Home » , » “Φιλόζωοι” στη ΝΔ, αλλά όχι φιλάνθρωποι.

“Φιλόζωοι” στη ΝΔ, αλλά όχι φιλάνθρωποι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 | 2:16 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Αδιάβαστος φασίστας”. Μάλλον αυτό είναι πλεονασμός. Κάθε φασίστας είναι αδιάβαστος. Και βλάκας με περικεφαλαία. Ο Αδιάβαστος λοιπόν έβαλε τους πραιτοριανούς του να επιτεθούν στο κόσμο. “Χωρίς αιτία” λένε κάποιοι.

Υπάρχει αιτία. Έπρεπε τα φασιστικά ΜΜΕ να ασχοληθούν με κάτι άλλο εκτός από τις δηλώσεις του ρατσιστή υπουργού που σχεδόν πανηγύρισε για τον πνιγμό 12 συνανθρώπων μας!

Οι μπάτσοι προσπαθούν να πάρουν πίσω δυο κτήρια! Τα οποία, αν δεν ήταν μέσα Αναρχικοί, θα ήταν εγκαταλελειμμένα ερείπια. Οι Αναρχικοί τα επιδιόρθωσαν, τα καθάρισαν και τώρα οι μπάτσοι θέλουν να τους διώξουν για να ξανάρθει εκεί η “κανονικότητα”, δηλαδή τα σκουπίδια, τα έντομα και τα ποντίκια.
“Φιλόζωοι” στη ΝΔ, αλλά όχι φιλάνθρωποι.

Τι θα έπρεπε να ήταν το πρώτο θέμα σε κανάλια που είναι πραγματικά ανεξάρτητα; Ο πνιγμός 12 τουλάχιστο συνανθρώπων μας!
Αντίθετα μας λένε ένα κάρο ψέματα. “Οι μπάτσοι δέχτηκαν επίθεση”. - Δεν πειράζει, θα πληρωθούν εξτρά. Οι μόνοι που παίρνουν αυξήσεις! Και οι μόνες μόνιμες θέσεις που προκηρύσσονται είναι των μπάτσων. Έχουμε αναλογικά τους περισσότερους, αλλά θέλουμε κι άλλους να βρίζουν, να δέρνουν και να σκοτώνουν!
Και βέβαια θέσεις των ακροδεξιών που θα φυλάνε τα σύνορα από τους μετανάστες.

Από τους συμμάχους Τούρκους δεν κινδυνεύουμε, γι αυτό θα τους δώσουμε το Αιγαίο! Τουλάχιστο το μισό, μη πούμε πως πνίγονται όλοι στα δικά μας τα νερά.

Ένα σκάφος με δεκάδες απελπισμένους ναυάγησε, 12 πνίγηκαν, δεκάδες άλλοι αγνοούνται! Στα ψιλά η είδηση. Κουβέντα για το αισχρό ρατσιστικό εμετό που ξέρασε ο υπουργός. Μούγκα, ομερτά! Η πολιτική άλλωστε της ΝΔ αυτή είναι: Του ναυαγίου, του Τιτανικού. Σε όλα: Εξωτερικό, οικονομία, εργασιακά, υγεία, παιδεία...

Κι ο μπουμπούκος “καταλληλότερος”. Χίμλερ! Το Νο2 του ναζιστικού κόμματος. Νούμερο σίγουρα, τώρα αν είναι δύο ή μηδενικό...

Αν – λέμε αν – δεν είχε μέσα μετανάστες. Αν ήταν καλοκαίρι και ήταν κότερο με ομογενείς από την Αμερική. Μελλοντικούς ψηφοφόρους. Τι κλάμα θα έριχναν τα κανάλια δε λέγεται! Και να οι συνεντεύξεις, οι φωτογραφίες των θυμάτων, οι συγγενείς, η απέραντη θλίψη των πολιτικών και των δημοσιογράφων...

Πέθαναν επίσης άνθρωποι από το κρύο. Τον 21ο αιώνα στην Ελλάδα, που έχει ζέστη το περισσότερο καιρό. Τα κανάλια δεν είπαν σχεδόν τίποτα, κουβέντα! Ούτε ονόματα.
Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας. Κορόμηλο το δάκρυ στα ΜΜΕ. Και να τα ψηφίσματα από δήμο και να η συγκίνηση του κηφήνα! “Ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, οικογενειάρχης, επιχειρηματίας και φίλος”.

Καλά κάνουν και πενθούν, άνθρωπος χάθηκε, πείτε όμως και μια κουβέντα, κύριε Τασούλα, και οι υπόλοιποι του κυβερνητικού συρφετού, για δώδεκα ψυχές που πνίγηκαν.
Σε πιο δήμο υπάγονταν το ναυάγιο να κάνει κι αυτός ένα ψήφισμα;
Γιατί για τον μεγαλοαστό κλάμα, για τους άλλους αδιαφορία, αν όχι ικανοποίηση; Γιατί ήταν δικός σας μήπως; Τότε πήγε από τους δρόμους που εσείς δεν φροντίσατε να συντηρήσετε! Την παθαίνουν και δικοί σας, ο Ινδαρές το ξέρει τώρα...

Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως ο θάνατος γουστάρει πολύ την Ισότητα.
Δεν πα να έχει δισεκατομμύρια; Θα πεθάνει κάποτε κι ο πλούσιος.
Όμως η συμπεριφορά των ΜΜΕ και κάποιων πολιτικών ακόμα και μπροστά στο θάνατο είναι εντελώς διαφορετική ανάλογα με το τι ήταν ο μακαρίτης όσο ζούσε!
Ξεχνούν αυτά που είπε ο Ιησούς, που οι θεούσες τον θυμούνται όποτε τους συμφέρει. Πως οι ψυχές δεν θα κριθούν από τη φορολογική τους δήλωση.

Οι πρόσφυγες που πνίγηκαν και που οφείλουμε να μάθουμε τα ονόματα και την ιστορία τους, δεν πείραξαν κανένα, ήθελαν απλά καλύτερη και ασφαλέστερη ζωή.
Αλλά έχουμε πόλεμο. Έτσι η κάθε πλευρά θρηνεί τους δικούς της νεκρούς...
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όσους μάχονται.
Κι εμείς δεν ξεχνάμε τα θύματα του ταξικού πολέμου.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Ιανουαρίου 2020 στις 10:04 π.μ.

Πες τα, σύντροφε Μήτσο,"ν' αγιάσει το στόμα σου!". Της χώρας εκείνης που οι κυβερνήτες βασανίζουν καθημερινά έναν ολόκληρο λαό, της χώρας εκείνης που οι κυβερνήτες ζουν και τρέφονται από την υποτέλεια στους μεγάλους λαογδάρτες του ντουνιά, αυτής ακριβώς της χώρας οι ίδιοι κυβερνήτες τολμάνε να μιλάνε για έθνος και πατρίδα και να σπέρνουν αναίσχυντα το ρατσιστικό μίσος απέναντι σε ανυπεράσπιστους ξεριζωμένους κι απελπισμένους ανθρώπους, εν ονόματι της φυλετικής "καθαροτητας". Άντε να χαθούν τα μισάνθρωπα τέρατα, τα κουστουμαρισμένα χιτλερικά απολειφάδια από προσώπου γης! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΘΎΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΘΎΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΟΥ 21ου αιώνα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger