Home » , » Παχύδερμα εξουσιαστικά καθάρματα: Ασκησαν έφεση στην δικαστική απόφαση που καταδίκασε ΜΑΤατζήδες οι οποίοι άφησαν ανάπηρο τον δημοσιογράφο Μανώλη Κυπραίο

Παχύδερμα εξουσιαστικά καθάρματα: Ασκησαν έφεση στην δικαστική απόφαση που καταδίκασε ΜΑΤατζήδες οι οποίοι άφησαν ανάπηρο τον δημοσιογράφο Μανώλη Κυπραίο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 | 11:27 μ.μ.

Η αναλγησία και η απανθρωπιά της κυβέρνησης των "αρίστων" δεν γνωρίζει όρια.  Εχει φτάσει σε αδιανόητα επίπεδα. φτάσει σε αδιανόητα επίπεδα.

Το γράφουμε αυτό με ερέθισμα το τουιτάρισμα του Μανώλη Κυπραίου.  

Η περιπέτεια που πέρασε ο δημοσιογράφος είναι γνωστή  Εχασε εντελώς την ακοή του από χειροβομβίδα κρότου λάμψης, ενώ ξυλοκοπήθηκε άγρια και από τους μπάτσους. 

Είναι κι αυτός ένα απ’ τα εκατοντάδες θύματα της κρατικής καταστολής, που ένιωσαν στο πετσί και στα πνευμόνια τους την δράση των κατασταλτικών μηχανισμών της μνημονικής κυβέρνησης του ΓΑΠ-Τσολάκογλου.

Επρεπε να περάσουν 9 ολόκληρα χρόνια, και να δώσει μια μεγάλη μάχη βρισκόμενος "μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης", όπως σημειώνει ο ίδιος, για να υπάρξει μια πρωτόδικη δικαστική απόφαση που τον δικαίωνε με ταυτοποίηση των δύο δραστών μπάτσων και καταδίκη του ελληνικού κράτους. (Διαβάστε αναλυτικά)

Σήμερα όπως διαβάζουμε σε τουίτ του "Ασκήθηκε η 2410/14-09-2020 έφεση του δημοσίου κατά της απόφασης Α8144/15-5-2020 που καταδίκασε τα ΜΑΤ για την επίθεση εναντίον μου. Εφτά μέτρα κ 20 σταθμά, από την "λαοπρόβλητη" κυβέρνηση του: "όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας". Ο αγώνας συνεχίζεται"…

Μια μόνο λέξη: ΝΤΡΟΠΗ τους

Υ.Γ: Πόσο παχύδερμα είναι τα εξουσιαστικά καθάρματα; 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:49 μ.μ.

Όλα έχουν την σειρά τους.
Οι Ματατζήδες σακατεύουν ανεμπόδιστα,οι δικαστές αθωώνουν κατά εξακολούθηση, και οι Κουκουέδες πίνουν καφεδάκι με την τοπική ηγεσία στον Βόλο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger