Home » , » Ρε σεις, βγήκε πρώτος ο… Τράγκας!

Ρε σεις, βγήκε πρώτος ο… Τράγκας!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 | 10:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Στην Ισπανία βρέχει με μανία
Ρεφορμιστές τραβούσαν μ****ια
Τα μούλικα του Φράγκο επιστρέφουν
Την χώρα και τον κόσμο καταστρέφουν .

Τα έχουμε ξαναπεί. Είπαμε τι θα γίνει εδώ στην Ελλάδα, όταν οι αυνάνες του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούσαν τη δεξιά έως ακροδεξιά πολιτική. Ήρθε ο βρικόλακας και μας έκατσε στο σβέρκο.

Γιατί υπάρχουν οι ρεφορμιστές; Για να αγανακτεί ο κόσμος, να απογοητεύεται, ώστε να βγαίνουν οι φασίστες. Αυτό που έγινε στην Ισπανία ήταν απόλυτα αναμενόμενο. Η δεξιά που δεν έφυγε ποτέ στην πραγματικότητα από την εξουσία, επιστρέφει και τυπικά.

Αυτή που βγήκε είναι ο Τράγκας της Ισπανίας. Ή ο Τραμπάκουλας το ίδιο μυαλό έχουν. Ο Φράγκας ήταν από την αρχή κατά οιασδήποτε καραντίνας. Χάρη στις ηλιθιότητες και το σύστημα που έχουν κι εκεί (όπως εδώ) και καταστράφηκαν οικονομικά και κόλλησαν κορονοϊό. Όπως ακριβώς εδώ. Copy - paste.

Τώρα γιατί πανηγυρίζουν οι νεογιδοκράτες; Εδώ πανηγυρίζουν για τους 11.000 νεκρούς. Και μια που σήμερα είναι η επέτειος της προβοκάτσιας της Μαρφίν που κάηκαν 3 υπάλληλοι, η μια έγκυος, να το βουλώσουν οι δεξιοί, γιατί ο Μένιος έλεγε πως τον πυροβολούσε η 17Ν, αλλά τη δουλειά την έκαναν δικοί του πληρωμένοι. Όταν υπάρξει πραγματική, Λαϊκή Δημοκρατία, τότε θα δούμε ποιοι παρακρατικοί έκαναν το έγκλημα, για να μην κάνει ο κόσμος ντου στη Βουλή.

Ο Κομμουνισμός είναι Ελευθερία και θα αντιληφθούν πολύ σύντομα οι Ισπανοί. Τα μπάσταρδα του Φράγκο επέστρεψαν χάρη τις βλακείες των δήθεν Σοσιαλιστών και μαϊμού Αριστερών που δεν μπορούσαν καν να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Που η πολιτική τους - ίδια στην ουσία με της δεξιάς - εξόργισε τον κόσμο.

Δυστυχώς οι Ισπανοί έκαναν λάθος. Έβγαλαν τον Ισπανό Τράγκα. Αυτά που λέει ο Τράγκας και κάμποσα του Μιχαλολιάκου, τα λέει η Αγιούσο, η πιο αδίστακτη πολιτικός, μετά φυσικά από το δικό μας δικτάτορα, το Μητσοτάκη.

Οι φασίστες και οι φασίστες (είναι επίσημοι και ανεπίσημοι) έχουν την πλειοψηφία 78 (65+13) από τις 137 έδρες της τοπικής βουλής. Το θέμα είναι πως δεν πρόκειται να σοβαρευτούν οι βλάκες του «Λαϊκού Μετώπου». Μάλιστα θα αρχίσουν τη φαγωμάρα, που θα τους κάνει να πέσουν γρηγορότερα. Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos παραιτήθηκε, παρά το ότι το κόμμα του δεν τα πήγε άσχημα, πήρε 7,2 από 5,6%. Όμως κατάλαβε πως τα έκανε σκατά!

Οι «Σοσιαλιστές» έχασαν πάνω από 10 μονάδες, ενώ το κεντροδεξιό κόμμα «πολίτες» που είχε συνεργαστεί με τους Αριστερούς (οι ΑΝΕΛ της Ισπανίας) εξαφανίστηκε! Από 19,46% πήγε στο 3,57%! Έτσι δεξιοί και ακροδεξιοί (στην πράξη φασίστες και φασίστες) πήραν την πλειοψηφία. Μεγάλο λάθος των Ισπανών, αποτέλεσμα όμως της συνεργασίας των δήθεν Αριστερών με τους κεντροδεξιούς. Καλέ που το έχω ξαναδεί; Να δεις τι μου θυμίζει… Κάτι καμένο…

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

6 Μαΐου 2021 στις 11:09 π.μ.

Δυστυχως αυτη η τυπισαα δεν ειναι ενα δεξιουλικο λαμογιο σαν τον Τραγκα ,αλλα πατενταρισμενη ακροδεξια .Το χειροτερο είναι οτι θα εκλεγει και πρωθυπουργος αφου σαπισε η λεγομενη κεντροαριστερα.Όσο για τους ποδεμος δεν ειναι μονο συμμετεχοντες σε νεοφιλελευθερη κυβερνηση αλλα κ βασιλοφρονες πραγμα που για μενα δεν τους καθιστα ουτε σοβαρους κεντρωους με βαση τα ελληνικα δεδομενα.Ο δε Ιγκλεσιας εχει κ σοβαρα θεματα ηθικης αφου βολεψε με περιεργο τροπο την συζυγο του( κατι μου θυμιζει αυτο) εμφανισε κ μια βιλάρα με τρεις πισινες...

6 Μαΐου 2021 στις 5:36 μ.μ.

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΟΔΕΜΟΣ - ΒΕΝΣΕΡΕΜΟΣ
Όχι άλλο σανό οι οπορτούνες είναι εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger