Home » , » Εν μέσω έξαρσης της πανδημίας και στα "μουλωχτά" η κυβέρνηση πραγματοποίησε ένα τεράστιο σκάνδαλο υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς, για το οποίο δεν μιλάει κανένας!

Εν μέσω έξαρσης της πανδημίας και στα "μουλωχτά" η κυβέρνηση πραγματοποίησε ένα τεράστιο σκάνδαλο υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς, για το οποίο δεν μιλάει κανένας!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 | 6:35 μ.μ.

Εύστοχη η δράση που πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη του Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς. Την παρέμβαση τους την αιτιολογούν αναλυτικά σε κείμενο που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους.

Εμείς αυτό που θέλουμε να επαναλάβουμε και να τονίσουμε είναι η εκκωφαντική σιωπή που ακολούθησε -και το εντυπωσιακό είναι ότι δεν προέρχεται μόνο από τα "Πέτσινα" ΜΜΕ- όταν πριν λίγες μέρες η κυβέρνηση της Ν.Δ., εν μέσω έξαρσης της θανατηφόρας πανδημίας και στα "μουλωχτά" πραγματοποίησε ένα τεράστιο σκάνδαλο με ευνοούμενους του μετόχους της Τράπεζας Πειραιώς. 

Στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: "Ενα τεράστιο "νόμιμο" σκάνδαλο. Η κυβέρνηση χαρίζει 2,5 δις ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς, η οποία θα παίρνει τα σπίτια φτωχών ανθρώπων που τις οφείλουν 15.000 ευρώ", έχουμε αναφερθεί αναλυτικά σ' αυτό και θα ήταν πλεονασμός να επαναφέρουμε αυτά που ήδη έχουμε γράψει.

Δύσκολα όμως μπορεί να αντιληφθούμε με ποιο τρόπο ιεραρχούν τα θέματα που επιλέγουν για να ασκήσουν κριτική στην κυβέρνηση τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Μας φαίνεται ακατανόητο γιατί αυτό το τεράστιο -άσχετα αν παρουσιάζεται σαν νομιμοφανές- σκάνδαλο, το αποσιωπούν εντελώς. Δεν θέλουμε να κάνουμε αυθαίρετες υποθέσεις για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό, αλλά τον προβληματισμό μας τον εκφράζουμε;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger