Home » , » Ο Μπογδανάκος "χωρίς καπίστρι", - Εβγαλε δικαστική απόφαση σε εκκρεμεί δίκη και μόνο την ποινή δεν ανακοίνωσε!

Ο Μπογδανάκος "χωρίς καπίστρι", - Εβγαλε δικαστική απόφαση σε εκκρεμεί δίκη και μόνο την ποινή δεν ανακοίνωσε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 | 8:28 μ.μ.



Αν ήταν απλώς ένας γραφικός τύπος, απ' αυτούς που στα χωριά μας λέμε ότι "έχουν κόψει καπίστρι", δεν θα του άξιζε η παραμικρή αναφορά.
Στην εποχή της "κανονικότητας", όμως, βρέθηκε να κατέχει κοινοβουλευτικό έδρανο και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το προσπεράσεις. Ετσι οι δημόσιες παρεμβάσεις του, δεν αφορούν έναν οποιοδήποτε χρήστη του διαδικτύου, αλλά περιβάλλονται από μια ιδιότητα: αυτή του βουλευτού του κόμματος της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. 

Με αυτό το δεδομένο η Ν.Δ δεν μπορεί να σιωπά, για τα πεπραγμένα του βουλευτή της.

Πριν από καιρό, όταν πάλι με διαδικτυακή του παρέμβαση, ο Μπογδάνος σχολίαζε ανάρτηση οπαδού της Χρυσής Αυγής για την ΕΡΤ που μιλούσε για τανκς στο ραδιομέγαρο, έγραφε «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε», το σημερινό κυβερνητικό κόμμα είχε αντιδράσει, με την τότε εκπρόσωπο Τύπου του Μαρία Σπυράκη, να δηλώνει: "Ο κ. Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος. Τέτοιες συμπεριφορές είναι ξένες προς τη Νέα Δημοκρατία".

Ας μας απαντήσει τώρα η Ν.Δ: Η σημερινή ευθεία αλλά και απίστευτη παρέμβαση του Μπογδάνου, με στόχο την διαμόρφωση δικαστικής απόφασης σε μια εκκρεμεί υπόθεση είναι αποδεκτή; 

Για άλλη μια φορά ο Μπογδάνος ξεπέρασε στις μαλακίες και τον ίδιο του τον εαυτό. Ενώ αποσιωπά γιατί δεν τόλμησε να παραστεί στην ακροαματική διαδικασία και να υποστηρίζει τη μήνυση που έχει υποβάλλει στον Σπύρο Δαπέργολα, τώρα μας γράφει ότι με το αποτέλεσμα της δίκη που αναμένεται το μέλος του "Ρ" "τελειώνει"!! 

Τι λες ρε γιγαντάκο; Αφού έβγαλες την δικαστική απόφαση δεν μας ανακοινώνεις και την ποινή; 

Τέσπα, Το θέμα δεν είναι ο Μπογδανάκος που πιθανόν του δίνεις και αξία όταν ασχολείσαι μαζί του. Το θέμα είναι ότι η Ν.Δ ανέχεται από βουλευτής της να προχωράει σε τέτοιες καραμπινάτες παρεμβάσεις εν όψι μια δίκης που αναμένεται!

Και κάτι άλλο. Πανηγυρίζει σε τουιτάρισμα του, ο εξαίρετος αυτός κύριος, ότι μετά από μήνυση του έκανε στον Π. Πολάκη η δικαστική απόφαση έκρινε ένοχο για το αδίκημα της προσβολής προσωπικότητας τον πρώην αν. υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ  εκδικάζοντας να καταβάλλει 7.000 ευρώ στον Μπογδάνο.

Τι δεν λέει όμως. Οτι αυτή η απόφαση είναι πρωτόδικη και άνευ ουσιαστικής σημασίας αν δεν υπάρξει τελεσιδικία.
Είχε γράψει τότε στον λογαριασμό του στο f/b ο Πολάκης απευθυνόμενος στον "μικρό ακροδεξιό" ότι "θα τα πούμε στο Εφετείο!!", και συμπλήρωνε: ικαστήριο δέχθηκε ότι όσα είχα γράψει στο facebook για εσένα ("παράσιτο και θεραπαινίδα του καναλάρχη που σε ταΐζει είσαι και θα ήσουν" και "την κοπριά που εκτοξεύεις" κλπ)  όταν είχες κατηγορήσει τον Σύριζα και τον Αλέξη Τσίπρα για την απόπειρα κατά του Παπαδήμου, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΗ, παρά μόνο ότι "δεν συνάδουν κατά το ύφος τους με το δημόσιο λόγο, με τον οποίο πρέπει να εκφράζεται δημοσίως ένας πολιτικός".

Υ.Γ: Αναλογίστηκε ποτέ ο Μπογδάνος αν ήταν δικομανής σ' αυτούς που έχει απευθυνθεί απευθυνθεί με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, πόσες παρόμοιες καταδίκες θα είχε σαν την πρωτόδικη του Πολάκη;
Τώρα ας πούμε αν στραφεί δικαστικά εναντίον του -φυσικά δεν θα το κάνει- ο Σπύρος Δαπέργολα που βλέπει να τον αποκαλεί "μπράβο", το έχει δεδομένο ότι θα ξελασπώσει;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger