Home » , , » Μας κάνει υποδείξεις και ο Χατζηνικολάου ...

Μας κάνει υποδείξεις και ο Χατζηνικολάου ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 | 9:29 μ.μ.



Χάνεται στα βάθη των δεκαετιών -από τον Πρόδρομο Μποδοσάκη της "ΠΥΡΚΑΛ" και όχι μόνο, μέχρι τον Αριστοτέλη Ωνάση της "Ολυμπιακής"- η γνωστή τακτική των εργοδοτών να βάζουν σαν ασπίδα τους εργαζόμενους τους, για να εξασφαλίζουν δωρεάν κρατικό χρήμα και να απλώνουν δίχτυ προστασίας στις επιχειρηματικές τους "υπόγειες" δραστηριότητες τους.

Μια σύγχρονη τέτοια περίπτωση είναι και ο επιχειρηματίας Νίκος Χατζηνικολάου. Αντί λοιπόν να επικρίνει τους χρήστες του twitter που στιγματίζουν το έντυπο του που έχει αναλάβει τον ρόλο της έντυπης κυβερνητικής ντουντούκας, μπορεί να απαντήσει σε κάποια ερωτήματα που είχαμε θέσει για την οικονομική ευρωστία της επιχείρησης του; 

Αλλά πέρα απ' αυτό, γιατί δεν μπαίνει στην διαδικασία o "έγκυρος" να απαντήσει στο τεκμηριωμένο ερώτημα που του έθεσε οικονομική ιστοσελίδα;  Παρουσιάζει τα στοιχεία των ισολογισμών της επιχείρησης του Ν. Χατζηνικολάου απ' τα οποία εμφανίζεται να έχει οφειλές πάνω από 12,9 εκατ. ευρώ σε Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία και έχει τεθεί η ερώτηση: "Υπό αυτά τα δεδομένα το μείζον ερώτημα είναι πώς συνεχίζει να λειτουργεί η εταιρεία αλλά και πώς το ελληνικό Δημόσιο, ο ΕΦΚΑ και ο ΕΔΟΕΑΠ δεν έχουν κινήσει διαδικασίες είσπραξης, αφήνοντας τις οφειλές να εκτιναχθούν σε ιλιγγιώδη επίπεδα".

Και κάτι άλλο. Ισχυρίζεται ο κ. Χατζηνικολάου ότι πρέπει να δείξουμε "σεβασμό στις δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες της φυλλάδας" του. Σοβαρά τώρα; Πόσοι είναι αυτοί; Σίγουρα λιγότεροι απ' όσους διαβάζουν την Esspreso. (Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο δεν βρήκαμε πόσα φύλλα πουλάει η Real news).  

Τι Μαυρήδηδες, Πρωτοσάλτε και Πρετεντέρηδες. Στο εμετικό γλύψιμο της κυβέρνησης η φυλλάδα του Χατζηπαπάρα κρατάει τα σκήπτρα και όπως βλέπουμε έχει και γρήγορα αντανακλαστικά. Δεν πρόλαβε καν να ζεστάνει καν την καρέκλα του ο νέος γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού και τα σάλια του "καταξιωμένου" έγιναν χείμαρρος. 



Και επειδή προκαλεί να του θυμίσουμε ότι για να αποκτήσει ένα υπολογίσιμο αναγνωστικό κοινό έπρεπε να εμπορευτεί την ανθρώπινη δυστυχία και να τζογάρει με την φυλλάδα του «6 επιταγές των 5.000 ευρώ κάθε Κυριακή» όπως διαφήμιζε από τον ρ/σ του, το 2012. 

Κατά τ' άλλα ο "καταξιωμένος επαγγελματίας" ανέλαβε να ξεκινήσει αγώνα ενάντια στα τρολ του διαδικτύου ...

Παρακάτω ένα από τα τουιτ που ενόχλησαν τον "έγκυρο":

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger