη θριαμβολογία των ΜΜΕ, η μπόχα της σαπίλας και της διαφθοράς είναι αδύνατο να κρυφτεί.
Στο μεταξύ χωρίς λύσεις τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται και οξύνονται.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger