Home » , , , » Αποχώρησε η Νέα Δημοκρατία από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Βέροια.

Αποχώρησε η Νέα Δημοκρατία από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Βέροια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 | 12:59 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο δικέφαλος φιλοδώρησε με 3 γκολάκια τους γαλάζιους.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανάγκασαν τον τσεκουράτο να κόψει λάσπη.

Άτακτη υποχώρηση του υπουργού Μάκη Μπεν Βορίδη - όπως λέγεται μετά την πνευματική περιτομή του κατ' απαίτηση των Ισραηλινών - από το Επιμελητήριο της πόλης.

Γύρω στις εξήμισι το απόγευμα οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, ενώ άναψαν πυρσούς κι έριξαν κροτίδες. Στην περιοχή υπήρχαν μπάτσοι εκτός από τους διαμαρτυρόμενους, άφαντοι οι νεοδημοκράτες, ενώ ο Βορίδης έκανε μια έξοχη τακτική υποχώρηση εφαρμόζοντας το δόγμα “τρεχάτε ποδαράκια μου μην με χέσουν οι Παοκτζήδες”.

Κι εδώ σύντροφοι, να παραδεχτώ ότι ζηλεύω! Οι οπαδοί είχαν αστεία και εφευρετικά συνθήματα. Δεν θα τα επαναλάβω, γιατί έτοιμοι είναι οι γαλάζιοι για νέες μηνύσεις, θα τα ακούσετε όμως στα Video.


Και στο ΚΚΕ έχουμε πολύ ωραία συνθήματα και μάλιστα διαχρονικά. Πχ “Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά”. “Καμία θυσία για την πλουτοκρατία” κοκ. Είναι καθαρά πολιτικά και βέβαια πιο ουσιαστικά.

Όμως τα συνθήματα του ΠΑΟΚ δείχνουν τα έντονα συναισθήματα.
“Είσαι του Βαγγέλα γιουσουφάκι, Μητσοτάκη – Μητσοτάκη”. Δεν λένε “γιουσουφάκι”, λένε “πουτανάκι”, αλλά ταιριάζει κι αυτό.

“Γαμιέται η Νέα Δημοκρατία”. Είπαμε, δεν βρίζουμε, αλλά αυτό δεν είναι βρισιά, είναι ευχή! 
Αν πάνε να συνουσιαστούν τα γαλάζια γίδια, ίσως ξελαμπικάρουν. Ίσως.

Τα συνθήματα είχαν ομοιοκαταληξία. Κι εδώ η κυβέρνηση, αν διαθέτει χιούμορ και θέλει πράγματι να εκτονώσει την κρίση, θα πρέπει να συμπεριλάβει τον ΠΑΟΚ και το OPEN στις επιδοτήσεις για τα κανάλια.
Μη νομίζετε, θέλει φαντασία να φτιάξεις ποιήματα, όπως το “Τιμή και δόξα στον Τέρη το Χρυσό, που γάμησε την Ντόρα και βγήκε το Χαζό”. Το οποίο για μένα είναι δεν ακριβής περιγραφή της πραγματικότητας.

Ο Κούλης κλωνοποιηθηκε από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Απλά κάτι έγινε στα εργαστήρια και μας βγήκε λίγο γουρλομάτης. Αλλά το ίδιο γουρλής”.

Όπως θα δείτε στο video οι μπάτσοι (πάρα πολύ σωστά) δεν επιχείρησαν να επέμβουν. Γιατί τότε στη Θεσσαλονίκη κι άλλες πόλεις της Μακεδονίας θα γίνονταν χαμός. Βέβαια πρόκειται για ομάδα κι όχι για απεργούς, που είναι πολύ μα πολύ επικίνδυνοι, ειδικά όταν ζητάνε αυξήσεις στους μισθούς!
Που ακούστηκε στο Μεσαίωνα να ζητάμε αυξήσεις για να επιβιώσουμε, όταν μπορούμε να επιβιώσουμε με 200 ευρώ, νηστεία και προσευχή.


Μια παράκληση σε όσους ανεβάζουν video. Βλέπετε, πως τα παιδιά τραγουδούν, κάνουν μια καλλιτεχνική προσπάθεια. Ας μην υπάρχουν παράσιτα, ήχοι που εμποδίζουν την ακουστική.
Για παράδειγμα το σύνθημα σε στυλ “είμαι ο ναύτης του Αιγαίου”, ακούγονταν το μισό. Κάτι για τα Τέμπη και τη σεξουαλική ζωή του Πρωθυπουργού.
Και κάποια άλλα επίσης είχαν θόρυβο. Δεν μπορούμε έτσι να απολαύσουμε το τραγούδι. Σεβασμός στους καλλιτέχνες.

Επίσης οι μπάτσοι δεν έπρεπε να κρύψουν το πανό. Τι έγραφε; Κάτι για τους βουλευτές της ΝΔ. Υποθέτω λάθος, αν πως ότι έγραφε “Καλώς ήρθατε”; Εντελώς λάθος! Δεν είδα όμως καλά κι έχω περιέργεια.

Ναι σύντροφοι, το ευχαριστήθηκα! Το ομολογώ, ενώ ξέρω, πως έπρεπε να διαδηλώνουμε για άλλα πράγματα.

Η ΝΔ με άφησε άνεργο, παγωμένο, χωρίς Μέρισμα φέτος, ενώ είναι έτοιμη να με πετάξει στο δρόμο το Μάη. Ένα “γαμιέται” ας το ακούσω, κι ας είν' και για τη μπάλα!
Κι αν πουν για χυδαία συνθήματα να τους πω πως πιο χυδαία από την πολιτική των ανθρωποφάγων δεν υπάρχει.

Σήμερα πχ στον Άλφα καθίκι έλεγε πως έφταιγαν οι ίδιοι οι φτωχοί, που δεν πήραν μέρισμα!
Εγώ μετά θα είμαι υβριστής, αν του πω καμιά βαριά κουβέντα...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Φεβρουαρίου 2020 στις 12:33 μ.μ.

Αυτός ο συρφετός που ωρύεται δεν είναι ΠΑΟΚτσηδες, απολειφάδια είναι των ταγμάτων εφόδου του τέως Φυρερίσκου. Η σημειολογία των συνθημάτων φανερώνει τη σκατίλα τους. Οπότε τσάμπα η αναπαραγωγή!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger