Home » , » "Βόμβες" Γ. Παπαδάκου για εμπλοκή μιζαδόρων πολιτικών, "που δεν φανταζόμαστε" στο σκάνδαλο της Novartis (Βίντεο)

"Βόμβες" Γ. Παπαδάκου για εμπλοκή μιζαδόρων πολιτικών, "που δεν φανταζόμαστε" στο σκάνδαλο της Novartis (Βίντεο)

Από giorgis , Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 | 3:08 π.μ.

Του Γ. Γ.

Δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις, ακόμα και από δημοσιογράφους που σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις "ενσωματωμένους" και "παπαγαλάκια", να μπορούν να ιεραρχούν την βαρύτητα κάθε είδησης. Κι αυτό είναι λογικό, είτε γιατί οι περισσότεροι έχουν θητεύσει σε καθεστωτικά ΜΜΕ, και συνεπώς αξιολογούν την είδηση με τα κριτήρια που έχουν μάθει, είτε γιατί έχουν διδαχθεί την "δημοσιογραφία της νέας εποχής", από "καθηγητές" δημοσιογραφικών σχολών, όπως ο Μαλέλης, ο Χατζηνικολάου και ο Ευαγγελάτος.

Να κάνω φραγκοδίφραγκα τι εννοώ αναφέροντας μια είδηση που άκουσα στην σημερινή μεταμεσονύχτια εκπομπή του KONTRA chanel.

Αφού παρακολουθήσαμε μια όντος ενδιαφέρουσα αναφορά στο σκάνδαλο της Novartis, από τον Συριζαίο νομικό Γιάννη Ματζουράνη, με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις μετά το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, και έγιναν εκτενείς αναφορές στην "συγνώμη Μάνδρου", ακούσαμε από το στόμα της παριστάμενη στο τηλεοπτικό πάνελ Γιάννας Παπαδάκου, να πέφτει μια πραγματικά "ωρολογιακή βόμβα", και οι τρεις παριστάμενοι δημοσιογράφοι ... δεν την άκουσαν! 

Επειδή η συγκεκριμένη δικαστική συντάκτρια δεν συνηθίζει να πετάει φωτοβολίδες, ούτε μας έχει δείξει ότι είναι ανεύθυνη, θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχει στην κατοχή της στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα συγκλονιστικά είπε και πέρασαν απαρατήρητα από τους δημοσιογράφους. (Κάτι ανάλογο είχε ισχυριστεί και ο Παπαγγελόπουλος, αλλά αυτόν τον θεωρούμε "σκοτεινό", αφερέγγυο άτομο, εξ αιτίας του παρελθόντος του. Αναφερόμαστε σε ένα καραδεξιός, τύπο, που πριν περάσει από την Συριζαία κολυμπήθρα του Σιλωάμ και βρεθεί με υπουργικό πόστο, είχε θητεύσει σαν ειδικός στις συγκαλύψεις σκανδάλων, με θητεία στα άντρα των μυστικών υπηρεσιών -εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής αρχικά, διοικητής της ΚΥΠ/ΕΥΠ στη συνέχεια).

Να επανέλθουμε λοιπόν, στις "βόμβες" που έριξε η Γιάννα Παπαδάκου, τις οποίες παραθέτουμε και σε βίντεο. (Μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο ότι κι αυτές θα τις φάει το σκοτάδι, ενώ και το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ είναι για τα μπάζα).

Παραθέτουμε επί λέξη τα λεγόμενα της δημοσιογράφου. 

"Αυτή η δίκη που θα γίνει στο Ειδικό δικαστήριο με τους Τουλουπάκη και Παπαγγελόπουλο στο εδώλιο, ουσιαστικά δεν θα είναι η δίκη αυτών των δύο. Θα είναι η δίκη της Novartis. Θα ειπωθούν και θα ξεδιπλωθούν λεπτομέρειες για την Vovartis. Γιατί οι κατηγορίες για τον κ. Παπαγγελόπουλο αφορούν και το σκάνδαλο της Novartis.. Αυτό ανοίγει τον δρόμο για να ρθει το σκάνδαλο μέσα στο δικαστήριο. Θα αποκαλυφθούν στοιχεία. Υπάρχουν βόμβες μέσα στις δικογραφίες! Και των αρχειοθετημένων υποθέσεων. Βόμβες! Εμπλοκές προσώπων πολιτικών εν ενεργεία που δεν το φαντάζεστε! Και τότε θα δούμε γιατί δημιουργήθηκε το αφήγημα της σκευωρίας.  Για ένα και μόνο λόγο. Για να συγκαλυφθεί το μεγάλο σκάνδαλο της Novartis".

Δεν έχει νόημα να αναφέρουμε ποια είναι τα αρχειοθετημένα πρόσωπα. Τα γνωρίζουμε όλοι/ες. Το μεγάλο ενδιαφέρον εντοπίζεται στα πολιτικά πρόσωπα που έλαβαν μίζες από την φαρμακοβιομηχανία "και δεν φανταζόμαστε".

Και, διάολε ... αν αυτή δεν θα έπρεπε να είναι πρώτη είδηση σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, ποια θα έπρεπε να είναι; Η χιλιοπαιγμένη κασέτα του Ερντογάν. το βήξιμο της Ρούλας, και η υγεία του Φιλιππίγη;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger