Home » , » Το γέλιο θα έρθει μετά και θα ακολουθήσει το κλάμα.

Το γέλιο θα έρθει μετά και θα ακολουθήσει το κλάμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 | 10:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Έχει δίκιο όποιος έγραψε πως δεν θα κυβερνούσαν ποτέ 5-6 τζάκια αν δεν υπήρχαν μερικά εκατομμύρια κούτσουρα. Τα οποία θα καούν.

Το γέλιο με το «Τουρκικό Αιγαίο» θα έρθει αργότερα, όταν συνηθίσουν τον όρο. Θα δούμε πολλά ευτράπελα. Πχ τους γείτονες να μας ζητάνε εξηγήσεις γιατί εταιρεία πουλά σαρδέλες Αιγαίου βάζοντας Ελληνική σημαία. Μόνο Τουρκική!

Θα μου πείτε στα περισσότερα νησιά κατοικούν Έλληνες! Ε και; Και στο πολίτευμα που έχουμε, κυβερνά μειοψηφία. Τι σημασία έχει η Ιστορία, η Γεωγραφία, αν θέλετε η ίδια η Λογική; Εδώ πρόκειται κατ’ αρχάς για εμπόριο. Όποιος πρόλαβε, κατοχύρωσε τ’ όνομα.

Το όνομα δεν είναι η ψυχή μας; Καλέ ποια ψυχή; Έχει ψυχή το αλατόνερο; Κάποιες αθώες ψυχές βέβαια έχουν πνιγεί, αλλά το Αιγαίο ανήκει πλέον στην Τουρκία! Τα κατάφερε ο Κυριάκος να ξεπεράσει το μπαμπά του! Μπράβο! Ο Αποστάτης δημιούργησε ένα σοβαρότατο πρόβλημα με τη Μακεδονία, ο Κούλης όμως κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα πολύ μεγαλύτερο.

«Πως τολμάτε γκιαούρηδες να λέτε πως έχετε Πανεπιστήμιο Αιγαίου»; «Τουρκικού Αιγαίου» και με τη βούλα της ΕΕ, αυτής μωρέ, πως μας προστατεύει με Μνημόνια. Μένουμε Ευρώπη. Και το Αιγαίο στην Τουρκία, που κι αυτή Ευρώπη είναι. «Περιφέρεια Τουρκικού Αιγαίου» με πασά αντί περιφερειάρχη, που είναι ακριβώς το ίδιο.

Ο Μητσοτάκης και τ’ άλλα καθάρματα όχι μόνο το ήξεραν, το επιδίωξαν. Να λοιπόν τι συζητούσαν. Ξέραμε πως έπαιζαν θέατρο, δεν ξέραμε γιατί. Το μάθαμε. Η Τουρκία δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο παρά υπομονή. Όταν ο όρος γίνει γνωστός και αποδεκτός από τους περισσότερους, το Αιγαίο θα ταυτίζεται με τη γειτονική χώρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το ήξεραν. Πρώτοι από όλους το ήξεραν οι δημοσιογράφοι. Θα μπορούσε κάποιος από τους κόλακες του Άδωνη να το πει και μάλιστα να τον ρωτήσει δημόσια. Κάθε μέρα στα κανάλια ήταν. Το ήθελαν, ήταν εντολή. Είπαμε πως η Τουρκία έκανε παζάρια. Αν πήρε από Σουηδία και Φιλανδία, φανταστείτε τι πήρε από μας. Δηλαδή τι έδωσαν οι ΗΠΑ. Άλλωστε εμείς ανοίξουμε στη Δύση όχι στον εαυτό μας. Οπότε δε μας πέφτει λόγος, αν μας πουλήσουν. Κούρδοι σας το είπα: Φοβού τους Αμερικανούς…

Έχει κι ένα «καλό», το είπε ο προφήτης. Με Τουρκικό Αιγαίο θα πάμε διακοπές, θα πέσουν οι τιμές. Πάθαμε σχεδόν αυτό που έπαθαν στη Βόρεια Μακεδονία, που άλλαξαν σύνταγμα σημαία, φώτα. Βεβαίως περιμένω τους απογόνους των όρκ να βγουν με περικεφαλαίες, σημαίες κλπ να πανηγυρίσουν, γιατί αυτή τη φορά κυβερνά η ΝΔ, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πως να υπάρξει όταν δεν υπάρχει ούτε Αιγαίο; Ψηφίστε ΝΔ, κάνει καλό στην Τουρκία.

Δε βαριέσαι, από το να γίνει πόλεμος, ας τα δώσει έτσι. Αλλά μην το παίζει πατριώτης, γιατί έχει κι η υπομονή τα όρια. Στο μεταξύ μήπως, αφού έτσι κι αλλιώς θα τα πάρουν, να σκεφτούμε τις μίζες για τα νέα όπλα; Μη δίνουμε τώρα σε κάτι που θα στείλουμε αργότερα στους Ουκρανούς. Γιατί με τους Τούρκους τα βρήκαμε. Θα δώσουμε Αιγαίο, πισινό, θα τα πάρουν. Αυτή είναι Συμφωνία, Τσίπρα κορόιδο! Δες πως παίζει μπαλίτσα ο Κούλης. Με όλα τα ΜΜΕ να του κρατάνε τα μπόσικα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger