Home » , » Εξουσιαστικά παχύδερμα παρακολουθούν αδιάφορα τον λαό μας πεθαίνει εξ αιτίας των εγκληματικών τους πολιτικών.

Εξουσιαστικά παχύδερμα παρακολουθούν αδιάφορα τον λαό μας πεθαίνει εξ αιτίας των εγκληματικών τους πολιτικών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 | 8:38 μ.μ.

Αν δεν ήταν τόσο εξουσιαστικά παχύδερμα θα έπρεπε να έχουν υπαρξιακά προβλήματα διαπιστώνοντας ότι είναι ηθικοί αυτουργοί για τους θανάτους -δεν θα ήταν υπερβολή να τους χαρακτηρίζαμε δολοφονίες- συνανθρώπων μας.

Αλήθεια πώς θα αισθάνεται ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτη ο οποίος προηγουμένως είχε δηλώσει ότι "αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς" διαβάζοντας την είδηση που φέρνει στην δημοσιότητα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων;

 Οπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ αυτή την στιγμή στα  νοσοκομεία της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδα δεν υπάρχει διαθέσιμο ούτε ένα κρεβάτι ΜΕΘ, ενώ αυξάνονται καθημερινά οι εισαγωγές ασθενών με κοροναϊό.

Είναι χαρακτηριστικό το θλιβερό γεγονός που συνέβη χτες στα Τρίκαλα. Το νοσοκομείο της πόλης, διαθέτει 12 κλίνες ΜΕΘ κοροναϊού, και όλες είναι γεμάτες. Oταν χρειάστηκε να διασωληνωθεί ένας νέος άνθρωπος με υποκείμενα νοσήματα δεν υπήρχε κρεβάτι.

Τελικά στις 3 το μεσημέρι βρέθηκε μια κλίνη ΜΕΘ στη Χαλκίδα. Ζητήθηκε όμως από τους υπευθύνους του νοσοκομείου των Τρικάλων να καθυστερήσουν  αυτό το περιστατικό γιατί διεκπεραίωναν άλλον διασωληνωμένο ασθενή με διακομιδή από  το νοσοκομείο Καρδίτσας. 

Δυστυχώς στις 6.30 μ.μ. εξέπνευσε ο ασθενής στο νοσοκομείο Τρικάλων πριν προλάβει να διακομισθεί.

Κατά τ' άλλα οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι χαρίζουν εκατομμύρια σε καπιταλιστές και οι "τοπικοί άρχοντες" διαθέτουν πακτωλό χρημάτων για εξοπλισμό των δυνάμεων καταστολής. Εποχές "κανονικότητας".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger