Home » , » O Χρυσοχοϊδης ξεπέρασε σε πολιτική αλητεία και τον ίδιο του τον εαυτό

O Χρυσοχοϊδης ξεπέρασε σε πολιτική αλητεία και τον ίδιο του τον εαυτό

Από giorgis , Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 | 4:01 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Προφανώς θα θυμάστε την χθεσινή μας ανάρτηση κατά την οποία σχολιάζαμε την παρότρυνση που έκανε ο υπουργός Μπάτσων και καταστολής "να τελειώνει το κυνήγι μαγισσών με την καταστολή που ακούγεται".
Ο Μ. Χρυσοχοϊδης έδωσε πλήρη κάλυψη στους ένστολους τραμπούκους υφιστάμενους του για το κρεσέντο της αστυνομικής βαρβαρότητας που υπήρξε στο συλλαλητήριο της περασμένης Πέμπτης.

Ο "γενίτσαρος" που κατάντησε "μελανοχίτωνας του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσπαθώντας μάλιστα να καθιερώσει τη Δεξιά του ’60 ως τον «νόμο και τάξη» που έχει ανάγκη η χώρα, όπως αναφέραμε σε άλλο κείμενο μας, σήμερα προχώρησε σε άλλο ένα "κατόρθωμα" ή μάλλον σε ακόμα μια απίστευτη αθλιότητα.

Γίνεται γνωστό ότι ένα νέο παιδί, μόλις 26 ετών από το Βόλο αφήνει την τελευταία του πνοή.
Ο νεολαίος αυτός πριν λίγο καιρό είχε καταγγείλει δημόσια ότι μετά την συμμετοχή του σε "ένα μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στη καύση σκουπιδιών από την Lafarge, ενάντια δηλαδή στον καρκίνο και τον θάνατο που πλανάται πάνω από την πόλη μας", κατέληξε "στο νοσοκομείο με 6 ή 7 κατάγματα στα πλευρά και με θλάση στο συκώτι και την χοληδόχο κύστη, χτυπημένος άγρια κ βασανισμένος από τις δυνάμεις καταστολής (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια)".  

Δυστυχώς ο 26χρονος είχε τραγικό τέλος. Οπως ήταν αναμενόμενο η καταγγελία που είχε κάνει στις 16 Ιούνη για την μπατσάδικη κτηνωδία που ένιωσε στο σώμα του κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Και αντί ο Χρυσοχοϊδης τουλάχιστον να σιωπήσει μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα τα αίτια του θανάτου, προχωρά σε μια απίστευτα προκλητική κίνηση που μόνο από υπουργό χουντικού καθεστώτος θα μπορούσες να αναμένεις.

Αντιγράφουμε από επίσημη ανακοίνωση του κατ' ευφημισμό αποκαλούμενο υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:
"Σε ιστοσελίδες και έντυπα που εκφράζουν ή πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιεξουσιαστικό χώρο γίνεται προσπάθεια ή ακόμη χειρότερα συνδέεται ευθέως ο θάνατος με προ μηνός καταγγελία του για αστυνομική βία.

Πρόκειται για αθλιότητα, ασύστολο ψέμα, ακόμη μία, ακόμη ένα. Είναι ανεύθυνοι και αδίστακτοι.


Τα αίτια θανάτου θα αποδειχθούν από την νεκροψία-νεκροτομή που έχει διαταχθεί".

Τι λες ρε πολιτικέ αλήτη; Πώς τολμάς και ανακοινώνεις το ιατροδικαστικό πόρισμα, αναλαμβάνοντας "εξ αποστάσεως", τον ρόλο ιατροδικαστή; 
Πώς γνωρίζεις ότι είναι "αθλιότητα και ασύστολο ψέμα" ότι ο θάνατος του Βασίλη Μάγγου δεν προήλθε από τα άγρια βασανιστήρια που του έκαναν τα "παλικάρια" σου; 
Ασε που αυτοαναιρείται όταν προτείνεις να περιμένουμε τα αποτελέσματα από την νεκροψία-νεκροτομή; 
Εσύ γιατί δεν τα περιμένεις; 
Αν αυτή δεν είναι καραμπινάτη παρέμβαση, προς τους ιατροδικαστές που θα επιληφθούν αυτή την περίπτωση τι διάολο είναι;  

Υ.Γ: Ασε που όσοι/ες γνωρίζουμε κάπως την πρόσφατη ιστορία ξέρουμε πώς έχουν κατασκευαστεί ιατροδικαστικά πορίσματα (Πέτρουλα, Μανδηλαρά, Γρηγόρη Λαμπράκη κ.α) από τον ιατροδικαστή Δ. Καψάσκη και την ομάδα του

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Ιουλίου 2020 στις 4:10 μ.μ.

Βασιλης Μαγκος! Το φαγανε το παιδι. Και βεβαια οι βασανισμοι και οι δυνατοι ξυλοδαρμοι εκαναν 1 μηνα για τα ζωτικα του οργανα. Α βρε melito τα λες εσυ πολλες φορες...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger