Home » , » Τομαροφύλακες

Τομαροφύλακες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 | 6:35 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μηνύει τα θύματα ο Κούγιας, καλεί για μάρτυρες την Ελένη Κούρκουλα (πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή), τον άντρα της Διονύση Παναγιωτάκη (ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Action 24), ένα δημοσιογράφο του Action 24 κι ένα ηθοποιό για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς του φίλου τους,  

Γιατί δεν καλεί και το Μητσοτάκη να καταθέσει κι αυτός υπέρ του «γνωστού σκηνοθέτη»; Τόσο τον στήριξε!
- «Κύριε Πρωθυπουργέ, ο κατηγορούμενος βίαζε μπροστά σας παιδιά;
- Όχι, μόνο την Ακρόπολη φίλαγε, και μάλλον τη χούφτωνε, αλλά όπως όλοι ξέρουμε η Ακρόπολη είναι πολύ μεγαλύτερη του σε ηλικία, ούτε είδα να διαμαρτύρεται».

Στο μεταξύ ο Κούγιας, που στέκεται πάντα στο ύψος του, περιμένει να γίνει δεκτή η ένταση ακυρότητας που έκανε, ώστε να βγει ο κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκων Λιγνάδης, ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να φιμώσει κάθε φωνή συμπαράστασης στα θύματα από τα μέσα δικτύωσης, αλλά κατά τα άλλα δεν γίνεται κουκούλωμα!

Απειλεί και με μήνυση τα εκατομμύρια που είπαν το αυτονόητο, δηλαδή να προχωρήσει η υπόθεση και να πάψει το αίσχος. Ο Κούγιας λέει θα κάνει μήνυση σε όλους! Πρέπει να έχει προμηθευτεί πολύ χαρτί υγείας στην αρχή της πανδημίας, γιατί δε βλέπω που αλλού θα γράψει τόσες αγωγές.

Μια που είπαμε πανδημία, θα τα άνοιγαν όλα, αλλά τους τα χάλασε το σκάνδαλο παιδεραστίας, οπότε πρέπει να μείνουμε πάλι μέσα για να τους μουντζώνουμε ψηφιακά, ώστε να μπορούν να λογοκρίνουν τις μούντζες. Γιατί Ικαρία και Πάτρα, που πήγε ο Μητσοτάκης, δεν του άρεσε καθόλου το φτύσιμο live. Αύξησαν λοιπόν τα τεστ - και μαντέψτε - αυξήθηκαν τα κρούσματα!

Καμιά 60αρια τομαροφύλακες είπαν «κάτω τα χέρια απ’ το σεντόνι (που κρύβει το βιαστή;) ή δώσε ένα χέρι στη Μενδώνη» κάτι τέτοιο. Λιγότεροι μου λένε είναι «οι στύλοι του πολιτισμού», «τα ντουβάρια της τέχνης», αλλά υπολογίζω το Φουρθιώτη που χωρίς αυτόν (και τη Τζούλια) πολιτισμός δεν υπάρχει. Μην τον πείτε «νεοδημοκράτη», θα φάτε μήνυση κι έχει δίκιο! Δεν μπορείς να βρίζεις έτσι χυδαία τον άλλο!

Στους τομαροφύλακες μου λένε πως ένα - δυο είναι καλοί ηθοποιοί. Κι οι υπόλοιποι είναι απαντώ, μα μεγαλύτερος υποκριτής από όλους είναι ο Μητσοτάκης. Ρωτήστε τους βλάκες με περικεφαλαία να σας πουν για την καταπληκτική παράσταση που έδωσε πριν τις εκλογές με ονομασία «Προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών». Ψάρωσαν τα φασισταριά (δεν τα ξαναλέω γίδια έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται οι κτηνοτρόφοι), κι έβγαλαν ως και το βρακί τους από τον ενθουσιασμό. Μετά, καθώς ήταν χωρίς βρακί, μπήκε όλη η σάρισα μέσα! «Σαρισοσκόπηση».

Πολιτισμός! Τέτοιο «πολιτισμό» έχω να δω από τη χούντα του Παπαδόπουλου. Έχω ακούσει πως παρόμοιο είχαν οι Γερμανοτσολιάδες και οι μαυραγορίτες στην Κατοχή. Δεν τα πρόλαβα δυστυχώς, να κάνω συλλογή. Γιατί ακούω «εσείς δεν περάσατε Κατοχή». Την πρώτη, γιατί τη δεύτερη την προλάβαμε.

Η κυβέρνηση ρε δεν εκβιάζεται. Μόνο αν είστε τοκογλύφοι, ή καγκελάριοι, ή πρόεδροι των ΗΠΑ, ή πολυεθνικές. Δεύτερο γκάλοπ που βγαίνει ο Κουφοντίνας πρώτος! Τον προτιμούν περισσότεροι από τη Μενδώνη. Χιλιάδες υπογραφές πως το αίτημα του είναι δίκαιο. «Θα άφηνες τα παιδιά σου με τον Κουφοντίνα»; Ρωτά γαλάζιος. Αμέ! Εσύ τα δικά σου με τον «αθώο» Λιγνάδη;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger