Home » , , » Υποκλινόμαστε στον τιτανομέγιστο βουλευτή κ. Μπογδάνο (Βίντεο)

Υποκλινόμαστε στον τιτανομέγιστο βουλευτή κ. Μπογδάνο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 | 11:56 μ.μ.

Ο πολυτάλαντος βουλευτής, ο οποίος μάλιστα διαθέτει και μάστερ φιλοσοφίας, Κωνσταντίνος  Μπογδάνος είναι απαράδεκτο να μένει αναξιοποίητος από την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη.
Θεωρούμε τεράστιο πλήγμα για την χώρα μας, πολυσχιδείς προσωπικότητες  όπως του διανοούμενου κ. Μπογδάνου να μην αναγνωρίζονται από το πολιτικό κατεστημένο.

Πιστεύοντας ότι εκφράζουμε την λαϊκή βούληση, απευθύνουμε παράκληση στον κ. πρωθυπουργό να αναθέσει το υπουργείο εξωτερικών, υπό την ηγεσία του προαναφερόμενου εθνοπατέρα.

Προς επίρρωση της αναγκαιότητας μιας τέτοιας ενέργειας εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη, παραθέτουμε το παρακάτω οπτικοακουστικό υλικό.

Σ’ αυτό παρακολουθούμε την θεωρητική-πολιτική προσέγγιση που έκανε με πυρήνα τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας μας στην Λιβύη, την οποία συνδύασε επικαλούμενος τις ιστορικές-εγκυκλοπαιδικές γνώσεις του ο κ. Μπογδάνος.

Θεωρούμε δεδομένο ότι κανείς άλλος απ' τους πολιτικούς ταγούς μας, δεν διαθέτει τα προσόντα για να κάνει κάτι ανάλογο.

Μαζί με την παράκληση στον κ. Μητσοτάκη να αναθέσει το κυβερνητικό αξίωμα που αναφέραμε, στο πρόσωπο που κοσμεί τα βουλευτικά έδρανα της Νέας Δημοκρατίας, θεωρούμε υποχρέωση μας να υποκλιθούμε να στον τιτανομέγιστο βουλευτή μας κ. Κ. Μπογδάνο, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιο πολιτικό ανάστημα σπάνια συναντάμε στα πολιτικά χρονικά της πατρίδας μας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger