Home » , » ΝΔ: Νέα Διαφθορά.

ΝΔ: Νέα Διαφθορά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 | 3:32 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η Νέα Διαφθορά (ΝΔ) καλεί τα μέλη της να στείλουν τα ανήλικα παιδιά τους στα γραφεία των βουλευτών και πολιτευτών του κόμματος, ώστε να... εξασφαλίσουν το μέλλον τους.
Τα αγοράκια θα πάνε στο γραφείο του Νίκου Γεωργιάδη, ενώ τα κοριτσάκια στο πολιτικό γραφείο πρώην υπουργού, όπου θα γίνει παρτούζα με μπόλικο ξύλο.

Το ξύλο βέβαια το θέλουν οι δεξιοί ανώμαλοι, αλλά, όταν αυνανίζεται ο κόσμος στις κάλπες, προκύπτει τερατογένεση από τις εκλογές.

Τέρατα παιδεραστές γαμούν και δέρνουν. Μετά τα σπίτια, οι τοκογλύφοι θα πάρουν τα παιδιά. Γιατί “γι αυτό τους ψήφισε ο κόσμος”: Για να τον κλέβουν, να τον απολύουν, να τον δέρνουν και να τον πηδάνε!
Παρτουζάκια νεοδημοκράτες, το έχουμε καταλάβει πως είστε μαζόχες. Και μαλάκες.

Οι ανθρωποφάγοι ξεσάλωσαν. Γιατί δεν είμαστε Σερβία. Να μπουκάρουμε μέσα στο κυνοβούλιο, να δεις πως σταματά το κλέψιμο και οι χουντικοί νόμοι.

Οι μπάτσοι στο μεταξύ παντού το ίδιο: Δέρνουν χωρίς καμία αφορμή. Κάθονταν κάποιοι Σέρβοι στο παγκάκι, κι έπιναν μπύρες. Τους την πέφτουνε οι μπάτσοι και τους ρημάζουν στο ξύλο.
Τους χτύπαγαν με λύσσα στο κεφάλι, κι όπου αλλού έβρισκαν. Όταν κουράστηκαν να τους βαράνε, οι τύποι συνέχισαν να πίνουν τις μπύρες!
Αυτά όμως τα ξέρουν χιλιάδες άλλοι Σέρβοι, που αγανάκτησαν με την κοροϊδία.

Μόνο εμείς είμαστε σαν τους Σέρβους στο παγκάκι. Αλλά ούτε παγκάκι έχουμε, καθώς η πανάκριβη λαμαρίνα του διαδόχου Κοκού Μπακογιάννη καίει τον πισινό του Αθηναίου. Ας πρόσεχε. Όχι που κάθεται, αλλά τι ψηφίζει.

Μας κοροϊδεύουν κι εμάς με τον κορονοϊό. Με πολύ λιγότερα κρούσματα το χειμώνα μας φυλάκισαν στα σπίτια μας. Τώρα όμως είναι καλοκαίρι και οι τουρίστες έρχονται χωρίς έλεγχο. Πόσοι ήρθαν από τη Σερβία την πρώτη μέρα πριν κλείσουν τα σύνορα που δεν έχουμε; Χιλιάδες Τουλάχιστο 4.500. Πόσα τεστ κάνανε; 500! Ένα στα εννιά! Άντε τώρα να βγάλουμε συμπέρασμα.
Αυξάνονται τα κρούσματα. Πολύ λογικό. Ακόμα και χωρίς τεστ φαίνεται πως η καραντίνα έγινε μόνο και μόνο για να κάνουν πλιάτσικο και για επικοινωνιακούς λόγους.

Το Βέλγιο ξέροντας τι μπάχαλο είμαστε, μας έβαλε στις πορτοκαλί χώρες. “Όσοι έρχονται από Ελλάδα υποχρεωτικά τεστ και καραντίνα”! Ποιος; Το Βέλγιο! Με πάνω από 62.000 κρούσματα!
Όμως κάνουν αυτό που δεν κάνουμε εμείς: Τεστ!

Γιατί όπως με κάθε σκάνδαλο οι κυβερνήσεις, δηλαδή οι συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο, κλείνουν τα μάτια και λένε “δεν υπάρχει τίποτα”. Όμως υπάρχει και παραυπάρχει. Και λεηλασία και παιδεραστία και πανδημία. Κι όσο λέμε πως δεν υπάρχει τίποτα, τόσο τα προβλήματα αυξάνονται.

Ποιος όμως είναι ο παιδεραστής; Ποιο σκουλήκι κρύβεται στα γραφεία της γαλάζιας συμμορίας;
Τα άλλα καθάρματα τα μαθαίνουμε. Βλέπουμε ως και τις φάτσες τους. Το οποίο, εφόσον τους συλλάβουν, δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία
Αλλά, αν πρόκειται για υπουργό, το όνομα είναι άκρως απόρρητο. Κι αν ακόμα ειπωθεί, όπως έγινε με το Γεωργιάδη, ένας στρατός ανήθικων κομματόσκυλων θα υπερασπιστεί τον καταστροφέα παιδικών ψυχών.

Είναι οι ίδιοι υποκριτές φασίστες, που το παίζουν ηθικοί, ενώ είναι οι πλέον ανήθικοι. Είναι “ιδιωτική υπόθεση” η κλοπή δημοσίου χρήματος, η παιδεραστία, ακόμα κι ο φόνος για τους αλιτήριους της ΝΔ!

“Έγκλημα” είναι μόνο να διαμαρτύρεσαι για τα πραγματικά εγκλήματα που κάνει η Δεξιά.
Αλλά τα κομματόσκυλα θα το βρουν μπροστά τους. Όταν στις εκδηλώσεις της ΝΔ, ο κηφήνας που γουστάρει σεξ με ανήλικα, θα χουφτώνει τα παιδιά τους μπροστά στα μάτια τους. Και οι χαχόλοι θα κρατάνε το φανάρι!

Άλλωστε ποιος λογαριάζει τα γίδια; Ασχολείται μόνο όταν τα τρώει.
Υπουργάρα, κάνε παρτούζα και με τους γονείς που σε ψήφισαν. Αυτοί κι αν θέλουν βρομόξυλο...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger