Home » , » Προς την επιστολογράφος μας "ξεσαλωμένη θεούσα"

Προς την επιστολογράφος μας "ξεσαλωμένη θεούσα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 | 11:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αφορμή για τα όσα ακολουθούν ήταν ένα σχόλιο στο facebook που υπήρξε στο κείμενο μου το οποίο είχε τίτλο "Ξεσαλωμένες Θεούσες". (Τελικά η συντάκτρια του το απέσυρε -γιατί άραγε;- γι' αυτό δεν αναφέρω το όνομα της).
Ήταν τόσο “ευγενικό” που θεώρησα μια ακόμα ευκαιρία να μιλήσω γενικότερα για τους ακροδεξιούς.

Συγνώμη που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα τα σχόλια σας είτε λένε καλά λόγια, είτε εποικοδομητική κριτική. Εσάς σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Το σχόλιο:
 “Λοιπόν mitso μου βάζω στοίχημα ότι την έχεις τόσο μικρή που ούτε τη λεκάνη της τουαλέτας δεν μπορείς να σημαδέψεις ούτε ξέρεις που τη βάζεις ποτέ τη βάζεις και πότε πρέπει να τη βγάλεις γιατί δεν την βλέπεις άλλωστε!!! Επίσης ξεκρέμασε το βαθύ κόκκινο σφυροδρέπανο από εκεί που το έχεις κρεμασμένο και βάλτο στον κώλο σου! Θα σου κάνει καλό! Με αγάπη "ξεσαλωμένη θεούσα!”

Είναι κρίμα που το γέλιο δεν μπορεί να αποτυπωθεί εγγράφως. Όσα Χα χα και να γράψω.

Αγαπητή ξεσαλωμένη θεούσα, δεν θα περιγράψω το σώμα μου. Λυπάμαι.
Ούτε θα απαντήσω με τον ίδιο χυδαίο τρόπο.
Όμως λίγη πλάκα θα κάνω, αφού αυτά που έγραψες, τα εξέλαβα ως άδεια.

Αυτά που γράφεις είναι ενδιαφέροντα. Από ποιο site ενηλίκων τα αντέγραψες; Υπάρχουν παρόμοιοι μονόλογοι σε τσόντες!
Καλές είναι, αλλά προτιμώ τις κωμωδίες. Στην εποχή μας έχουμε τόσο ανάγκη το γέλιο...

Μου ζητάς να πάρω το βαθύ κόκκινο σφυροδρέπανο να το βάλω στο κώλο μου, γιατί θα μου κάνει καλό. Σε ευχαριστώ, τόσο επειδή θέλεις το καλό μου, όσο και για την οικειότητα.
Μια απορία. Μιλάς εκ πείρας;
Γιατί ο Χίτλερ ξέρω πως έπαθε κάτι ανάλογο στο Β' Παγκόσμιο: Του έβαλαν οι Σοβιετικοί κάτι κανόνια στον πρωκτό, να! (με το συμπάθιο). Δεν ήταν σφυροδρέπανο, αλλά τα έφτιαξαν Κομμουνιστές: Εξαιρετική ποιότητα, μεγάλο μέγεθος και διαμέτρημα. Όμως δεν του άρεσε καθόλου!

Δεν είχα καμία αμφιβολία πως όλες οι θεούσες είναι ακριβώς όπως εσύ:
Όταν δεν έχουν επιχειρήματα, καταφεύγουν σε ανοησίες. Δυστυχώς ποτέ δεν έχουν επιχειρήματα.
Έχουν μόνο υποκρισία, μίσος και βλακεία. Φοβερός συνδυασμός!

Οφείλω να σου πω, πως μου έφτιαξες τη διάθεση. Είναι καλό να νευριάζεις θεούσες. Δείχνουν ποιοι πραγματικά είναι οι “εν Χριστώ αδερφοί/ες” και που ακριβώς είναι ο νους τους, όταν δεν σκέφτονται πως να σκοτώσουν ή να κάνουν καμιά κομπίνα να τα οικονομήσουν: Στο πουλί του άλλου! Κόμπλεξ; Στέρηση; Δεν ξέρω.

Τι σε τσάντισε περισσότερο; Για να το επαναλάβω! Ίσως η αντικατάσταση της λέξης έμβρυο με τη λέξη πρόσφυγας. Όχι μόνο πρόσφυγας, κάθε φτωχός που του στερήσατε τα πάντα! Είστε υποκριτές, δεν αγαπάτε κανένα, τους μισείτε όλους. Κοιτάτε μόνο την πάρτι σας, γι αυτό και σας σιχαίνονται όλοι.

Σας την έφερε ο Μηταράκης και ο Μητσοτάκης; Έπρεπε να το περιμένετε!
Δεν πιστεύετε σε Ισότητα, πιστεύετε σε Ιεραρχία.
Λοιπόν, αυτοί που είναι από πάνω σας, σας θεωρούν δούλους.
Υποταγμένα ανθρωπάκια που δουλειά τους είναι να εκτελούν διαταγές, χωρίς να σκέφτονται. Και να κολακεύουν τ' αφεντικά.

Οι δεξιοί σέρνονται στα γραφεία των κηφήνων. Πολιτικών, παπάδων... Οποιουδήποτε τους κάνει το ρουσφετάκι. Ίσως γιατί ξέρουν πως είναι άχρηστοι, πως μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!
Την ανικανότητα και την ανοησία εκμεταλλεύονται οι πολιτικοί απατεώνες. Και ταΐζουν τα γίδια κουτόχορτο. Πρόβατα για σφαγή σας έχουν...

Ξέρεις κάτι;
Ο Θεός σας έκανε λάθος. Η θυσία του Υιού Του, δεν σώζει τον κόσμο, όπως ισχυρίζονται οι παπάδες. Το αντίθετο! Τον επιβαρύνει με ένα ακόμα έγκλημα.

Δεν σώζονται οι ένοχοι, όταν πεθαίνουν οι αθώοι, παρ' το χαμπάρι, καλή μου ξεσαλωμένη θεούσα.

Δεν θα αλλάξει η κατάσταση των λούμπεν, αν πεθάνουν πρόσφυγες. Μόνο θα χειροτερέψει!

Ω! Δεν θα ασχοληθώ με πιόνια. Θα χτυπήσω κατευθείαν τους βασιλιάδες και τις βασίλισσες των Μνημονίων. Όσους εκμεταλλευτές κάνουν μαζικές σφαγές, εξόντωση ολόκληρων γενεών!
Θα λέω πάντα την αλήθεια.

Σε χαιρετώ με μια φράση ενός φτωχού Εβραίου, που σέβομαι: Αγαπάτε Αλλήλους!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

16 Ιανουαρίου 2020 στις 4:25 μ.μ.

Κοντά στο εξαιρετικό -όπως πάντα- γραπτό του Μήτσου, που με το δικό του μοναδικό τρόπο βάζει στη θέση τους τα φερέφωνα της θρησκοληψίας, να προσθέσω απλώς ένα κωμικοτραγικό παράδειγμα για το τί εστί ...μυαλό θεούσας: Προ δέκα ημερών συναντώντας στο δρόμο μια γειτονισσά μου, αρκουντως "ευσεβή", είχα την ατυχή έμπνευση, μαζί με την ευχή για καλή χρονιά, να συμπληρώσω: Και προπάντων ΕΙΡΗΝΗ, γιατί δεν έχουν καμιά δουλειά τα φτωχοπαιδα της Ελλάδας και της Τουρκίας να γίνουν κρέας για τα κανόνια των λησταρχων του ντουνιά! Τότε, η ευσεβής κυρία γυρνάει με θυμό, με στραβόκοιτάζει και μου λέει επί λέξει: Ο άγιος Παΐσιος προφήτεψε ότι ο πόλεμος θα γίνει σίγουρα και θα νικήσουμε τους άπιστους. Τι ειρήνη και πράσινα άλογα μού λές;! Τι να της πω κι εγώ ο άθεος, σύντροφε Μήτσο; Τράβα μπροστά, της απαντώ και καλό σου βόλι! Η βλακεία που σπέρνει η θρησκοληψία είναι ασύγκριτου μεγέθους και εντελώς ...ανίατη.

17 Ιανουαρίου 2020 στις 2:22 μ.μ.

Να ητανε μονο αυτη αγαπητε σ. Νικο? Ολοι αυτοι που πιστευουνκαι οχι μονο οι θρησκοληπτοι και οι απλοι light χριστιανοι ιδιες αποψεις εχουν για το γνωστο τριπτυχο. Και αρκετοι απο αυτους μιλουν απο ασφαλες σημειο. Δηλ δεν εχουν παιδια η τα εχουν στειλει εξωτερικο (για πλουτισμο φυσικα). Οπως ο αλλος πριν μερικα χρονια που φωναζε στη θεσ-κη απι αμβωνα να μπουμε μεσα στη Δημοκρατια της Μακεδονιας να την παρουμε. Τι ειχε να χασει τα παιδια του στον πολεμο η την οικογενεια του??
Ασ κοιταξουν τις ψαλμωδιες και τα λιβανια και να αφησουν την πολιτικη σε αλλους. -

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger