Home » , » Ο μπογδανισμός τώρα δικαιώνεται

Ο μπογδανισμός τώρα δικαιώνεται

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 | 7:41 μ.μ.

Μπορεί οι κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις και τα μπουκωμένα με δημόσιο χρήμα ΜΜΕ να μας παρουσιάζουν παντοδύναμη και με μεγάλη λαϊκή αποδοχή την κυβέρνηση του Μωυσή, οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου όμως έχουν μια στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα.

Οι μηχανισμοί που εμπιστεύονται -προβλέψεις της Eυρωπαϊκής Eπιτροπής, εκτιµήσεις του ∆ΝΤ. τελευταία έκθεση του ΙΟΒΕ- τους λένε ότι η περαιτέρω καταβαράθρωση της ελληνικής οικονομίας, σε συνδυασμό με τις νέες στρατιές ανέργων και αστέγων από το μπαράζ πλειστηριασμών λαϊκών περιουσιών που θα ξεκινήσει από το Σεπτέμβρη, θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα στην ελληνική κοινωνία.

Τα μόνο περιθώρια που έχει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει το τσουνάμι των λαϊκών αντιδράσεων που έρχεται, είναι να θωρακίσει ακόμα περισσότερο τους κατασταλτικούς της μηχανισμούς.
Χτες μάθαμε ότι ολοκληρώθηκε "το νοµικό πλαίσιο ώστε να χρησιμοποιηθούν κάθε είδους κάμερες (εικόνας και ήχου), από οχήματα, σκάφη και ελικόπτερα ή αεροπλάνα, και από αστυνομικούς για τον εντοπισμό και την αναγνώριση προσώπων που διαπράττουν αξιόποινες πράξεις οι οποίες δεν μπορούν να αποδειχθούν µε άλλον τρόπο".

Σήμερα, από δημοσίευμα της "ΕφΣυν" πληροφορούμαστε μια κυβερνητική ενέργεια με ιδιαίτερο συμβολισμό. Τεστάρει δηλαδή τις προθέσεις του ΚΚΕ. 

Πιθανόν να θυμάστε την μαζική μαχητική διαδήλωση που οργάνωσε το ΠΑΜΕ, στην αμερικάνικη πρεσβεία ενάντια στη συμφωνία για την επέκταση των ΝΑΤΟικών βάσεων που οργάνωσε στις 5 Οκτώβρη 2019 και τα γεγονότα που συνέβηκαν σ' αυτή.

Ακολουθεί το πρωτοφανές με την "κυρία" Χριστίνα Σιδέρη θηλυκό κλώνο του Φαήλου, πνευματικό παιδί του Πλεύρη, και πρώην στέλεχος της ΝΔ να παρουσιάζεται επικεφαλής κάποια οργάνωσης η οποία επικηρύσσει τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, που πρωτοστάτησαν στην αντιπαράθεση με τους μπάτσους.
Στη συνέχεια εμφανίζεται ο "εθνικός ρουφιάνος" χωρίς κουκούλα, για να δώσει στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία του διαδηλωτή του ΠΑΜΕ, ο οποίος είχε αντισταθεί στην επίθεση των ΜΑΤ σε διαδηλωτές!!!

Σήμερα, και ενώ έχουν περάσει μήνες, απ' αυτά τα γεγονότα, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών  επικαλούμενος ανώνυμο τηλεφώνημα στην Αστυνομία από άγνωστο άνδρα, σε τηλεφωνική σύνδεση χωρίς αναγνώριση κλήσης,  διατάζει την προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του φοιτητή -  διαδηλωτή, που κάρφωσε ο Μπογδάνος: .
Αποδίδει σ' αυτόν κατηγορίες μια σειρά σοβαρά αδικήματα, όπως διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παραβίαση του νόμου περί όπλων κ.ά.

Εδώ, κατά την άποψη μας, έχουμε εκ μέρους της κυβέρνησης μια ανίχνευση προθέσεων, εκ μέρους του ΚΚΕ. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση από το κόμμα του Περισσού.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger