Home » , » Πλεμπαίοι/ες σας έχουμε νέα ...

Πλεμπαίοι/ες σας έχουμε νέα ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 | 12:21 π.μ.

Ο παρακάτω κύριος της φωτογραφίας ονομάζεται  Νικόλαος Μακρόπουλος. Είναι μια προσωπική επιλογή του κ. Μπακογιάννη να μισθοδοτείτε εκτός των άλλων από το ταμείο του Δήμου Αθήνας έχοντας αναλάβει  Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης – ΕΣΠΑ.

Η φτώχεια χιλιάδων δημοτών της πρωτεύουσας -αυτή ντε που ενοχλεί την αισθητική της κ. Δήμητρας Γαλάνη- δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρει και προφανώς τα κονδύλια του ΕΣΠΑ που διαχειρίζεται έχουν άλλο σκοπό.
Αλλωστε δεν αρμόζει έναν άνδρα της τάξης και του κοινωνικού του επιπέδου να ασχολείται με τέτοια πεζά ζητήματα

Ο κ. Νικόλαος όπως έχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Μας το γνωστοποιεί και λογικά πρέπει να του εκφράσουμε την συμπαράσταση μας, για την ατυχία που του συνέβη.  

Οπως μας γράφει λοιπόν στο διαδίκτυο, εξ' αιτίας της πανδημίας θα καθυστερήσει να απολαύσει τις ανέσεις που του προσφέρει το "ωραίο του σπίτι στο Baden Baden και η αγαπημένη του Asion Martin".

Εκφράζουμε την κατανόησή μας για το δυσάρεστο γεγονός που αντιμετωπίζει και  λυπούμαστε πολύ που δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε.

Ενδιαφέρον και το σκηνικό παρακάτω. Σ' αυτό παρακολουθούμε τι διαπιστώνει και τι ενδιαφέρει πρωτίστως τον πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ντίνο Κλειτσιώτη,  Ο αξιόλογος αυτός κύριος συμπληρώνει το εισόδημα του, με τον μισθό του διοικητή του νοσοκομείου Καβάλας. και μοιράζεται μαζί μας τις γνώσεις και τα συμπεράσματά του από τις κοσμικές ειδήσεις που διαβάζει. Αξιέπαινος και τον ευχαριστούμε.


Αλλά τώρα τι να αντιληφθείτε εσείς οι πλεμπαίοι/ες από αισθητική και κουλτούρα. Είστε τόσο απαίδευτοι/ες που αμφιβάλουμε αν θα μπορούσατε κάποια στιγμή να γίνεται ιν, ακόμα και αν σας έκανε ιδιαίτερα μαθήματα η κ. Πατούλη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger