Home » , » Απίστευτη νέα αθλιότητα από την Athens Voice - "Ξεπλένει" τους μπάτσους βασανιστές

Απίστευτη νέα αθλιότητα από την Athens Voice - "Ξεπλένει" τους μπάτσους βασανιστές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 | 5:51 μ.μ.

Δεν φτάνει που η Free Press πατσαβούρα, έχει "ειδικότητα", στο lifestyle των νεοναζί, στο να γράφει απίστευτα ρατσιστικά σχόλια όπως τότε με την αυτοκτονία-δολοφονία μιας μετανάστριας, που εργαζόταν σαν αποκλειστική νοσοκόμα στο Γενικό Νίκαιας, κάτι που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, σήμερα το τερμάτισε (αν και ποτέ δεν ξέρεις)..

Σήμερα ξεπερνώντας σε αθλιότητα ακόμα και την ανακοίνωση της αστυνομίας, ένας αρθρογράφος της -ονόματι Μάνος Βουλαρίνος, γνωστός απεργοσπάστης όταν δούλευε στο "μαγαζί" του Αλαφούζου- πάει να γίνει πλυντήριο για τα εγκλήματα των μπάτσων.

Σε ένα εμετικό κείμενο αντάξιο της γραφής ενός Προτοσάλτε, προσπαθεί αδέξια να ξεπλύνει τους μπάτσους βασανιστές και την πολιτική τους ηγεσία. 
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, πάει να παρουσιάσει αναξιόπιστους όσους/ες κατάγγειλαν την αστυνομική βαρβαρότητα, προσπαθεί να αποδώσει σε όλους/ες μας που είδαμε αδιάψευστα οπτικά υλικά, ότι έχουμε πρόβλημα αντίληψης. (Η φώτο που παραθέτουμε είναι χαρακτηριστική)

Χαμένος καιρός να κάνουμε εμείς τον όποιο σχολιασμός γι' αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα. Θα αφήσουμε να του απαντήσει ένα άτομο υπεράνω υποψίας, που δύσκολα ο Βουλαρινός θα του αποδώσει ότι είναι "ιδεολογικά προκατειλημένος".
Αναφερόμαστε στον βουλευτή του ΜέΡΑ25, Κλέων Γεωργιάδη. Στο ίδιο άτομο το οποίο σε τηλεοπτική εκπομπή κατάγγειλε την χυδαία σεξιστική επίθεση σε βάρος της 16χρονης κόρης του από άνδρα των ΜΑΤ στα Εξάρχεια. (Συγκεκριμένα το δίποδο ένστολο γουρούνι είπε στο κοριτσάκι "αν ξανάρθεις από δω θα σου ξεσκίσω τη μουνάρα").!

Στο παρακάτω βίντεο -στα πρώτα τρία λεπτά του- ο Βουλαρινός και οι ομόσταυλοι του στην  Athens Voice παίρνουν  την αρμόζουσα απάντηση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger