Home » , , » Μπάτσοι, λειτουργώντας σαν μπράβοι τραπεζιτών κάνουν έξωση από το σπίτι τους ηλικιωμένο ζευγάρι

Μπάτσοι, λειτουργώντας σαν μπράβοι τραπεζιτών κάνουν έξωση από το σπίτι τους ηλικιωμένο ζευγάρι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 | 4:23 μ.μ.


Μια εικόνα για τα εφιαλτικά σκηνικά που έρχονται και θα πλήξουν χιλιάδες φτωχούς ανθρώπους της τάξης μας που βρέθηκαν στα νύχια των τραπεζιτών τοκογλύφων, πήραμε σήμερα σε περιοχή των Πετραλώνων.
Μπάτσοι ενεργώντας σαν μπράβοι των τραπεζιτών, με παρουσία δικαστικούς κλητήρια (αυτό έλειπε να μην τηρούνται και οι τυπικές διαδικασίες), έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο σπίτι για να το"εκκενώσουν" από τους απόμαχους της δουλειάς.
Δεν είναι μια εξέλιξη που μας αιφνιδιάζει. Την είχε προαναγγείλει και μάλιστα με απόλυτα κυνικό τρόπο το υπουργός υποΑνάπτυξης

Και εδώ έχουμε άλλο ένα έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ -που ενδεχομένως θα βγει να χύσει κροκοδείλια δάκρυα γι' αυτή την υπόθεση. Ηταν η κυβέρνηση του Τσίπρα που καθιέρωσε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για να αποφευχθούν περιστατικά «υψηλής ψυχικής έντασης» σε όσους χάνουν τα σπίτια τους και έτσι υπάρχει «ελαχιστοποίηση του προσωπικού κόστους», κάτι που δεν συνέβαινε με τους συμβατικούς πλειστηριασμούς στα ειρηνοδικεία, όπως μας έλεγαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν ένα προμήνυμα για το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Οντως οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί μας στερούν την δυνατότητα να αντιδράσουμε άμεσα και να αποτρέψουμε τέτοια εγκλήματα.
Απ' ότι μας λέει η ειδησεογραφία κάτοικοι της γειτονιάς που αυθόρμητα συγκεντρώθηκαν για να συμπαρασταθούν στους γέροντες που τους πετούσαν έξω από το σπίτι τους βρέθηκαν αντιμέτωποι με μπάτσους και μάλιστα έγιναν δύο προσαγωγές στο κακόφημο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Αντί επιλόγου διαβάστε την παρακάτω ανάρτησή μας.

 Αν δεν ορθώσουμε ανάστημα στην ένστολη αληταμπουρία και τους νόμους τους, θα έχουμε νέες στρατιές αστέγων
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger