Home » , » Αν δεν το γυρίσουμε και λίγο στον φραμπαλά, δεν την βγάζουμε καθαρή καρντάσια.

Αν δεν το γυρίσουμε και λίγο στον φραμπαλά, δεν την βγάζουμε καθαρή καρντάσια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 | 7:18 μ.μ.

Μην αφήσουμε να μας πάρει από κάτω συντρόφια. Μπορεί η πανδημία να καλπάζει και σήμερα o ΕΟΔΥ να ανακοινώνει νέο "μαύρο" ρεκόρ σε θανάτους, καταγράφοντας 41, ενώ ίδια τραγική κατάσταση έχουμε και στους διασωληνωμένους που έφτασαν τους 239. Τα νέα κρούσματα του κορονοϊού ανέρχονται σε 1.390.   

Ας προσπαθούμε να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και πέρα απ' αυτό είναι δεδομένο ότι σαν λαός θα επιβιώσουμε.

Αφού την ζωή μας διαχρονικά καθορίζουν γίγαντες της πολιτικής σκέψης σαν τον Κυρανάκη, και την Μακρή, δεν μας τρομάζουν "πταίσματα" όπως η εμφάνιση του νέου ιού.
Οταν άντεξε το εκπαιδευτικό μας σύστημα με υφυπουργό Παιδείας τον ψεκασμένο Ζουράρι, στα αλλεπάλληλα ξεφτιλίκια της Κεραμέως θα κολλώσει;
Οταν Υφυπουργού Εργασίας, και Κοινωνικής Ασφάλισης ήταν ο τρισμέγιστος πολιτικός άντρας Παύλος Χαϊκάλης (αυτός ντε ο φοροφυγάς που εντόπισε ο ΣΔΟΕ, ο τύπος που κραύγαζε από το βήμα της βουλής το ρατσιστικό σύνθημα "Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι") και κάπως επιβιώσαμε, σήμερα με αντιπρόεδρο του κυβερνητικού κόμματος τον ανεκδιήγητο Αδωνι Αντουανέτο, δεν θα αντέξουμε;

Ερέρισμα για να παραθέσουμε τα παραπάνω είναι το πανηγύρι που στήθηκε στο διαδίκτυο μετά την τηλεοπτική παρουσία του Χαϊκάλη και την πρωτοπόρα πρόταση που διατύπωσε. Οσοι έχουν παρακολουθήσει έστω και επιδερμικά την πολίτική παρουσία του ανδρός, δεν αιφνιδιάστηκαν από την "ευχή" του κάποια στιγμή η αστρολογία να διδάσκεται σαν μάθημα στα σχολεία.
Σε αρκετούς είναι γνωστό ότι ο πρώην υφυπουργός έχει έχει «εσωτερικές αναζητήσεις» και καταφεύγει στην αστρολογία για να πάρει απάντηση αν υπάρχει «αδικία στο σύμπαν, τη γη και τους πλανήτες», όπως έχει δηλώσει, ενώ εμπιστεύεται τυφλά έναν γκουρού και «εισηγητή μιας ιδιότυπης μεταφυσικής», τον Ιωάννη Τσάτσαρη και κάποιον αστρολόγο ονόματι Παναγιωτόπουλο.

Και να κάνουμε και τον συνήγορο του Χαϊκάλη. Ξέρετε τι IQ πρέπει να διαθέτεις για να διαπιστώσεις το "Το θεϊκό σχέδιο που δόθηκε μέσα από την αστρολογία στον άνθρωπο";
Γνωρίζεται τι εγκεφαλικές διεργασίες πρέπει να προηγηθούν για να καταλήξεις στην διαπίστωση ότι είναι πολύ σημαντικό "να μάθεις την ψυχολογία των πλανητών", για να δεις "τι σου επιφυλάσσει το μέλλον". 

Τέτοια βαθυστόχαστα συμπεράσματα ούτε η Λίτσα Πατέρα δεν έχει βγάλει.  

Αν δεν το γυρίσουμε και λίγο στον φραμπαλά, δεν την βγάζουμε καθαρή καρντάσια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger