Home » , » Μια χαρά και δυο τρομάρες.

Μια χαρά και δυο τρομάρες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 | 8:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι δημοσιογράφοι αδικούν τη Νέα Δημοκρατία: Γράφουν για την κλοπή τράπεζας που έγινε στο Νέο Ψυχικό, όταν ξέρουμε πως τις μεγαλύτερες ληστείες, τις έχει κάνει η γαλάζια συμμορία. Απαιτούμε διόρθωση! Πείτε κάτι και για τους νεοδημοκράτες ρε!

Αμάν πια με αυτή την προκατάληψη εις βάρος της παράταξης των ανθρωποφάγων! Να γνωρίσουν επιτέλους τη δημοσιότητα οι μεγάλοι, καταξιωμένοι μαφιόζοι, όχι οι ερασιτέχνες. Συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, ρε φίλε, καμία αξιοκρατία. Έκλεψαν κάτι θυρίδες και κουραφέξαλα...

Εδώ ο Μητσοτάκης πήρε τα πάντα ρε! Όχι μόνο δεν άφησε τίποτε, μας χρέωσε για μελλοντικές ληστείες! Άμα ξέρεις να κλέψεις... Γατάκια του Ψυχικού. Βαράτε προσοχή ρε, στον αετονύχη του Μαξίμου, τον καπετάνιο όλων των κλεφτών και των αμαρτωλών. Λίγο σεβασμό, τι ζητάμε;

“Αγάπη μου, συγχώρεσε με, δε θα το ξανακάνω”. Αγάπη του; Θα το ξανακάνει. Μάλιστα θα το κάνει ολοένα και συχνότερα! Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό: Χαρτοπαιξία, μεθύσι, κέρατο, ξύλο... Ειδικά το ξυλίκι. Θα σε σαπίσει, αγάπη του. Εκτός αν του σπάσεις πρώτη το κεφάλι. 'Η φύγεις.

Ο Χρυσοχουντίδης είναι ακριβώς αυτός ο τύπος. Ζητάει συγνώμη για να κάνει τα ίδια και χειρότερα. Πολύ χειρότερα. Ζήτησε λέει συγνώμη από τις φεμινίστριες που συνέλαβαν χωρίς κανένα λόγο οι μπάτσοι.

Χαρακτήρισε την πράξη υπερβολή. Μιχαλάκη, υπερβολή είναι να πεις πως έχεις μυαλό.

Αυτό που έκαναν οι μπάτσοι είναι ποινικό αδίκημα.

Αν το έκαναν από μόνοι τους, πρέπει να τους διώξεις, αν όχι, πρέπει να παραιτηθείς εσύ.

Στις 6 του Δεκέμβρη θα γίνουν συγκεντρώσεις για να τιμήσουμε τον Αλέξανδρο, που δολοφονήθηκε από μπάτσο. Η σφαίρα του οποίου “υπερέβαλλε” και “εξοστρακίστηκε” κατευθείαν στο δεκαπεντάχρονο.

Για να μην πας μέσα σε μερικά χρόνια, πες στους πραιτοριανούς σου να κόψουν τις όποιες υπερβολές.

Μια χαρά τα πάμε από τον κορονοϊό. 500 μπάτσοι έχουν κολλήσει επίσημα. Παραπάνω είναι, αλλά μη τσακωθούμε τώρα που ζήτησε συγνώμη ο αφιλότιμος Μιχαλάκης. Κι αυτοί υποτίθεται θα μας προσέχουν να μην κολλήσουμε!; Άστο, προσέχουμε μόνοι μας.

Παραδέχθηκε πως “Δεν μεταδίδεται έξω, στην ατμόσφαιρα, ο ιός, ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους”. Δε θα διαδηλώσουμε μέσα, το ορκίζομαι. Αν δω σύντροφο να διαδηλώνει μέσα, θα τον πάρω να βγούμε έξω.

Καλά πάμε κι από Κορονοϊό στους υπόλοιπους. Τώρα θα φροντίσει η κυβέρνηση να γεμίσουν και στη Νότια Ελλάδα οι ΜΕΘ, αφού θα ξανανοίξει τα σχολεία, χωρίς αίθουσες και δασκάλους. Έτσι μπράβο, γιατί οι Βόρειοι μας πέρασαν. Πληρότητα 100% και βάλε.

Το “καλά” είναι 2013 κρούσματα τη μέρα, μπορούσαμε να είχαμε 2020, όσο το δίσεκτο, 101 νεκρούς, 607 διασωληνωμένους. Πανηγυρίζει ο Άδωνις γιατί στις ΗΠΑ πέθαναν περισσότεροι. Δε θέλω να του χαλάσω το κέφι, αλλά στη Βόρεια Κορέα δεν κόλλησε ούτε ένας.

Πάνω από 100.000 κρούσματα πάνω 2.100 νεκρούς και πανηγυρίζουν. Καταλληλότερος νεκροθάφτης ο Κούλης. 100% των θυμάτων συμφωνούν.

Κρούσματα ανά 1.000.000: Παγκόσμια 7.862 Ελλάδα (χθες) 9.260. Πάνω από το Μέσο Όρο. Γερά να ανεβούμε κι άλλο. Κοινωνίστε όλοι τώρα!

Αλλά εκεί που σπάμε τα ρεκόρ είναι στο Χρέος. Πρώτοι και με διαφορά! Ρουφάτε τη σκόνη μας! Τσίγκινο μετάλλιο! Γιατί τσίγκινο; Γιατί το χρυσό το πήραν οι τοκογλύφοι.

Μια χαρά ρε τα πάμε, πετάμε! Ή πέφτουμε στο γκρεμό. Αλλά μην ανησυχείτε βρε. Είναι μεγάλος γκρεμός, θα πέφτουμε για πολύ ακόμα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger