Home » , » "Επιστημονικό" μπάχαλο

"Επιστημονικό" μπάχαλο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 | 8:18 μ.μ.

Δεν είναι απλώς ότι με το "επιτελικό - μπάχαλο" που επικρατεί όλο αυτό τον καιρό, δεν υπάρχει περίπτωση κανένας να λογοδοτήσει για τις "αστοχίες" -για να το πούμε κομψά και να την τις χαρακτηρίσουμε λαμογιές- που στοιχίζουν εκατομμύρια ευρώ στον φορολογούμενο λαό, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα 6.5 εκατομμύρια ευρώ που πληρώσαμε για τις άχρηστες μάσκες-τεντόπανα.

Το απίστευτο και συνάμα άκρως επικίνδυνο για όλους μας, είναι ότι τέτοιες αποφάσεις τις παίρνουν οι πλέον "αρμόδιοι", που υποτίθεται έχουν αναλάβει να προτείνουν μέτρα για την τιθάσευση της διασποράς της πανδημίας.

Οταν τα άτομα που αποτελούν την λεγόμενη "Εθνική Επιτροπή προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι κορονοϊού" δεν μπορούν να κάνουν το πιο απλό, να καθορίσουν τις σωστές διαστάσεις μιας μάσκας, θα περιμένουμε να είναι ικανά να προτείνουν τα σωστά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας; Καλύτερα να αφήσουν τον Μαρκουλάκη να αναλάβει αυτό το έργο. Τα ίδια αποτελέσματα θα έχει.

Αλλά τι διαφορετικό να περιμένεις από "επιστήμονες" που είτε πιστεύουν ότι "Δεν θα κολλήσει κορωνοϊό όποιος κοινωνήσει", είτε δεν διστάζουν δημόσια να υποστηρίζουν την λειτουργία των σχολείων με 25 μαθητές στοιβαγμένους σε ελάχιστα τετραγωνικά αφού δεν γνωρίζουν "μοντέλο που να λέει ότι τα 15 παιδιά σε μια τάξη είναι καλά και τα 25 είναι πολύ άσχημα". 

Σε τελική ανάλυση όμως την ανικανότητα τους, την προσήλωση τους σε μεταφυσικές δοξασίες και το ότι θέτουν τους "επιστημονικούς τίτλους" τους στην υπηρεσία κομματικών σκοπιμοτήτων, είναι κάτι που το πληρώνουμε όλοι εμείς και όχι μόνο σε χρήμα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger