Home » , » "Βοήθα Παναγιά"

"Βοήθα Παναγιά"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 | 12:52 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κι ενώ οι στατιστικές για τους νεκρούς και όσους έχουν νοσήσει από τον κωρονιϊό, όλο και μεγαλώνουν, η κυβέρνηση και ο Χαρδαλιάς μας συνιστούν να κυκλοφορούμε με μια εικονίτσα της Παναγίας παραμάσχαλα. Την ίδια στιγμή το ακροδεξιό παραχριστιανικό ιστολόγιο μας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι "πανηγυρικές εκδηλώσεις για την θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου". 

Και πως να μην εορταστεί, αυτή η επέτειος αφού η Παναγία είναι στα χείλη όλων των Ελλήνων.
Μαζί με το Χριστό ανεβοκατεβαίνουν με καντήλια από όλους εκείνους που εξοργίζονται καθημερινά από το μπάχαλο  που επικρατεί και τις μαύρες μέρες που περνάνε.

Υπάρχουν όμως και κάτι λίγοι, φοβισμένοι θρήσκοι, που ικετεύουν βοήθεια από την Παναγιά. 
Πώς να σε βοηθήσει όμως, καλέ μου ψυχοφθόρε, όταν δεν έχεις μυαλό; Όταν δίνεις εξουσία σε τυμβωρύχους, πατριδοκάπηλους, απατεώνες κι αδίστακτους εγκληματίες;
Δεν ξέρεις τι θα γίνει; Από πείρα και μόνο θα έπρεπε τώρα να τους έχεις μάθει.

Σε άφησαν άνεργο ή σου μείωσαν τον μισθό και σε λίγο, έρχονται τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ, και ξεκινάει το μπαράζ των πλειστηριασμών, που πιθανόν να σε αφήσει άνεργο.

Στην συνέχεια θα ξεκινήσουν τα πρωτοβρόχια και τα άλλα έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως το αεράκι που κουνάει τα κλαδιά ή μια ψιχάλα που θα βαπτιστεί κυκλώνας και τυφώνας και θα ξαναπνιγούμε. Το έργο το έχουμε δει δεκάδες φορές.

Αφού τα κάναμε ρόιδο, τώρα "βοήθα Παναγία".
Γιατί βρε να σε βοηθήσει η Μαριάμ; Στο χρωστάει; Όταν δε βοηθάς ο ίδιος τον εαυτό σου, τι περιμένεις από τους άλλους; Όταν μάλιστα αυτοί έχουν κοιμηθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια. 

Που λέτε, αρχικά οι Χριστιανοί ήταν επαναστάτες, επικίνδυνοι και πάνω από όλα βλάστημοι! Μη σας κάνει καθόλου εντύπωση. Φανταστείτε πως είστε Έλληνας ειδωλολάτρης και λατρεύετε τους θεούς σας. Με τις θυσίες σας, τις γιορτές σας, τα όργια σας, ανάλογα ποιο θεό λατρεύετε κάθε φορά κλπ, κλπ.
Κι έρχεται ένας τύπος και σου λέει: Ξέρεις, δεν υπάρχουν θεοί, όλοι αυτοί δεν είναι απλά ανύπαρκτοι, αλλά δαίμονες, κι εσύ όχι Ηλύσια Πεδία δεν βλέπεις, αλλά θα πας Κόλαση που είναι χειρότερα από τον Τάρταρο! Ένα σοκ το παθαίνεις.

Έτσι άρχισαν οι διωγμοί για να απαλλαγούν από τους ενοχλητικούς επαναστάτες. Κι όταν είδαν οι κυβερνώντες πως όσους και να σκοτώσουν δεν γίνεται τίποτε, καπέλωσαν τη θρησκεία συμμαχώντας με το ιερατείο, τους πλέον αδίστακτους και αθεόφοβους. Βοήθεια μας.

Υ.Γ: "Οι εξουσιαστές του κόσμου τούτου ξέρουν να βάζουν στην υπηρεσία του ακόμα και τον θεό", όπως είχε πει και ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger