Home » , » Κυβερνητικές πονηριές: Δε διορίζουν εκπαιδευτικούς και με ... Φαντάρους «καλύπτουν» τα κενά!

Κυβερνητικές πονηριές: Δε διορίζουν εκπαιδευτικούς και με ... Φαντάρους «καλύπτουν» τα κενά!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 | 2:27 π.μ.

Το έχουν τερματίσει εκεί στην κυβέρνηση; Την ώρα που πακτωλός εκατομμυρίων ευρώ ρέει για στρατιωτικές δαπάνες ως ευπειθέστατοι σύμμαχοι των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και άνθρωποι πεθαίνουν από το κρύο, εξίσου παγωμένες και οι δαπάνες για την εκπαίδευση. Το καθεστώς αδιοριστίας ενισχύεται, ενώ οι ελλείψεις εκπαιδευτικών ακόμα και σε πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα αποτυπώνουν την τραγική κατάσταση στα σχολεία.

«Πρωτοβουλία Μητσοτάκη» μεταφέρει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος για την αντιμετώπιση του προβλήματος της έλλειψης καθηγητή Πληροφορικής στην ακριτική Κάσο στα μισά περίπου της σχολικής χρονιάς, κάνοντας λόγο για απόφαση αποστολής δύο στρατιωτικών που είναι πτυχιούχοι Πληροφορικής «για να προετοιμάσουν μαθητές του νησιού για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ανέλαβε πρωτοβουλία» για την προσωρινή επίλυση του προβλήματος της έλλειψης καθηγητή Πληροφορικής στο νησί της Κάσου, πρόβλημα για το οποίο ενημερώθηκε ο ίδιος κατά την επίσκεψή του στο νησί λίγο τα Χριστούγεννα, όταν ξεκίνησε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του.

Όπως αναφέρεται, ο πρωθυπουργός «κράτησε την υπόσχεσή του» και την Παρασκευή έφτασαν στο ακριτικό νησί δύο φαντάροι που κατέχουν πτυχίο Πληροφορικής, με στόχο, όπως σημειώνουν, «να προετοιμάσουν μαθητές Λυκείου που θέλουν να σπουδάσουν στο αντικείμενο Πληροφορικής».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ  του thepressproject.gr ζητήθηκε από το υπουργείο Παιδείας να τοποθετηθεί καθηγητής Πληροφορικής στο νησί, ώστε να δοθεί μόνιμη λύση.

Μας στάλθηκε από argyrades.gr
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
12 Ιανουαρίου 2020 στις 12:04 μ.μ.

Αφου έχουν τα προσόντα τι γκρινιάζεις? Ανάπτυξη θέλανε, ανάπτυξη ας φάνε ❤️

12 Ιανουαρίου 2020 στις 7:40 μ.μ.

Καλησπερα
Θα θυμίσω ότι κατι αντίστοιχο είχε κάνει και η χουντα . Το 1972 έστελνε φαντάρους σε σχολεία αντί να προσλαμβάνει καθηγητές. Είχε έρθει στο τότε 6ο Γυμνάσιο Αθήνας που ήμουν μαθητής. Και εις ανώτερα, που λέγανε τότε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger