Home » , » Τσιόρδας διαψεύδει Τσιόρδα.

Τσιόρδας διαψεύδει Τσιόρδα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 | 11:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο δεξιός ψάλτης κάνει τούμπες ακόμα μια φορά. Αφού άλλαξε τροπάρι και λέει πως στα σχολεία δεν κολλάει ο ιός, ούτε έχουμε κανένα φόβο από τους τουρίστες ισχυρίζεται πως η καραντίνα μείωσε τα κρούσματα του ιού κατά 80%. Δηλαδή έχουμε 178 νεκρούς θα είχαμε περίπου 900 αν δεν μπαίναμε σε καραντίνα.

Άρα αυτά που έλεγε περί 13.500 νεκρών πριν λίγες μέρες ήταν μπαρμπούτσαλα! 15 φορές απάνω το πραγματικό νούμερο. Το πόσα κρούσματα θα έχουμε τώρα που δεν παίρνεται κανένα μέτρο από το κράτος, θα το δούμε σε λίγους μήνες.

Οπότε θα φανεί που έγινε η απάτη. Στο έμπα ή στο έβγα. Και εξηγώ:
Αν έχουμε λίγα κρούσματα από τον τουρισμό και τα σχολεία έχει δίκιο ο Τράγκας: Ο Μητσοτάκης κορόιδεψε τον κόσμο και τον έβαλε σε καραντίνα.
Από αυτή την ενέργεια δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για νέο Μνημόνιο! Χιλιάδες οι νέοι άνεργοι, ενώ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι βλέπουν το μισθό τους να μειώνεται δραματικά, τουλάχιστον 20%!

Αν έχουμε πολλά κρούσματα, κακώς άνοιξαν τα σχολεία και κακώς έρχονται χωρίς έλεγχο τουρίστες.
Ένα από τα δυο που έκανε η συμμορία της ΝΔ είναι έγκλημα.
Γιατί πρώτα μας έκλεισε μέσα δυο μήνες αλλά τώρα μας αφήνει χωρίς κανένα μέτρο προστασίας! Εφόσον δεν βρέθηκε φάρμακο ή εμβόλιο έπρεπε στην περίπτωση που ο ιός είναι τόσο επικίνδυνος όσο έλεγαν, να παραταθούν τα μέτρα!
Αλλιώς δεν έπρεπε να κλειστούμε μέσα!

Πιστεύω πως αυτά είναι κόλπα για να δημιουργηθεί ψεύτικο αίσθημα ασφάλειας.
Ενώ μας έλεγαν πριν τα μύρια όσα τώρα μας λένε “ξεχάστε τα”!
Κάνουν ένα μοιραίο λάθος: Η συντριπτική πλειοψηφία δεν τρώει κουτόχορτο, όπως οι νεοδημοκράτες.

Κάτι ακόμα. Η αφορισμένη υπουργός παραπαιδείας ισχυρίζεται πως οι γονείς στείλανε τα παιδιά τους στο δημοτικό κατά 80%! Λέει ψέματα. Το ποσοστό είναι ελάχιστο, ίσως και κάτω από 20%. Αν τολμά να δώσει στοιχεία αναλυτικά.

Όσοι έστειλαν τα παιδιά σχολείο (κι αυτοί από ανάγκη) να ξέρουν πως ούτε αποστάσεις τηρούνται, ούτε μάσκες ή αντισηπτικά υπάρχουν.
Αλλά όλοι οι νεογιδοκράτες πήραν γραμμή να λένε αυτό που θέλει ο βρικόλακας που κυβερνά και όχι αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Βεβαίως αν ξεσηκωνόμασταν, λαμόγια, ψεύτες, παιδεραστές, δεξιοί εγκληματίες κάθε λογής δε θα μας κάθονταν στο σβέρκο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger