Home » , » Όπου φυσάει ο άνεμος.

Όπου φυσάει ο άνεμος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 | 5:13 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Τελικά, αν θέλουμε να δούμε ποιός θα ενισχυθεί στις εκλογές, φτάνει να ρίξουμε μια ματιά ποιά κόμματα ορέγονται μερικές "παντιέρες". Κάποιοι τύποι, ονόματα δε λέμε, δεν θέλουμε να πούμε κακό για τον Μητρόπουλο, που αλλάζουν κόμμα γρηγορότερα απ' ότι αλλάζουν γραβάτα.

Είναι δικαίωμα του καθενός να ψηφίζει ότι γουστάρει, και να αλλάζει γνώμη όσες φορές θέλει, ιδιαίτερα αν αισθάνεται, ότι τον εξαπάτησαν. Αλώστε αυτό είναι το νόημα των εκλογών.
Ακόμη, όταν κάποιος λέει κάτι, πρέπει να δούμε, αν ισχύουν τα όσα ισχυρίζεται, άσχετα με το ποιός είναι. Όμως: Δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε το χαρακτήρα του, ούτε το λόγο που τα λέει.

Κύριε Μητρόπουλε, το ΚΚΕ, όπως και άλλα κόμματα της Αριστεράς θα ψηφιστούν από τον κόσμο. Ειδικά για το ΚΚΕ, οι προβλέψεις του ήταν 100% επιτυχείς. Επίσης έχει συνέπεια, αγωνιστικότητα, τα στελέχη του είναι έντιμα κοκ. Φυσικά θέλει ένα εντελώς άλλο Πολιτικό Σύστημα. Θα ψηφιστεί λοιπόν άσχετα με το τι θα πείτε εσείς.

Θα χαιρόμουν, αν πίστευα, πως τα λέτε αυτά τα καλά λόγια, γιατί πραγματικά καταλάβατε κάποια βασικά πράγματα. Πως καπιταλισμός και μνημόνιο είναι το Αίτιο και το Αιτιατό, πως υπάρχουν πολλά κόμματα τα οποία κάνουν την ίδια οικονομική πολιτική κλπ.

Δυστυχώς όμως οι πολλοί σας θεωρούν "παντιέρα". Ο λόγος; Πέρα από το ότι αλλάξατε κόμματα εν ριπή οφθαλμού (αν και γι αυτό έχετε καλή δικαιολογία, το Μνημόνιο) θα πρέπει να απαντήσετε πειστικά: Ισχύουν αυτά που σας κατηγορούν οι πρώην φίλοι και συνεργάτες σας στο ΣΥΡΙΖΑ; Θα μου πείτε "το τεκμήριο της αθωότητας". Ασφαλώς! Όμως πρέπει να το ξεκαθαρίσετε, αλλιώς να μην πιάνετε, παρακαλώ, στο στόμα σας το ΚΚΕ.

Μην ξεχνάτε πως τα Κομμουνιστικά Κόμματα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά στα σκάνδαλα. Κι εδώ ερχόμαστε στη φράση "σταλινικές μέθοδοι". Μακάρι να είχαμε ένα Στάλιν. Συμπαθώ τον Ιωσήφ, γιατί μας απάλλαξε από τομάρια, όπως ο Χίτλερ.

Δεν ξέρω, αν το γνωρίζετε, αλλά οι Κομμουνιστές θέλουμε το Στάλιν. Μπορεί όχι όλοι, αλλά αρκετοί από εμάς. Βλέπετε, πιστεύουμε πως, αν κυβερνούσε ο Στάλιν, θα βούταγε τα λαμόγια και θα τα έστελνε στο κοντινότερο κελί, πράγμα πολύ ωφέλιμο για όλους εμάς τους υπόλοιπους.


Τώρα να σας κάνω μια ερώτηση, να μη με παρεξηγήσετε όμως. Θα ήθελα να μου πείτε με το χέρι στην καρδιά κι όχι στην τσέπη: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ σας έβαζε σε εκλόγιμη θέση, θα λέγατε πάλι να ψηφίσουν το ΚΚΕ;

Φυσικά δε θα το λέγατε. Ξέρατε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όμως μείνατε μέχρι να ξεκαθαρίσει, το αν θα είστε στην επόμενη βουλή ή όχι. Γνωρίζετε ασφαλώς, πως αυτή σας την πράξη την κοροϊδεύει τώρα ο κόσμος. Αν φεύγατε αμέσως, θα έλεγα, ότι πράγματι εξαπατηθήκατε, όπως οι απλοί ψηφοφόροι. Όμως μείνατε μέχρι το τέλος. Κακώς, γιατί μας δείξατε το λόγο που παραμείνατε και που τα λέτε αυτά τώρα: Ο εγωισμός σας.

Ένα τελευταίο πριν σας στείλω "αγωνιστικούς" χαιρετισμούς. Αν σκέφτεστε πάτε στο ΚΚΕ μετά τις εκλογές, ξανασκεφτείτε το. To KKE είναι μόνο με τους εργαζόμενους. Δεν νομίζω πως θα σας αρέσει, πως ταιριάζει με το χαρακτήρα σας. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:04 π.μ.

Εε....μετα απο αυτο το γεγονος....υπαρχει ανθρωπος που πιστευει στον θεσμο των εκλογων;;; Ρε.....ειμαστε '' τεραστια χωρα '' τελικα!!! Μαγικη!!!!!

Ανώνυμος
8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:23 μ.μ.

Πλακα-πλακα......εχουν καταντησει ολοι....μαστιγα για το ΚΚΕ!!!! Εχει γουστο να ειναι '' σχεδιο '' για να το συκοφαντησουν!!!! Αρεσεις Κουτσουμπα μου!!

Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2015 στις 1:29 π.μ.

Πλακα-πλακα εχεις γουστο μητρόπουλε ακούμπα, ακούμπα, στην πλάτη του Κουτσούμπα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger