Home » , » Τους ψάχναμε πολύ;

Τους ψάχναμε πολύ;

Από giorgis , Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 | 3:40 π.μ.


Του Γ.Γ.

Πραγματικά έσκασα χαμόγελο παρακολουθώντας το βιντεάκι στο οποίο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο νεοδημοκτάτης βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης μας περιγράφει σε "μεγάλο βαθμό" τι είναι κομμουνισμός.

Πολύ λακωνικός ο τύπος, όμως και καθόλου περιγραφικός. Οπότε θα κάνουμε τις προτάσεις μας για να βοηθήσουμε το πώς θα αποκτήσει την αρμόζουσα ιδεολογική συγκρότηση ο εθνοπατέρας μας, αλλά και πώς θα βελτιώσει την δημόσια παρουσία του.

Η πρώτη παρότρυνση μας είναι να αποτανθεί στον επιστήθιο φίλο του, διανοούμενο και συνάδελφό του κ. Μπογδάνο ,ώστε να του κάνει κάποια ιστορικά μαθήματα απ' αυτά που συνηθίζει.

Κατά δεύτερο και ίσως βασικότερο είναι να μάθει τις "τεχνικές" ώστε να "γράφει" στο γυαλί, όπως λένε στην τεχνική γλώσσα. Ετσι οι τηλεοπτικές παρουσίες του θα χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και εκφραστικότητα, όπως ακριβώς ταιριάζει σε ένα πολιτικό του μεγέθους του.

Μέντορα του σ' αυτή την διαδικασία, θα του προτείναμε ένα άλλο επίλεκτο στέλεχος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ με τεράστια πείρα στο αντικείμενο. Τον Γιάννη Λοβέρδο,
Και για να γίνουμε πιο πιστικοί στην πρόταση μας, παραθέτουμε ένα σχετικό βιντεάκι.
Σ' αυτό βλέπουμε τον πρώην παρουσιαστή του τηλεοπτικό δίαυλο Blue Sky, να ξεδιπλώνει την ευρυμάθεια του,, την ιστορική κατάρτιση του και σε συνδυασμό με την ευγλωττία του, να καθηλώνει τον τηλεθεατή.

Απολαύστε τον Γ. Λοβέρδο  σε χρόνο dt να αποδημεί όλη την πολιτική  διαδρομή του Β.Ι.Λένιν, να μας λέει τι σημαίνει κομμουνισμός, να  καυτηριάζει και  να στιγματίζει την πολιτική, του ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα να απαξιώνει την ακτιβιστική δράση του "Ρουβίκωνα".
Μιλάμε για μεγάλο ταλέντο,

Εκτός δηλαδή από τις διδαχές που έχει λάβει από τον παππού του ο κ . Κυρανάκης, χρήσιμο είναι να ζητήσει από τον ομόσταβλο του βουλευτή να του  μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του.
  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger