Home » , » Aμεση διάλυση όλων των πραιτοριανών ομάδων της αστυνομοκρατίας (τύπου ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ, ΔΙΑΣ, ΟΔΟΣ κλπ)

Aμεση διάλυση όλων των πραιτοριανών ομάδων της αστυνομοκρατίας (τύπου ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ, ΔΙΑΣ, ΟΔΟΣ κλπ)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 | 6:32 μ.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

 Απαιτείται να τεθούν άμεσα ως αιτήματα ολόκληρου του λαϊκού κινήματος:
α) η παραίτηση- ή μάλλον, πιο σωστά, η αποπομπή- του Χρυσοχοΐδη από το υπουργείο,
β) η απόταξη από την αστυνομία του στρατηγού Καραμαλάκη και όλων των διοικητών της ομάδας των βασανιστών Ελλήνων πολιτών στα Σεπόλια και παντού στην Αθήνα,
γ) η ποινική δίωξη για διακεκριμένα κακουργήματα, με άμεση διαθεσιμότητα και με ερώτημα απόταξης όλων των βασανιστών που ενεπλάκησαν στο έγκλημα εναντίον της οικογένειας Κατή, και που τα στοιχεία τους έχουν καταγραφεί ξεκάθαρα στο οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ως ευρύτερο αίτημα δεν μπορεί να τεθεί οτιδήποτε λιγότερο από την άμεση διάλυση όλων των πραιτοριανών ομάδων της αστυνομοκρατίας (τύπου ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ, ΔΙΑΣ, ΟΔΟΣ κλπ), που εξελίσσονται πλέον σε θανάσιμο φασιστικό καρκίνωμα ενάντια στη ζωή της ελληνικής κοινωνίας, στελεχωμένες όπως είναι από ό,τι πιο "μαύρο" υπάρχει αυτή τη στιγμή στην κοινωνία.

Επιπλέον, το θέμα της αστυνομοκρατίας στη φασιστοκρατουμενη Ελλάδα πρέπει να διεθνοποιηθεί με τον πιο ηχηρό τρόπο και να γίνει τώρα διεθνές ζήτημα, στραπατσάροντας παντού στον κόσμο το "πρεστίζ" και κάθε υπόλειμμα "κύρους" της κυβέρνησης αυτής των επίδοξων διχτατόρων. Πρέπει όλος ο κόσμος να νιώσει ότι έχουμε να κάνουμε με ανυπόληπτους εχθρούς της ελευθερίας.

Η πρόταση αυτή απευθύνεται άμεσα σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα που αναφέρονται στην Αριστερά, σε όλα τα κόμματα και ομάδες της ευρύτερης Αριστεράς και της μικροαστικής δημοκρατίας, σε ολόκληρο, χωρίς καμιά εξαίρεση, τον προοδευτικό νομικό κόσμο της Ελλάδας και βεβαίως σε όλα τα εργατοϋπαλληλικά συνδικάτα.

Στην κλιμάκωση της σύγκρουσης με αυτή την αδίστακτη κυβέρνηση πρέπει αναγκαστικά, στην κατάλληλη στιγμή να τεθεί το αίτημα της πτώσης της από την εξουσία.

Πρέπει να τεθούν ως αιτήματα του ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ του δημοκρατικού λαού της Ελλάδας κι όλων των λεύτερων ανθρώπων όπου γης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Νοεμβρίου 2020 στις 1:13 μ.μ.

Μα ειναι δυνατον να εχουμε τετοιες απαιτησεις, που φτανουν στα ορια του το υπαρχον συστημα; Ολη η μαγκια ηταν να μας οδηγησουν σιγα σιγα σε μια κατασταση οπου οι φασιστικες "παρεκτροπες" να γινουν κανονας. Δηλαδη ολα οσα κτισαμε με κοπο να τα ξηλωσουμε σε μια μερα; Και τι θα γινουν οι λεβεντες σεριφηδες με το κουρεμενο μαλλι και το υφος πιστολά; Που θα ξεσπασουν το μισος τους αν οχι πανω σε ακουρευτους και ηλικιωμενους πολιτες!!! Λιγη σοβαροτητα παρακαλω. Οι καιροι το απαιτουν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger