Home » , » Το ποιόν του Ν. Σηφουνάκη

Το ποιόν του Ν. Σηφουνάκη

Από giorgis , Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011 | 9:23 μ.μ.

Για τις αστειότητες που είπε ο τύποις πρωθυπουργός ΓΑΠ-Τσολάκογλου «περί ακραίων πολιτικών ομάδων» που «υποθάλπουν την βία» έχουμε κάνει δυο αναρτήσεις και δεν έχουμε κάτι περισσότερο να προσθέσουμε. Στο σχετικό βίντεο που παραθέτουμε, παρακολουθούμε, όμως, τον βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Σηφουνάκη να στοχοποιεί κι αυτός τον Σύριζα και μάλιστα με εντελώς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Αντί λοιπόν για οποιοδήποτε δικό μας σχόλιο αναπαράγουμε ανάρτηση από μπλογκ της Λέσβου και τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους για το ποιόν αυτού του πολιτικάντη.

Μεγάλο ηθικό ζήτημα εγείρεται για τον βουλευτή του νησιού μας Νίκο Σηφουνάκη μετά της τελευταίες αποκαλύψεις που έγιναν στην τηλεοπτική εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Τα υπονοούμενα σε βάρος του, ότι δηλαδή εκμεταλλεύτηκε την κυβερνητική του θητεία για να εξασφαλίσει δουλειές στη γυναίκα του που ασχολείται με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις είναι ξεκάθαρα. Το ρεπορτάζ του σταθμού που παραθέτουμε σε βίντεο είναι ξεκάθαρο και δεν χρειάζονται σχόλια από μας. Δεν έχουμε φυσικά την απαίτηση από τα πρεζόνια της κυβερνητικής εξουσίας να έχουν την παραμικρή ευθυξία και να αντιδράσουν ανάλογα. Στην καλύτερη περίπτωση να επαναλάβει το δόγμα Βουλγαράκη: Ότι είναι νομότυπο είναι και δίκαιο.






Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger