Home » , » Για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται ότι οι μπάτσοι παρακολουθούσαν αδιάφοροι τον πωρωμένο ναζί δολοφόνο Ρουπακιά να σκοτώνει τον Παύλο Φύσσα

Για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται ότι οι μπάτσοι παρακολουθούσαν αδιάφοροι τον πωρωμένο ναζί δολοφόνο Ρουπακιά να σκοτώνει τον Παύλο Φύσσα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 | 1:47 π.μ.

Κανέναν απ΄όσους/ες έχουν παρακολουθήσει την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά, δεν εντυπωσίασαν τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από το ερευνητικό κέντρο Forensic Architecture, στην μελέτη που παρουσίασε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο αντιφασίστας μουσικός και την στάση που κράτησαν οι μπάτσοι που ήταν παρόντες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Eurokinissi τα βίντεο και η μελέτη που έδωσε στην δημοσιότητα το εξειδικευμένο ερευνητικό κέντρο, ανατρέπουν τις έως τώρα καταθέσεις των αστυνομικών που ισχυρίστηκαν ότι δεν πρόλαβαν να αποτρέψουν την επίθεση.

Η πραγματογνωμοσύνη του Forensic Architecture η οποία βασίστηκε στην εξέταση του οπτικοακουστικού υλικού που περιλαμβάνεται στην δικογραφία "εγείρει σημαντικά ερωτήματα ως προς την αξιοπιστία των οκτώ αστυνομικών που παρίσταντο στην περιοχή του συμβάντος και στις μαρτυρικές τους καταθέσεις ισχυρίστηκαν ότι έφτασαν πολύ αργά για να αποτρέψουν την δολοφονική επίθεση", αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα.

Εμείς απλώς να θυμίσουμε ότι η ανοχή των αστυνομικών στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έχει επισημανθεί και από ρεπορτάζ αστικών ΜΜΕ ενώ έχει τονιστεί από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων.

Το ότι οι μπάτσοι παρακολούθησαν αδιάφοροι τον πωρωμένο ναζί δολοφόνο Ρουπακιά να σκοτώνει εν ψυχρό τον Παύλο Φύσσα το επανέλαβε και η μητέρα του, που είχε μιλήσει στην τηλεόραση του Σκάι.

Χαρακτηριστική και η κατάθεση στην δίκη της ναζιστικής συμμορίας του πατέρα του δολοφονημένου μουσικού: «Η κοπέλα του πήγε στην αστυνομία. Έξι μηχανές με 12 αστυνομικούς της ΔΙΑΣ ήταν εκεί. Τους εκλιπαρούσε η κοπέλα αλλά αυτοί της είπαν: θα τα βάλουμε εμείς με αυτά τα γομάρια;», είχε πει χαρακτηριστικά.

Υ.Γ: Για την προκλητική βοήθεια που προσέφεραν η αστυνομία και ο δικαστικός μηχανισμός στους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής θα μπορούσαμε να γράφουμε πάρα πολλά. Θα περιοριστούμε να σας προτείνουμε να διαβάσετε ένα πολύ καλό σχετικό κείμενο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "ΚΟΝΤΡΑ"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger