Home » , , » Τα αναμενόμενα

Τα αναμενόμενα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 | 7:26 μ.μ.


Ενα λακωνικό κείμενο με την υπογραφή του διευθυντή του νοσοκομείου της Λαμίας αναφέρει αυτά που όλοι/ες αναμέναμε: "Ενημερώνουμε οτι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δ. Κ. ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02-2021". 

Παράλληλα, μας αναφέρει όπως ήδη γνωρίζαμε οι γιατροί του νοσοκομείου σεβόμενοι την ιατρική δεοντολογία δεν κάνουν το παραμικρό αν δεν πάρουν την γνώμη του απεργού πείνας και δίψας.. Και ο Δημήτρης το έχει δηλώσει από χτες όταν διέκοψε την αντιβίωση που έπαιρνε: Δε θέλει να γίνει ανάνηψη αν χάσει την επικοινωνία με το περιβάλλον.

Είναι αυτονόητο δηλαδή  ότι η δολοφονία του πολιτικού κρατουμένου είναι ζήτημα κάποιων ωρών.

Νομίζουμε ότι όλα πια έχουν γραφτεί.

Προσπαθείς στο διαδίκτυο να υπερασπίσεις τον δικό τους "νομικό πολιτισμό" η διαφορετικά το λεγόμενο "κράτος δικαίου". Οι υπεύθυνοι του Facebook "σφάζουν" τις τοποθετήσεις σου ισχυριζόμενοι ότι υπερασπίζεται την τρομοκρατία

Στις τηλεοπτικές εκπομπές οι δημοσιοκάφροι  διαγωνίζονται ποιος θα περιγράψει καλύτερα τα ¨εγκλήματα" τον "αμετανόητου δολοφόνου".  Ούτε ένα τηλεοπτικό κανάλι δεν κάλεσε, έστω για τα μάτια την Ιωάννα Κούρτοβικ να πει την άποψη της. (Δεν είναι Κούγιας φυσικά να υπερασπίζεται κάποιον παιδοβιαστή για να σφάζονται τα κανάλια ποιο θα την πρωτοπαρουσιάσει).

Εγραψε και ένα άρθρο στην "Καθημερινή" ο πορφυρογέννητος δήμαρχος Αθήνας -στο όνομα του δολοφονημένου πατέρα του έκανε καριέρα κι αυτός- για να μας απευθύνει "προσωπική έκκληση", να παρακολουθήσουμε αδιάφοροι το κυβερνητικό έγκλημα και να μην βρούμε "αφορμή για πολιτική αντιπαράθεση". Το κείμενο του Μπακογιάννη αναδημοσιεύτηκε σχεδόν σε όλα τα ειδησεογραφικά σάιτ. 

Μια σχετική τοποθέτηση ο γιός του Νίκου Τεμπονέρα. Αυτή πέρασε εντελώς απαρατήρητη.

Και κάτι τελευταίο. Την καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Université Paris-Saclayμ Αναστασία (Νατάσα) Τσουκαλά μόνο αντισυστημικό άτομο δεν μπορεί να την χαρακτηρίσει κανένας. Αρκεί να θυμίσουμε ότι επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ διατέλεσε σύμβουλος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επί Χρήστου Παπουτσή, Κι όμως το κείμενο της που υπάρχει στην αρχική φώτο είναι απόλυτα εύστοχο.

Και κλείνουμε με άνα βιντεάκι που έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο η "Αναρχική Ομοσπονδία" κι το τιτλοφορεί: "Αφού θέλετε να μετρήσουμε νεκρούς, ορίστε λοιπόν. Νίκη και ζωή στον Δ. Κουφοντίνα".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger