Home » , » Δεν μας έφταναν οι άλλοι παραχαράκτες της ιστορίας παρουσιάστηκε και ο Ν. Μπογιόπουλος

Δεν μας έφταναν οι άλλοι παραχαράκτες της ιστορίας παρουσιάστηκε και ο Ν. Μπογιόπουλος

Από giorgis , Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 | 4:08 π.μ.

Του Γ.Γ.

Το να προσπαθούν να παραχαράξουν την ιστορία μας κάθε είδους "ιστορικοί αναθεωρητές" του τύπου Νίκου Μαραντζίδη και Στάθη Καλύβα είναι κατανοητό. Το να επιδίδονται σ' αυτή την προσπάθεια δεξιοί δημοσιολόγοι και συντηρητικές φυλλάδες είναι κι αυτό αντιληπτό.

Το να πάνε όμως κάποιοι να διαστρεβλώσουν την ιστορία του ηρωικού ΚΚΕ -που σήμερα σφετερίζεται η ηγεσία του Περισσού, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία- δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Μας γράφει, λοιπόν ο Νίκος Μπογιόπουλος στο facebook: Ορισμένοι «ισχυρίζονται, ψευδώς, ότι "κάποτε το ΚΚΕ πίστευε ότι υπάρχει μακεδονική εθνότητα", αποκρύπτοντας ότι το ΚΚΕ μιλά πάντα για Σλαβομακεδόνες». 

Πας καλά ρε Μπογιόπουλε; Είσαι τόσο ανιστόρητος ή συνειδητά παραχαράζεις την ιστορία του ΚΚΕ για να την βάλεις στα καλούπια που θέλει σήμερα το κόμμα σου; 
Ποιος είναι ο "ψευδώς ισχυρισμός";

Θα μπορούσα να προσθέσω δεκάδες ντοκουμέντα που το ΚΚΕ απ' το 1924 ακόμα και μέχρι το 1960 στα επίσημα κείμενα του υποστήριζε ότι υπάρχει μακεδονική εθνότητα.  

Πρόχειρα ψάχνοντας στον ιστότοπο μας βρίσκουμε μια περασμένη ανάρτησή μου όπου διαβάζουμε σε "Ριζοσπάστη" του 1932 "Δεν έχουμε να κάνουμε με Έλληνες ή Βούλγαρους ή Σέρβους της Μακεδονίας, παρά με μακεδονικό λαό, με μακεδονική μειονότητα, που παρ' όλα τα χτυπήματα, παρ' όλες τις καταπιέσεις διατηρεί την οικονομική και εθνική της οντότητα, τον ιδιαίτερο πολιτισμό της. Έχει εν τοιαύτη περιπτώσει και εθνική συνείδηση ο μακεδονικός λαός; Το πράγμα είναι πολύ φανερό μα και αποδείχνεται και από ντοκουμέντα".

Δεν φτάνει τους άλλους παραχαράκτες της ιστορίας να έχουμε και σένα κ Μπογιόπουλε;  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

27 Ιανουαρίου 2019 στις 7:14 π.μ.

.....μιλάμε ο τύπος είναι και μεγάλο κομματόσκυλο....ένα άκουσμα της εκπομπής στο real fm, το αποδεικνύει...

27 Ιανουαρίου 2019 στις 9:34 π.μ.

Γ. Γ@ μία λανθασμένη άποψη του ΚΚΕ, το'32 '34 την έχεις κάνει ολόκληρο θέμα Γιώργη . Άλλη εποχή, άλλες συνθήκες Εσείς οι αλάθητοι. Είναι σλαβομακεδόνες, όπως οι δικοί μας είναι Έλληνες Μακεδόνες ....

27 Ιανουαρίου 2019 στις 12:08 μ.μ.

Όταν ο Γιωργάκης γίνεται ΣΥΡΙΖΑ άντε και υπουργός οι μάσκες έπεσαν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger