Home » , , » Ο Χατζητέτοιος αυτογελοιοποιείται προσπαθώντας να εκτελέσει την διατεταγμένη υπηρεσία του

Ο Χατζητέτοιος αυτογελοιοποιείται προσπαθώντας να εκτελέσει την διατεταγμένη υπηρεσία του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 | 7:40 μ.μ.

Ολα τα καλόπαιδα που έχουν αναλάβει τα λιβανιστήρια και τα φερέφωνα της κυβερνητικής προπαγάνδας, ξεσάλωσαν σε μια διατεταγμένη υπηρεσία να μας παρουσιάσουν το μαύρο - άσπρο, σε ότι έχει σχέση με τον αγώνα που δίνει ο απεργός πείνας και δίψας Δ. Κουφοντίνας.

Απ' αυτή την συγχορδία δεν μπορούσε φυσικά να απουσιάσει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Συμπύκνωσε όλα τα μπογδανοειδή εμέσματα, τα εμπλούτισε με "τσεκουράτα" λεγόμενα, και για γαρνιτούρα πρόσθεσε διδαχές του τηλέμπορα - υπουργού.

Εκανε και κάποια λογικά άλματα παραγωγής του και μας σερβίρισε το πόνημα του. φορτωμένο ψέματα. Θα το παρακολουθήσουμε ολόκληρο και θα το σχολιάσουμε γιατί είναι η όλη η κυβερνητική προπαγάνδα που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, φέρνοντας κατάγματα στην νοημοσύνη μας. Είναι όλα όσα θα ακούμε στην συνέχεια αφού ουσιαστικά σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη ανακοίνωσε την απόφαση της ηγεσίας του Μαξίμου να δολοφονήσει τον Δ. Κουφοντίνα.

Μας λέει λοιπόν η κυβέρνηση δια στόματος Χατζηνικολάου: "Απασχολούν πραγματικά τον Κουφοντίνα οι συνθήκες κράτησης του; Γιατί μπορεί να μην είναι αυτό που τον απασχολεί αλλά  η ηρωποίηση του ανάμεσα στους ομοϊδεάτες του. Και το λέω γιατί τα συνθήματα που ακούω στις πορείες που γίνονται γι' αυτόν είναι συνθήματα που δεν συνδέονται με τις συνθήκες κράτησης του. Για παράδειγμα το σύνθημα όταν θα μπουν οι αντάρτες στην Αθήνα το Σύνταγμα θα λέμε πλατεία Κουφοντίνα δεν συνδέετε καθόλου με τις συνθήκες κράτησης του ούτε σε ποια φυλακή θα εκτίσει την ποινή του. Αντίθετα είναι ένα εξαιρετικά προκλητικό σύνθημα που δείχνει ότι και αυτός αλλά και οι ομοϊδεάτες του προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτή την απεργία πείνας προκειμένου να τον ηροποιήσουν πολίτικά". 

Μάλιστα: Οι διαδηλωτές που θα κατέβουμε στην διαδήλωση το απόγευμα, φρόνιμο είναι να ζητήσουμε από τον κ. Χατζηνικολάου να μας δώσει γραπτά ποια συνθήματα επιτρέπεται να φωνάζουμε. Τώρα αν πιστεύει ότι ο απεργός πείνας θυσιάζει την ζωή του για να "ηρωποιηθεί" μόνο σεβασμό θα έπρεπε να δείξει μπροστά σε μια τέτοια απόφαση. Γνωρίζει απ' την παράταξη του έστω και έναν που θα έκανε κάτι τέτοιο;

Και συνεχίζει ο Χατζηνικολάου: "Να ηρωοποιήσουν κάποιον ο οποίος ευθύνεται για πολιτικές δολοφονίες κάποιος ο οποίος ήταν ο αρχιεκτελεστής μιας οργάνωσης και εκτός των θυμάτων τα οποία στόχευσε έστειλε στον άλλο κόσμο και έναν εντελώς άσχετο με τις πολιτικές του βλέψεις και τις τρομοκρατικές του βλέψεις νέο παιδί. Τον Αξαρλιάν".

Το ξέρουμε ότι ο Κουφοντίνας δεν βρίσκεται στην φυλακή για χρέη του στην εφορία. Οσο για τον θάνατο του Αξαρλιάν να θυμίσουμε τι ανέφερε  η σχετική προκήρυξη της Ε.Ο 17Ν:  «Η αστυνομία έχει την κύρια ευθύνη τον θάνατο του Θάνου Αξαρλιάν. Τον άφησε εσκεμμένα αβοήθητο να αιμορραγεί επί μισή ώρα στο πεζοδρόμιο, για να πεθάνει και να μπορεί να το εκμεταλλευτεί πολιτικά εναντίον μας».

Επίσης ο Δ. Κουφοντίνας στο βιβλίο του "Γεννήθηκα 17Ν".αφού τονίζει ότι η οργάνωση του για περίπου ένα μήνα έκανε διαδοχικούς ελέγχους, στο σημείο που θα πραγματοποιούσαν την επίθεση στον Παλαιοκρασσά, για να σιγουρευτούν πως δεν θα υπάρχει κάποιο αθώο θύμα, στο σημείο, όταν συνέβη το τραγικό γεγονός, απολογείται:

«Ο πόνος μας μεγάλος, ο δικός μου αβάσταχτος. Τηλεφώνησα αμέσως, εξέφρασα τη λύπη της 17Ν. Μπορεί να είχε ευθύνη η αστυνομία, να μπλόκαρε επί μισή ώρα σχεδόν το ασθενοφόρο. Όμως, την κύρια ευθύνη την είχαμε εμείς. Χρόνια αργότερα στο δικαστήριο ζήτησα συγγνώμη. […] Ήταν ένα τραγικό λάθος. Το μοναδικό λάθος της 17Ν».

Και συνεχίζει ο ιδιοκτήτης του Real Group :"Και πολύ σωστά θύμισαν οι συγγενείς των θυμάτων της 17 Νοέμβρη ότι ακούν κι εκείνοι τους διαλόγους που γίνονται  στην πολιτική μας σκηνή"

Εδώ την απάντηση θα την δώσει ένας Πανεπιστημιακός δάσκαλος ο Γιώργος Ρούσης μέσα από μια τοποθέτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο f.b:

Σε ανακοίνωση τους συγγενείς εκτελεσθέντων από την 17 Nοεμβρη γράφουν μεταξύ άλλων: "Το Κράτος Δικαίου είναι ακρογωνιαίος λίθος της έννομης τάξης. Δεν εκβιάζεται, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα πάνω στο οποίο να βασιστούμε όλοι εμείς, που σε αντίθεση με τον δολοφόνο, πιστεύουμε στη Δημοκρατία και τον τρόπο λειτουργίας της."

Εσείς λοιπόν και το κράτος δικαίου σας απαιτείτε να έχετε το μονοπώλιο της βίας και όλοι οι άλλοι να την υφίστανται χωρίς να αντιδρούν όταν βιάζονται.

Άθελά σας αποκαλυπτετε έτσι ευθαρσώς ποια είναι η Δημοκρατία και ο τρόπος  λειτουργίας της στην οπαία πιστεύετε.

Και ενώ στα πλαίσια αυτής σας της δημοκρατίας έχετε γαλουχήσει τους ανθρώπους με την βία έχετε το θράσος να διαμαρτύρεστε όταν αυτή στρέφεται εναντίον σας .

Και ακόμη χειρότερα έχετε το θράσος να μας "καλειτε αντί να ζητάμε την υποχώρηση του κράτους ,(δολοφόνου) να ζητήσουμε από τον (Κουφοντίνα ) να διακόψει την απεργία πείνας" . 

Ε λοιπόν, βάλτε το καλά στο μυαλό σας . Εμείς συνένοχοι στο φόνο που ετοιμάζεται, δεν πρόκειται να γίνουμε


Kαι συνεχίζει το τροπάρι του ο "έγκριτος": "Και βέβαια αναρωτιέμαι σε σχέση πάντα με τους αλληλέγγυους και ιδίως τους αλληλέγγυους που προέρχονται από το δημοκρατικό τόξο, δηλαδή τα κόμματα και τους πολιτικούς του κοινοβουλίου μας που υποστηρίζουν το αίτημα Κουφοντίνα να πάει τον Κορυδαλλό, αναρωτιέμαι αν έτσι πρέπει να λειτουργεί μια δημοκρατία. Αναρωτιέμαι για παράδειγμα αν θα έχουν την ίδια στάση και την ίδια αντίδραση αν ο Ρουπακιάς ζητήσει κι αυτός να επιλέξει την φυλακή στην οποία θα εκτίσει την ποινή του". 

Εδώ παρ' όλο το ψυχοπλάκωμά μας, απ' το όλο κλίμα που επικρατεί μας βγαίνει ένα πικρό μειδίαμα. Ξέρει ιστορικά o Χατζηνικολάου κανέναν δεξιό να έκανε απεργία πείνας; Οκ, αντιληπτό είναι απ' τα τόσα "χαστούκια", κάποια ανεπάντεχα ,που έχει φάει ο Χατζηνικολάου και το κόμμα του, βλέποντας τόσους δεξιούς να γίνονται "φιλοτρομοκράτες"  Αλλά για τις απορίες που έχει ο Χατζητέτοιος γιατί δεν ρωτάει έναν τυχαίο περαστικό για να βγει απ' την άγνοια του. Θα του έλεγε ότι ένας φασίστας ή ναζί εγκληματίας αν δεν τον βοηθούσαν οι κρατικοί μηχανισμοί να γίνει λούης, όπως έγινε με τον υπαρχηγό της ναζιστικής συμμορίας, θα έκανε 6-7χρόνια ¨αεράτη" φυλακή και μετά θα τον διόριζαν κάπου, πιθανόν και διευθυντή τράπεζας, όπως έγινε με το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ που δολοφόνησε τον αγωνιστή Νίκο Τεμπονέρα. Οσο για το πως "πρέπει να λειτουργεί μια δημοκρατία" που αναρωτιέται ο Χατζηνίκος την απάντηση την δίνει το ίδιο κείμενο του. Με το ¨αποφασίζομεν και διατάσσομεν". 


Και προχωράει στο απολυτίκιο του διανθισμένο με Φωσκολικές μυθοπλασίες, ο κ. Χατζινίκος : "Και βέβαια όταν ακούει κανείς συνθήματα όπως αυτό που σας είπα πριν, στους δρόμους της Αθήνας, συνθήματα δηλαδή για την κατάλυση της δημοκρατίας, συνθήματα για την μετατροπή της πλατείας Συντάγματος σε πλατεία δολοφόνου, σε πλατεία Κουφοντίνα, αναρωτιέμαι και γιατί θέλει να βρίσκεται στην Αθήνα ο Κουφοντίνας, και στον Κορυδαλλό. Είναι μόνο οι συνθήκες, είναι τόσο διαφορετικές οι συνθήκες από τις φυλακές τις οποίες η πολιτεία αποφάσισε ότι πρέπει να εκτίσει την ποινή του. ή θέλει να βρίσκεται κοντά στους ομοϊδεάτες του"; '

Εδώ αναφωνείς και "ήμαρτον" που θα ΄λεγε και ο Γεωργίου. Αφήνει να υπονοηθεί δηλαδή ότι ο Δημήτρης ρισκάρει την ζωή του για να βρεθεί στην Αθήνα και να "καθοδηγεί" τους ομοϊδεάτες του. Η μαλακία του αρχίζει να φτάνει σε επίπεδα "Εστίας".    

Και κλείνει το υπαγορευμένο έμεσμα του ο Χατζητέτοιος "Εν πάσει περιπτώσει όμως αυτό που έχει σημασία και είναι η μόνη λύση σε μια δημοκρατική πολιτεία είναι ότι ο κ. Κουφοντίνας αν αισθάνεται ότι αδικείται από τις αποφάσεις της διοίκησης μπορεί να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και να διεκδικήσει εκεί το δίκαιο του. Διαφορετικά αν η ελληνική πολιτεία δείξει ότι εκβιάζεται από όποιον κάνει μια απεργία πείνας σκεφτείτε τα ονόματα Ρουπακιάς, Μιχαλολιάκος και πολλά άλλα. Τι θα γίνει στην περίπτωση που ακολουθήσουν την ίδια τακτική;".

Καλά τόσο ηλίθιους μας θεωρεί και ότι μπορεί να μας κάνει ψιλό γαζί με χοντρή βελόνι; Νομίζει ότι αν επαναλαμβάνει τις ίδιες ανοησίες διανθισμένες με καραμπινάτα ψέματα. Ο γκεμπελισμό του στην θεωρεί που ακολουθεί "πες πες κάτι θα μείνει" είναι παρωχημένη και κατάντησε αναποτελεσματική. Οσα ψέματα και να πει με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο γίνονται συντρίμμια. Και η πρόσφατη ανακοίνωση της  Εναλλακτικής Παρέμβασης - Δικηγορική Ανατροπή τον γελοιοποιεί εντελώς στην επίκλησή του προς την νομική υπεράσπιση του Δ. Κουφοντίνα, για "προσφυγή στην Δικαιοσύνη"  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger