Home » , » Οι πιο αισιόδοξες, συγκινητικές ευχές, σήμερα

Οι πιο αισιόδοξες, συγκινητικές ευχές, σήμερα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022 | 5:33 μ.μ.

Τις καλύτερες ευχές, αυτές που μας συγκίνησαν και ειλικρινά νιώσαμε χαρά μας τις μετέφερε ένα βιντεάκι που ανάρτησαν στο f'b οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ. Αυτό το παιδάκι, από την πρώτη στιγμή που μάθαμε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε μπήκε μέσα στην καρδιά μας. 

Οταν το αστικό κράτος, μέσω του αδίστακτου Κικίλιας και κάποιοι τσαρλατάνοι "κορυφαίοι επιστήμονες", που με τις γνωματεύσεις του ισχυριζόταν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βελτιωθεί η υγεία του παιδιού με την συνδυαστική θεραπεία που του υποβλήθηκε στην Βοστόνη, όταν η Εκκλησία, που σήμερα γιορτάζει την "γέννηση του Θεανθρώπου που έφερε ελπίδα στον κόσμο", καθώς και όλη η κοινωνική διεθνιά είχαν καταδικάσει αυτό το παιδάκι σε μια μαρτυρική ζωή, ο απλός λαός έκανε το θαύμα του.

Συγκέντρωσε από το υστέρημα του χρήματα, το παιδάκι κατόρθωσε να πάει στις ΗΠΑ και να υποβληθεί σε θεραπεία και τώρα το καμαρώνουμε να στέκεται όρθιο, χαμογελαστό και να εύχεται σε όλο τον κόσμο: «Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα». Ποιο αισιόδοξο μήνυμα απ' αυτό δεν θα θα μπορούσε να υπάρξει.

Δείτε και την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: Ο μικρός Ραφαήλ "στέκεται στα πόδια του και κινείται μόνος τους" - Τί έχουν να πούνε τώρα οι "κορυφαίοι επιστήμονες του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου", που δεν ενέκριναν την θεραπεία του στην Βοστώνη;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger