Home » , » Αποκατάσταση της Δημοκρατίας ή επικράτηση της Μπογδανοκρατίας;

Αποκατάσταση της Δημοκρατίας ή επικράτηση της Μπογδανοκρατίας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 | 11:38 μ.μ.

Ο τίτλος της ανάρτησή μας είναι ένα από τα πάρα πολλά σχόλια που εισέπραξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σαν απάντηση στο twit της έγραφε τον αναμενόμενο δεκαρικό για την φιέστα που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οπως ήταν επόμενο και με όσα έχουν προηγηθεί σχετικά με την διαδικασία αυτής της μάζωξης, αυτό που κατόρθωσε η Σακελλαροπούλου ήταν να εξαγριώσει του χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης και οι απαντήσεις που έλαβε δεν ήταν πάντα σε κόσμιο ύφος.

Τα άτομα της "ποιότητας" της "γλάστρας" του Προεδρικού όμως είναι μόνιμα στην νιρβάνα που τους προσφέρει το "αφιόνι" της παχυλής αργομισθίας και της φαινομενικής εξουσίας.

Δεν θα υπήρχε ελάχιστα συνειδητοποιημένο άτομο της τάξης μας που να εισέπραττε τόσο μαζική απαξίωση και αποδοκιμασία και δεν θα προβληματιζόταν πολύ σοβαρά. Οταν όμως έχεις "βαφτίσει" τις ροχάλες", ψιχάλες, π000ροσπερνάς κάθε αντίδραση και εξακολουθείς να βιώνεις στον εικονικό σου κόσμο. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως αν εξαιρέσεις την υποδειγματική στάση της Μάγδα Φύσσα, που έδειξε ότι εκτός των άλλων έχει και εξαιρετικό πολιτικό αισθητήριο, θεωρούμε απογοητευτική την παρουσία κάποιων προοδευτικών που συνέβαλλαν στην επικράτηση της "Μπογδάνιας λογικής".

Ενα μικρό δείγμα από τον "υποδοχή" που είχε το twit της ΠτΔ:



















Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Ιουλίου 2021 στις 12:00 π.μ.

Τα ανωτέρω ορθότατα σχόλια καλό είναι να τα θυμούνται κάποιες φεμινίστριες της πλάκας (που τώρα ουρλιάζουν κάθε μέρα γελοιότητες τύπου "ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ", "ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΊΑ" κ.α.) και τότε χαίρονταν που είχαμε πρώτη φορά γυναίκα πρόεδρο δημοκρατίας (ουσιαστικά αστικού καπιταλιστικού κοινοβουλευτικού κρετινισμού)... Ευτυχώς που μια πραγματική γυναίκα η ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ, σήμερα με την πραγματική - αγωνιστική - αντιφαστική της δράση, έδωσε παράδειγμα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger