Home » , » Με την λογική Τατούλη

Με την λογική Τατούλη

Από giorgis , Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009 | 4:21 μ.μ.

Την Δευτέρα θα παρουσιάσει στο ξενοδοχείο «Divani Caravel» το βιβλίο του ο Πέτρος Τατούλης με τίτλο «Δεξιά- BLOG-Αριστερά».
Στα παραπολιτικά των εφημερίδων διαβάζουμε ότι το βιβλίο του θα το προλογίσουν «διακεκριμένα» πολιτικά στελέχη, σαν τον Νίκο Κωνσταντόπουλο και τον Τηλέμαχο Χυτήρη.
Σύμφωνα μ’ αυτά τα δημοσιεύματα στο βιβλίο του θα περιλαμβάνει και μια επιστολή που έστειλε ο Τατούλης στον Καραμανλή ενημερώνοντας τον για τις δραστηριότητες του Ζαχόπουλου και ο πρωθυπουργός έκανε γαργάρα τις «ατασθαλίες» του κολλητού του.

Με την ευκαιρία αυτή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αρκάς πολιτικός θα προαναγγείλει την δημιουργία πολιτικού κόμματος που θα συμμετάσχει στις ευρωεκλογές.

Τίποτα το ενδιαφέρον μέχρι εδώ και φυσικά δεν θα είχε νόημα να σχολιάζαμε τις κινήσεις ενός πολιτικάντη που ενδιαφέρετε και προγραμματίζει το πολιτικό του μέλλον μετά την έξοδο του από το μαντρί της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα όμως διαβάζουμε και μια δήλωση του Π. Τατούλη που τα χώνει χοντρά σε δημοσιογράφους χαρακτηρίζοντας τους ως: «παπαγαλάκια που πληρώνονται μέχρι και 15.000ευρώ για να γράφουν ότι τους λένε. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που αποτελούν στρατό πολιτικών προσώπων για να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.
Είναι απαράδεκτο και πρέπει όλο το πολιτικό σύστημα να αντιδράσει σε τέτοιες συμπεριφορές. Τοποθετούνται στα γραφεία τύπου για υπουργών για συγκεκριμένες δουλειές
».

Καμιά αντίρρηση. Και εμείς την ίδια εκτίμηση έχουμε.
Όμως, αφού ο Τατούλης γνωρίζει συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα δεν θα έπρεπε να πει τα πράγματα με το όνομα τους;
Με την ίδια λογική δεν θα μπορούσαμε να γράψουμε κι εμείς ότι κάθε ντόπιος καπιταλιστής μισθοδοτεί τους «δικούς» του βουλευτές για να χρησιμοποιούν την κοινοβουλευτική τους ιδιότητα για να εξυπηρετούν της επιχειρηματικές δραστηριότητες του πλουτοκράτη που τους έχει έμμισθους υπαλλήλους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger